Op zoek naar labrador kopen?

 
labrador kopen
Labrador-pups.
Overslaan naar tweede kolom. Zo af en toe hebben wij een nestje volbloed labradors die geheel volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Nederlands Raad van Beheer op Kynologisch gebied worden gefokt. Alex van Boerderij de Bries NHSBnr. 2794718 is onze fijn gebouwde brons-bruine volbloed labrador dek reu van 18 mei 2010. Zyfra All the Jazz v.d. 2882560 is onze prachtige blonde volbloed labrador teef van 15 mei 2012. De ouderdieren hebben een officiële stamboom en voldoen aan alle keuringseisen en fokregelementen. daarbij horen uiteraard o.a. goede kwalificaties voor HD ED PRA en RD. Tevens is van dekreu Alex het verplichte DNA-profiel bekend en opgeslagen in de Databank.
Een Chocolate Labrador kopen wikiHow.
Als je tekenen of symptomen ziet die het begin aangeven van een van deze aandoeningen dan kun je je hond beter zo snel mogelijk laten controleren door de dierenarts. Beslissen over het kopen of adopteren van een Chocolate Labrador. Overweeg om een Chocolate Labrador puppy groot te brengen. Niets is zo leuk als een nieuwe pup met zijn grappige en aanhankelijke houding en zijn grote ronde ogen. Maar een puppy vereist veel tijd met name tijdens zijn eerste levensjaar. Verzeker je ervan dat je puppy al zijn entingen gehad heeft. Puppys moeten met 6 9 en 12 weken gevaccineerd worden.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Er zijn geen Labrador pups beschikbaar op dit moment. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Home.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina voor nog veel meer informatie over de Labrador. Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de fotos bekijken.De bedoeling met deze site is dat onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen. Mocht u nog met vragen zitten stel ze gerust per mail of per telefoon.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Wij hebben een nestje zeer mooie pups reutjes en teefjes de vader is een Golden Retriever en de moeder een blonde Labrador. Beide ouders zijn van ons ze. mooi nestje shih-tzu pups geboren en grootgebracht in de huiskame. Mooi nestje Shih-Tzupups.Geboren in de woonkamer huiselijke kring De pups worden 4 maal ontwormdingeentgechipt en hebben een koopcontract garantie. Pups zijn reutjes en teefjes. Zijn geboren op 13 februari. Bij interesse graag even bellen niet mailen. Mooi nestje Shih-Tzupups.Geboren in de woonkamer huiselijke kring De pups worden 4 maal ont.
Labradorkennel van Foreburgh.
Labradorkennel v. Foreburgh voor Fox-Red Geel en Zwart en gevestigd in het noordoosten van ons land. De vestigingsplaats is Bant in de Nooroostpolder direct tegen het Kuinderbos. Dus aan ruimte geen gebrek.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en hebben een kleinschalige kennel in Noord-Brabant. Haven Zuidzijde 18 Brouwershaven. Schoordijk 1 6021 RN Budel. Van t Chielewout labradors. Bernsteinstraat 94 2901 JH Capelle aan den IJssel. Wilhelminastraat 64 7721 CJ Dalfsen. Labrador Retrievers Golden Retrievers en een Ruwharige Dwergteckel vormen op dit moment onze kennel. Lutteresweg 39 7782 TA De Krim. Labarador kennel Cover my Eyes. Rosmolen 35 7587 RP De Lutte.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
JoJaMaCo's Hof Labrador kennel.
Ik breng hem wel terug! Spelen in de sneeuw. JoJaMaCos Hof Labrador kennel. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot daarom is ons streven u met deze site wat dichter bij onze liefde Labrador Retrievers te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken. Het zijn de eerste twee letters van onze vier zonen Johan Jan Martijn en Corne die onze kennel naam in zich draagt. Sinds 1987 hebben wij Labradors en zijn met wat vallen en opstaan verknocht geraakt aan dit echt fantastische ras.

Contacteer ons