Resultaten voor herder pups

 
herder pups
Alles over de Duitse Herder.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Herder. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Zwitserse Witte Herder pups fokker oldambtsspecial.nl zwitserse witte herders.
We gaan er vaak samen op uit en trainen met onze honden op het gebied van GG Gedrag Gehoorzaamheid UV Uithoudings Vermogen en Behendigheid. En natuurlijk wordt er veel met ze geknuffeld! Zwitserse Witte Herder pups. 1 à 2x per jaar hebben wij een nestje witte herder pups dat in de huiskamer wordt geboren en daar ook de vaste verblijfplaats heeft totdat ze uitvliegen naar de nieuwe eigenaren. Aan het socialiseren van de pups besteden wij veel aandacht en vrije tijd. De gezondheid van de ouderdieren wordt op verschillende manieren getest. Niet alleen de heupen en ellebogen worden gerntgend maar wij vinden het zeker zo belangrijk om aanvullende gezondheidsonderzoeken uit te laten voeren ook al zijn deze niet verplicht.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen. Fokkers die pups aanbieden met stamboom certificaat van. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend in bezit van een uithoudingsvermogen.
Duitseherder Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitseherder Puppies.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
een gouden combinatie mijns inziens. Bekijk de fokker vermelding van Joke Plomp. Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op. Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. De ODH is voor veel doeleinden geschikt. vele sporten maar ook zeker als huishond. Wij zelf fokken de DDR-lijnwerklijn omdat deze mij qua bouw kleur en karakter erg aanspreken. Chico heeft net haar laatste nestje gehad en nu mag ik met Aicira gaan fokken. Mijn honden zijn HD en ED-vrij en Aicira haar rug is ook gerontgend en vrij van bemerkingen.
Duitse Herders Zwitserse Witte Herder lid ZWHVN Witte Herder pups. Rectangle Themeset.
Klik hier voor onze puppagina. Duitse Herder en Zwitserse Witte Herder kennel Fan Swide Pracht. Wij fokken af en toe met uitmuntende honden. zowel Duitse Herder pups als Zwitserse Witte Herder pups. De Zwitserse Witte Herder wordt ook Canadese Herder Berger Blanc Suisse genoemd. Wij zijn lid van de Duitse Herder Vereniging VDH en van de.
De Oudduitse herders De Caterstede.
Zuiver in de zin dat ze absoluut vrij zijn van angst dominantie of agressie. Uiteraard mogen onze Oudduitse herders huis en haard beschermen. Maar voorop staat dat ze lief aanhankelijk en betrouwbaar zijn. De pups worden bij ons in huis geboren. Daar blijven de pups bij ons en mogen ze bij mooi weer al even mee naar buiten tot ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Ze groeien op tussen de andere honden en de kinderen en maken alle geluiden mee. Ze worden goed gesocialiseerd gechipt ontwormd en ingeënt voordat ze worden afgegeven. Niet iedereen komt per definitie in aanmerking voor een pup. Wij fokken heel zorgvuldig en alle pups worden met de grootst mogelijke zorg liefde en aandacht groot gebracht.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van Chika's Erf Pien Chika Eilin vom Osterberger-Land Birka.
Onze roedel honden waar wij mee fokken Pia vom Wolfshof Eilin vom Osterberger-Land Birka
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Pups ZWHVN.
Verenigings Fok Reglement ZWHVN. Nieuws van de Raad van Beheer. Lezingen / Seminars / Symposia. Nieuws van het Bestuur. U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin. Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever. Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
De ouder honden ondergaan ook verschillende genetische testen. De afkomst van de pup wordt natuurlijk gegarandeerd door een DNA profiel. Op deze website kunt u lezen en zien hoe onze pups opgroeien en hoe wij de pups grootbrengen en verzorgen. Gezonde Zwitserse Witte Herder pups groeien op tot gezonde honden die enorm veelzijdig zijn. Niet alleen als gezellige lieve huisgenoot maar ook als b.v. sport hond therapy hond of als show hond zullen ze goed uit de verf komen. Wilt u een Witte Herder pup kopen doe dat nooit impulsief. Vraag uzelf eerst af of u een hond alles kan geven dat het verdient en nodig heeft! Past de Zwitserse Witte Herder rashond wel bij u en in uw leven? Zoek ook zorgvuldig de fokker van uw toekomstige pup uit en overhaast niets.

Contacteer ons