Resultaten voor labrador kopen

 
labrador kopen
Labrador-pups.
labrador pup bruine labrador pup zachtaardig
Janslust Home.
Als de jachthond bij ons thuis was voelde de hond zich meteen op zijn gemak bij mijn moeder. Zo ontstond ook de liefde voor de labrador bij mijn moeder.De labrador deed toen zijn intrede in de kennel en tevens had mijn vader toen ook een jachthond voor zijn hobby jagen. Nu jaren later mag ik Sef Janssen jr. zoon van Trui en Sef Janssen de kennel voortzetten onder dezelfde naam VAN JANSLUST. We fokken nu nog altijd langharige teckels en labradors onder dezelfde condities als mijn ouders gedaan hebben. Iedere zaterdag is de kennel open van 10 tot 16 uur. Dan kun je vrijblijvend een kijkje komen nemen.
JoJaMaCo's Hof Labrador kennel.
Ik breng hem wel terug! Spelen in de sneeuw. JoJaMaCos Hof Labrador kennel. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot daarom is ons streven u met deze site wat dichter bij onze liefde Labrador Retrievers te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken. Het zijn de eerste twee letters van onze vier zonen Johan Jan Martijn en Corne die onze kennel naam in zich draagt. Sinds 1987 hebben wij Labradors en zijn met wat vallen en opstaan verknocht geraakt aan dit echt fantastische ras.
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
labrador gezocht LABRADOR GEZOCHTIk zoek een nieuwe labrador omdat onze jonge labrador onder de auto is gekomen. Helaas heeft zij het niet overleefd en wij zoeken daarom een nieuwe hond.kinderen waren er zeer aan gehecht Echter willen we graag een teefje weer hebben di. twee Kostbare Labrador retriever pups met micro-chip twee Kostbare Labrador retriever pups met micro-chip. labrador pup labrador pup. Uw puppy mooier Labrador Uw puppy mooier Labrador.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en hebben een kleinschalige kennel in Noord-Brabant. Haven Zuidzijde 18 Brouwershaven. Schoordijk 1 6021 RN Budel. Van t Chielewout labradors. Bernsteinstraat 94 2901 JH Capelle aan den IJssel. Wilhelminastraat 64 7721 CJ Dalfsen. Labrador Retrievers Golden Retrievers en een Ruwharige Dwergteckel vormen op dit moment onze kennel. Lutteresweg 39 7782 TA De Krim. Labarador kennel Cover my Eyes. Rosmolen 35 7587 RP De Lutte.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Waar bruine labrador kopen? HondenForum.
HondenForum Archief Waar bruine labrador kopen? 12 maart 2013 om 1511 wijzigen. Aangezien ik voor het eerst een hondje ga kopen heb ik echt géén idee waar ik moet beginnen zoeken-het aanbod is zo groot. Kan iemand mij aanraden waar ik het beste een bruine labrador kan kopen? Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Onze friese stabij is 8 weekjes terug bevallen van prachtige pups. de vader is een raszuive. Onze friese stabij is 8 weekjes terug bevallen van prachtige pups. de vader is een raszuivere choco bruine labrador bijde ouders zijn kern gezond. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting! Onze lieve LINSEY hoopt dan moeder te worden als vader hebben wij gekozen voor MADDOX v.d. 1e foto is moeder Linsey 2e foto is vader Maddox Voor dit nest kunt u nog reservere. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting! Onze lieve LINSEY hoopt dan. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting!
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.

Contacteer ons