Meer resultaten voor herder pups

 
herder pups
Alles over de Duitse Herder.
Duitse Herders zijn erg geschikt voor gehoorzaamheidstraining speurwerk activiteiten waarbij veel gelopen moet worden en voor africhting pakwerk. Duitse Herder pups zijn vrij snel onder de indruk van nieuwe onbekende dingen. Een goede maar vooral ook rustige en goed begeleide socialisatie is dan ook erg belangrijk. Laat de pup op een rustige manier kennis maken met mensen en honden zo voorkomt u dat hij op latere leeftijd tegen vreemden en soortgenoten blaft of uitvalt. Is uw pup bang voor iets onbekends geef hem dan rustig de tijd om er vanaf een veilige plek aan te wennen. Duitse Herders leren snel.
gastgezinnen gezocht voor oud duitse herder pups Geleidehondenschool Herman Jansen.
Denkt u dat u geschikt bent en het leuk vindt om een oud duitse herder pupje onder begeleiding van ons als school op te voeden om uiteindelijk geleidehond te kunnen worden? Wij geven les in. Almere Den haag Drachten en Roosendaal. U krijgt het pupje op de leeftijd van 7 weken in huis. U traint in een groepje en in uw eigen tijd gaat u wat u geleerd heeft alles in praktijk brengen dat kost tijd dus wij zoeken naar gezinnen waarvan iemand overwegend thuis is dat moet een volwassen persoon zijn als u deeltijds werkt en de hond mag mee naar het werk is dat ook heel goed.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Team van de Mauritshoek. HSV De Griffioen Wolvega. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
morgen 14 mei wandeling in Chaamse Bossen wie loopt er mee? Pups geboren bij El Pelo Rubio. procedure rondom show is bekend kijk op de showpagina. Er zijn pups geboren bij Maneskinn's. Er zijn pups geboren bij Angel of Wassenaer. aankondiging van de volgende wandeling de Chaamse Bossen zondag 14 mei. Chris zoekt een herplaatser. pups geboren bij Baykas Erf. Het lijkt al weer even geleden die mooie zomerdag in april geniet nog even mee van de wandeling Katwijk Noordwijk. gegevens van inventarisaties in februari en april bekend. Geboorte gemeld bij Grasheukske. weer drie honden geinventariseerd. We verwelkomen een nieuwe fokker Maneskinn's.
Pups ZWHVN.
Verenigings Fok Reglement ZWHVN. Nieuws van de Raad van Beheer. Lezingen / Seminars / Symposia. Nieuws van het Bestuur. U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin. Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever. Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren. De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Zowel surveillance honden als speurhonden. Duitse Herderkennel vom Twickelland. Krabbenbosweg 120 7555 EN Hengelo.
De Oudduitse herders De Caterstede.
Zuiver in de zin dat ze absoluut vrij zijn van angst dominantie of agressie. Uiteraard mogen onze Oudduitse herders huis en haard beschermen. Maar voorop staat dat ze lief aanhankelijk en betrouwbaar zijn. De pups worden bij ons in huis geboren. Daar blijven de pups bij ons en mogen ze bij mooi weer al even mee naar buiten tot ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Ze groeien op tussen de andere honden en de kinderen en maken alle geluiden mee. Ze worden goed gesocialiseerd gechipt ontwormd en ingeënt voordat ze worden afgegeven. Niet iedereen komt per definitie in aanmerking voor een pup. Wij fokken heel zorgvuldig en alle pups worden met de grootst mogelijke zorg liefde en aandacht groot gebracht.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Speurders.nl Duitse herder pups vader Hannibal vom Kalhenberger-land.
Aangeboden een maand geleden door T.schröder 212 x bekeken. Duitse herder pups vader Hannibal vom Kalhenberger-land. Hele mooie Duitse-herder-pups langstok oudduits zwart masker rechte rug. met een zeer goed karakter. Van Tara en Hannibal vom Kalhenberger-land zijn nu 7 weken en mogen naar een nieuw baasje toe. Ouders ED HD vrij ze zijn ontwormd gechipt geént en nagekeken door de dierenarts prijs v/a 750.00.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van Chika's Erf Pien Chika Eilin vom Osterberger-Land Birka.
Onze roedel honden waar wij mee fokken Pia vom Wolfshof Eilin vom Osterberger-Land Birka

Contacteer ons