Op zoek naar hondensoorten lijst?

 
hondensoorten lijst
Hondenrassen Hondencentrum.
Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt? Bekijk snel onze te gekke t-shirts. Bekijk alle t-shirts. Zoeken Zoeken ok.
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Lijst alle hondenrassen ter wereld. Teken verwijderen doe je NIET met zeep. Honden vaccineren is van levensbelang. Eerste kennismaking met de dierenarts. Hoe maak ik een puppy zindelijk. Lijst Belgische hondenrassen. Lijst hondenrassen erkend door de FCI. Hondenclubs in Belgie.
Rassen Honden Hondenrassen.
De staart wordt naar beneden gedragen en de kleur van de vacht is vaak zandkleurig. De honden zijn best krachtig gebouwd en vinden het. Algemeen beeld Raskenmerken Dit ras is erg goed van vertrouwen en aanhankelijk naar de baas toe.
Top 10 zieke hondenrassen Rashondenwijzer.
De bevalling bij een Pekingeesje levert vaak problemen op en het is daarom niet aan te raden om als leek met dit ras te fokken. De stompe snoet veroorzaakt, net als bij andere kortsnuitige rassen, ernstige ademhalingsproblemen ten gevolge van het brachycefaal obstructief syndroom.
Hondenrassen Een nieuwe hond Pedigree.
Hier kan je tussen verschillende hondenrassen van A-Z zoeken, of gebruik onze zoekfunctie, waarmee je de hond vind welke het beste bij jou en je levensstijl past. Met zoveel verschillende hondenrassen in verschillende vormen en maten kan het erg moeilijk zijn om de hond te kiezen die het beste bij jou past.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Onderstaande is een lijst van hondenrassen. Voor zover mogelijk is de lijst thematisch ingedeeld naar de onderverdeling die gehanteerd wordt door de internationale kennelclub Fédération Cynologique Internationale FCI. De FCI deelt de rassen in in tien rasgroepen. Niet door de FCI erkende rassen zijn daaronder in een aanvullende groep geplaatst.
Rashondenoverzicht Rashondenwijzer.
De handtekeningenactie voor een fokverbod voor Drentsche Patrijshonden heeft veel ophef veroorzaakt binnen en buiten de rasverenigingen. En dankzij een crowdfundingcampagne kon DierRecht een rechtszaak beginnen tegen foute fokkers van Golden Retrievers, die weigeren DNA-tests te doen waarmee ziektes kunnen worden voorkomen.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Alle hondenrassen Informatie over rasgroepen. Deel deze lijst met hondenrassen op Facebook. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Australian Cattle Dog. Veedrijvers De Australische veedrijvershond Engels: Australian Cattle Dog ACD bestaat in de kleuren rood red speckled en blauw met tankleur blue mottled, blue speckled.
Alle hondenrassen op een rij.
Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld.: Je kunt ook naar een alfabetisch overzicht van alle rassen.

Contacteer ons