Resultaten voor verschil labrador of golden retriever

 
verschil labrador of golden retriever
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Aantal honden: 1. Het grootste verschil zit, denk ik, meer in de verschillende lijnen dan in de rassen op zich. Nou, ik vind er toch wel duidelijke verschillen in zitten hoor. Een Lab is langer jong, langer pup zeg maar net zoals de Flatcoat. Het zijn ook vaker stuiterbal-typjes onderweg met andere honden, terwijl Goldens juist vaak afwachtender zijn. Goldens vinden juist de mensen vaak leuker dan de honden. Ik zeg niet dat er geen verschillen bestaan tussen de rassen, maar ik vind de verschillen die ik zie tussen de honden van hetzelfde ras vaak groter dan de algemeen veronderstelde verschillen op basis van de raseigenschappen tussen de twee rassen Kortom, ik vind het individuele karakter van een golden of lab interessanter dan het ras waartoe hij of zij behoort. Met name tussen deze twee rassen. Titel: Re: Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever HondenForum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. HondenForum Archief Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. 23 maart 2010 om 2128: quote" 0. Weet iemand wat het verschil tussen deze twee rassen is? want ze lijken enorm op elkaar. 23 maart 2010 om 2211: wijzigen" quote" 0.
Quiz: Weet Jij Het Verschil Tussen Labradors En Golden Retrievers? DogBuddy Blog.
Labrador vs Golden Retriever Quiz. Youre way ahead of the pack and could write a book on these popular breeds. You can spot the differences between a Goldie and a Lab a mile off! Time to show off your enviable Retriever knowledge to your friends and family on Facebook and Twitter!
Verschillen Golden Retrievers En Labradors? www.GoldenRetrieverAdvies.nl.
Met deze vergelijking tussen de Golden Retriever en de Labrador zou je nu normaal over genoeg informatie moeten beschikken om te kunnen beslissen welk ras voor jou nu het meest geschikt is. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Verschillen In Golden Retriever Show Werklijn.
Retriever rassen.
Golden retrievers zijn echte mensenvrienden. Land van herkomst: Engeland. Grootte: Reuen hebben een schouderhoogte van 56 tot 57 cm, teven van 54 tot 56 cm. De labrador retriever is een jacht en gezinshond. Regelmatig een flinke wandeling is noodzakelijk. Labradors zijn dol op water en apporteren. De vacht is kort en dik met een waterafstotende ondervacht. De labrador komt voor in effen zwart, geel of chocoladekleurig.

Labradors zijn iets meer dominant en onafhankelijk dan de golden retriever. Enkele van zijn talenten zijn; jagen, spoorzoeken, ophalen, waakhond zijn, politiewerk, drugsopsporing, blindengeleidehond, servicehond voor gehandicapten, reddingsacties, sleen, kartrekken, wendbaarheid en competitieve gehoorzaamheidtraining. De Engelse Labrador is rustiger en kalmer dan de labrador van Amerikaanse bloedlijn. Ook worden Engelse labradors eerder volwassen dan hun Amerikaanse verwanten. Zoals hiervoor vermeld zijn er twee typen labradors, de Engelse en de Amerikaanse labrador. Ze verschillen wat betreft hun algemene voorkomen. De Engels gefokte labrador is zwaarder, dikker en hoekiger. De Amerikaanse variant is lang en slungelig. De labrador retriever is een stevige, gespierde hond, iets langer dan hoog met een korte, harde, makkelijk te onderhouden, waterbestendige dubbele vacht zonder golven met de kleuren zwart, geel of chocoladebruin.
verschil golden retriever labrador.
De labrador retriever is een jacht en gezinshond. Het HondenForum Bekijk onderwerp Labrador, golden retriever of wat anders? Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Golden Retriever. Aantal honden: 1. Ik zou voor een Labrador gaan, super hond Ik juist voor een Golden Wat Nanna al zegt is er ook duidelijk verschil tussen de werk en meer exterieur gefokte Goldens en Labradors.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Het grote verschil tussen haar en mijn honden vind ik toch wel, dat haar honden minder lomp zijn, minder stuiterballen zeg maar. Ze zijn wat zachter en rustiger. Daarentegen blaffen die van haar weer wel veel meer dan de mijne, dat vind ik dan weer heel hinderlijk. Verder hebben ze precies dezelfde streken En je moet ook niet vergeten dat een golden een flink stuk groter is dan een labrador, dat scheelt best veel. Berichten: 583 Lid geworden op: 26/10/10 1416: Locatie: Rijswijk. Ongelezen bericht door marielle75 12/11/11 2219.: Wij hebben een Golden Retriever gehad en nu een Labrador. En natuurlijk verschillen ze van elkaar, maar of dat ras gebonden is?

Contacteer ons