Resultaten voor herder pups

 
herder pups
De Oudduitse herders De Caterstede.
Zuiver in de zin dat ze absoluut vrij zijn van angst dominantie of agressie. Uiteraard mogen onze Oudduitse herders huis en haard beschermen. Maar voorop staat dat ze lief aanhankelijk en betrouwbaar zijn. De pups worden bij ons in huis geboren. Daar blijven de pups bij ons en mogen ze bij mooi weer al even mee naar buiten tot ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Ze groeien op tussen de andere honden en de kinderen en maken alle geluiden mee. Ze worden goed gesocialiseerd gechipt ontwormd en ingeënt voordat ze worden afgegeven. Niet iedereen komt per definitie in aanmerking voor een pup. Wij fokken heel zorgvuldig en alle pups worden met de grootst mogelijke zorg liefde en aandacht groot gebracht.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
een gouden combinatie mijns inziens. Bekijk de fokker vermelding van Joke Plomp. Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op. Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. De ODH is voor veel doeleinden geschikt. vele sporten maar ook zeker als huishond. Wij zelf fokken de DDR-lijnwerklijn omdat deze mij qua bouw kleur en karakter erg aanspreken. Chico heeft net haar laatste nestje gehad en nu mag ik met Aicira gaan fokken. Mijn honden zijn HD en ED-vrij en Aicira haar rug is ook gerontgend en vrij van bemerkingen.
Duitse herder pups Te koop in Bree Tweedehands.nl.
de pups zijn ingeentvoorzien van een chip en meermaals ontwormd. de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daar ook vrijblijvend te bekijken. De reden voor je klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen. Fokkers die pups aanbieden met stamboom certificaat van. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend in bezit van een uithoudingsvermogen.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
De Duitse Herder Kennel. Door op de kleine foto te klikken in de tabel komt u op een plek in deze website waar u de HD uitslag en de africhtingskentekens kunt bekijken mits het onze eigen herders honden betreft. Eventuele foto's van de pups kunt u bekijken via de link Fotogalerij Nakomelingen in het navigatiemenu. Heeft u belangstelling voor een pup kijk dan bij Nieuwtjes of Te Koop of er pups beschikbaar zijn. Mac Figo vom Estherlager.
Alles over de Duitse Herder.
Duitse Herders zijn erg geschikt voor gehoorzaamheidstraining speurwerk activiteiten waarbij veel gelopen moet worden en voor africhting pakwerk. Duitse Herder pups zijn vrij snel onder de indruk van nieuwe onbekende dingen. Een goede maar vooral ook rustige en goed begeleide socialisatie is dan ook erg belangrijk. Laat de pup op een rustige manier kennis maken met mensen en honden zo voorkomt u dat hij op latere leeftijd tegen vreemden en soortgenoten blaft of uitvalt. Is uw pup bang voor iets onbekends geef hem dan rustig de tijd om er vanaf een veilige plek aan te wennen. Duitse Herders leren snel.
Duitse Herders Zwitserse Witte Herder lid ZWHVN Witte Herder pups. Rectangle Themeset.
Klik hier voor onze puppagina. Duitse Herder en Zwitserse Witte Herder kennel Fan Swide Pracht. Wij fokken af en toe met uitmuntende honden. zowel Duitse Herder pups als Zwitserse Witte Herder pups. De Zwitserse Witte Herder wordt ook Canadese Herder Berger Blanc Suisse genoemd. Wij zijn lid van de Duitse Herder Vereniging VDH en van de.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van Chika's Erf Pien Chika Eilin vom Osterberger-Land Birka.
Onze roedel honden waar wij mee fokken Pia vom Wolfshof Eilin vom Osterberger-Land Birka
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
De ouder honden ondergaan ook verschillende genetische testen. De afkomst van de pup wordt natuurlijk gegarandeerd door een DNA profiel. Op deze website kunt u lezen en zien hoe onze pups opgroeien en hoe wij de pups grootbrengen en verzorgen. Gezonde Zwitserse Witte Herder pups groeien op tot gezonde honden die enorm veelzijdig zijn. Niet alleen als gezellige lieve huisgenoot maar ook als b.v. sport hond therapy hond of als show hond zullen ze goed uit de verf komen. Wilt u een Witte Herder pup kopen doe dat nooit impulsief. Vraag uzelf eerst af of u een hond alles kan geven dat het verdient en nodig heeft! Past de Zwitserse Witte Herder rashond wel bij u en in uw leven? Zoek ook zorgvuldig de fokker van uw toekomstige pup uit en overhaast niets.
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
twee geslaagde dekkingen gemeld bij from Luna Wolfskin. nestje geboren bij from Luna Wolfskin. geslaagde dekking bij Bayka's erf. Pups geboren bij of the Heart of Lothian. Er is een nieuwe dekking gemeld bij Van de Hoogenweg. we gaan weer wandelen bij het zoete Haringvliet! lezing 18 maart door de Stichting Gezonde Duitse Herder. ten slotte bij de Haere's zijn de pups geboren! en een dekking bij de Peelbloem. het lijkt wel voorjaar opnieuw een dekking gemeld bij El Pelo Rubio. Layla blijkt drachtig bij Grasheukske! nagekomen melding van geboren pups bij of the Heart of Lothian. nog een geslaagde dekking!
Duitseherder Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitseherder Puppies.

Contacteer ons