Resultaten voor hondensoorten lijst

 
hondensoorten lijst
Hondenrassen Hondencentrum.
Toller Nova Scotia duck tolling retriever. Ierse softcoated wheaten terriër. West Highland white terriër. Coton de Tuléar. Duitse staande hond korthaar. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Lijst alle hondenrassen ter wereld. Teken verwijderen doe je NIET met zeep. Honden vaccineren is van levensbelang. Eerste kennismaking met de dierenarts. Hoe maak ik een puppy zindelijk. Lijst Belgische hondenrassen. Lijst hondenrassen erkend door de FCI. Hondenclubs in Belgie.
10 hondenrassen die perfect zijn voor wie nog nooit een hond heeft gehad.
Door zijn energie vergt hij wel wat training en stimulatie maar hij leert snel, is gehoorzaam en altijd enthousiast. Let wel op: honden met een jachtlijn zijn veel energieker en lastiger dan honden die gekweekt zijn voor een rustiger karakter.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Deel deze lijst met hondenrassen op Facebook. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Australian Cattle Dog. Veedrijvers De Australische veedrijvershond Engels: Australian Cattle Dog ACD bestaat in de kleuren rood red speckled en blauw met tankleur blue mottled, blue speckled. De geschiedenis van dit hondenras is relatief jong en heeft haar oorsprong in Austral.
Lijst van hondensoorten Wikikids.
Lees de eerste editie van ons nieuwsblad! Lijst van hondensoorten. Ga naar: navigatie, zoeken. Lijst van hondenrassen. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen." Verwijzingen naar deze pagina. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 jun 2011 om 1417.
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Door te blijven navigeren op deze site, accepteert u het gebruik van cookies en gaat u akkoord met onze privacy policy, waarmee het navigeren aangenamer verloopt en waarmee u kunt profiteren van een aanbod dat aan uw interesses is aangepast.
Alle hondenrassen op een rij.
Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld.: Je kunt ook naar een alfabetisch overzicht van alle rassen.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Het is niet meteen het karakter dat deze hond zo hoog in de lijst doet belanden, wel hoe hij gebouwd is: als het misloopt en hij bijt met zijn grote hoektanden en kaken, dan zijn de gevolgen groot. De Cane Corso.
Rassen Honden Hondenrassen.
De staart wordt naar beneden gedragen en de kleur van de vacht is vaak zandkleurig. De honden zijn best krachtig gebouwd en vinden het. Algemeen beeld Raskenmerken Dit ras is erg goed van vertrouwen en aanhankelijk naar de baas toe.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Onderstaande is een lijst van hondenrassen. Voor zover mogelijk is de lijst thematisch ingedeeld naar de onderverdeling die gehanteerd wordt door de internationale kennelclub Fédération Cynologique Internationale FCI. De FCI deelt de rassen in in tien rasgroepen. Niet door de FCI erkende rassen zijn daaronder in een aanvullende groep geplaatst.

Contacteer ons