Zoeken naar verschil labrador of golden retriever

 
verschil labrador of golden retriever
Retriever rassen.
Golden retrievers zijn echte mensenvrienden. Land van herkomst: Engeland. Grootte: Reuen hebben een schouderhoogte van 56 tot 57 cm, teven van 54 tot 56 cm. De labrador retriever is een jacht en gezinshond. Regelmatig een flinke wandeling is noodzakelijk. Labradors zijn dol op water en apporteren. De vacht is kort en dik met een waterafstotende ondervacht. De labrador komt voor in effen zwart, geel of chocoladekleurig.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Het grootste verschil zit, denk ik, meer in de verschillende lijnen dan in de rassen op zich. Nou, ik vind er toch wel duidelijke verschillen in zitten hoor. Een Lab is langer jong, langer pup zeg maar net zoals de Flatcoat. Het zijn ook vaker stuiterbal-typjes onderweg met andere honden, terwijl Goldens juist vaak afwachtender zijn. Goldens vinden juist de mensen vaak leuker dan de honden. Ik zeg niet dat er geen verschillen bestaan tussen de rassen, maar ik vind de verschillen die ik zie tussen de honden van hetzelfde ras vaak groter dan de algemeen veronderstelde verschillen op basis van de raseigenschappen tussen de twee rassen Kortom, ik vind het individuele karakter van een golden of lab interessanter dan het ras waartoe hij of zij behoort. Met name tussen deze twee rassen. Titel: Re: Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Labrador of Golden Retriever HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Labrador" of Golden Retriever" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Volgende forumvraag: tybo.
verschil golden retriever labrador.
verschil labrador en labrador retriever. Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever. Tenminste als ik het verschil hier inde buurt zie dan zijn labradors echt prettig gestoord en de goldens rustiger. Titel: Re: Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Met deze vergelijking tussen de Golden Retriever en de Labrador zou je nu normaal over genoeg informatie moeten beschikken om te kunnen beslissen welk ras voor jou nu het meest geschikt is. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Verschillen In Golden Retriever Show Werklijn.
De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors.
De Labrador komt daarentegen uit Newfoundland en evolueerde uit een Newfoundlander, enkele lokale waterhonden en een nu uitgestorven hondenras de St Johns Water dog. De kleur is een ander element in de vergelijking tussen de Golden Retriever en Labrador. Golden Retrievers variëren tussen licht en donker goud en zijn niet wit of rood. Een Labrador kan zwart, geel of chocoladebruin zijn. Het belangrijkste verschil in hun karakter is dat oudere Golden Retrievers kalmer zijn dan Labradors maar uiteindelijk houden ze beiden van water en zijn beide rassen fantastische gezinshonden.
Golden retriever of Labrador retriever Zwangerschapspagina. Golden retriever of Labrador retriever Zwangerschapspagina.
Mijn man zit er nog tussenin en onze andere 2 kinderen vinden het ook geweldig, dan 5 jaar en bijna 14 jaar. Maar nu de keuze, wordt het een bruine labrador of toch om het hele plaatje compleet burgerlijk te maken een golden retriever? Onze buurhond ik ook een bruine labrador van bijna 6 jaar, een teefje en een echte lieverd. Zij en onze dochter zijn compleet verliefd op elkaar. Wel blijft het een redelijk drukke hond maar dat is meer enthousiasme als ze onze dochter ziet. Het valt mij wel op dat de bruine labrador een beetje een mode hond begint te worden. We zullen dan ook enkel een hond aanschaffen middels een fokker die aangesloten is bij de labrador vereniging. De hond zal zeker twee dagen per week langere tijd alleen zijn ivm mijn werk en de kinderen op school. De mogelijkheid om tussendoor de hond uit te laten is er wel voor mij. Ik kan op en neer fietsen maar het feit blijft dat ze langere tijd alleen zal zijn. Wat is nu het verschil in karakter, verzorging tussen deze twee rassen?
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Het grote verschil tussen haar en mijn honden vind ik toch wel, dat haar honden minder lomp zijn, minder stuiterballen zeg maar. Ze zijn wat zachter en rustiger. Daarentegen blaffen die van haar weer wel veel meer dan de mijne, dat vind ik dan weer heel hinderlijk. Verder hebben ze precies dezelfde streken En je moet ook niet vergeten dat een golden een flink stuk groter is dan een labrador, dat scheelt best veel. Berichten: 584 Lid geworden op: 26/10/10 1416: Locatie: Rijswijk. Ongelezen bericht door marielle75 12/11/11 2219.: Wij hebben een Golden Retriever gehad en nu een Labrador. En natuurlijk verschillen ze van elkaar, maar of dat ras gebonden is?
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Met deze vergelijking tussen de Golden Retriever en de Labrador zou je nu normaal over genoeg informatie moeten beschikken om te kunnen beslissen welk ras voor jou nu het meest geschikt is. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Verschillen In Golden Retriever Show Werklijn.

Contacteer ons