Meer resultaten voor verschil labrador en golden retriever

 
verschil labrador en golden retriever
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever HondenForum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. HondenForum Archief Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. 23 maart 2010 om 2128: quote" 0. Weet iemand wat het verschil tussen deze twee rassen is? want ze lijken enorm op elkaar. 23 maart 2010 om 2211: wijzigen" quote" 0.
verschil golden retriever labrador.
verschil labrador en labrador retriever. Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever. Tenminste als ik het verschil hier inde buurt zie dan zijn labradors echt prettig gestoord en de goldens rustiger. Titel: Re: Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Geregistreerd: 09 Okt 2009 1519.: Ik vraag mij af wat het verschil in karakter is tussen de verschillende retrievers, met name de Golden Retriever en de Labrador. Vanzelfsprekend is karakter niet alleen rasgebonden en kan je uit de beschreven rasstandaard ook informatie halen.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
Ik heb gehoord dat bij een labrador die korthariger er meer haar in je huis komt dan met de langharige retriever? vrijdag 3 juni 2005 @ 1736: 13: 2. Labradors zijn wat feller heb ik wel eens gehoord, zelf heb ik sinds 2 maanden een golden retriever en het bevalt me heel erg goed, ook al ken ik het verschil niet Qua haren valt het tot nu toe wel mee, alleen die van mij heeft heel erg huidschilfers, dat is wel irritant Maar dat is niet rasgebonden geloof ik gewoon pech voor ons.
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Beide rassen zijn enorm populair omdat ze zowel slim en lief zijn en veel mensen zullen beide rassen overwegen voordat ze een beslissing nemen over welk huisdier ze zullen kopen. Hieronder zullen we de vergelijking maken tussen de Golden Retriever en de Labrador.
De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors.
Zowel de Golden Retriever en de Labrador Retriever zijn fantastische gezinshonden en de keuze is vaak niet zo gemakkelijk. Toch bestaan er enkele duidelijke verschillen tussen labrador en golden retrievers. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Het eerste verschil is hun herkomst.
Golden retriever of Labrador retriever Zwangerschapspagina. Golden retriever of Labrador retriever Zwangerschapspagina.
Mijn man zit er nog tussenin en onze andere 2 kinderen vinden het ook geweldig, dan 5 jaar en bijna 14 jaar. Maar nu de keuze, wordt het een bruine labrador of toch om het hele plaatje compleet burgerlijk te maken een golden retriever? Onze buurhond ik ook een bruine labrador van bijna 6 jaar, een teefje en een echte lieverd. Zij en onze dochter zijn compleet verliefd op elkaar. Wel blijft het een redelijk drukke hond maar dat is meer enthousiasme als ze onze dochter ziet. Het valt mij wel op dat de bruine labrador een beetje een mode hond begint te worden. We zullen dan ook enkel een hond aanschaffen middels een fokker die aangesloten is bij de labrador vereniging. De hond zal zeker twee dagen per week langere tijd alleen zijn ivm mijn werk en de kinderen op school. De mogelijkheid om tussendoor de hond uit te laten is er wel voor mij. Ik kan op en neer fietsen maar het feit blijft dat ze langere tijd alleen zal zijn. Wat is nu het verschil in karakter, verzorging tussen deze twee rassen?
Retriever rassen.
De golden retriever leert snel, door zijn gevoelige en meegaande aard is een harde aanpak niet nodig. Omgang met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vormen meestal geen probleem. Golden retrievers zijn echte mensenvrienden. Land van herkomst: Engeland. Grootte: Reuen hebben een schouderhoogte van 56 tot 57 cm, teven van 54 tot 56 cm. De labrador retriever is een jacht en gezinshond.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. Ongelezen bericht door WIH 12/11/11 1633.: Zo, even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever, behalve het uiterlijk.

Contacteer ons