Zoeken naar rottweiler pups te koop

 
rottweiler pups te koop
Rottweilers Vantsultanshof.
Van t Sultanshof
Puppy Informatie.
Na aankoop blijkt de goedkope pup vaak duurkoop te zijn omdat er kreupelheid en andere ziekten openbaren en zelfs sterfgevallen de fokker is dan meestal niet thuis. Daarom adviseren wij U om een Rottweiler niet zo maar ergens te kopen stel voor U zelf eisen en neem verantwoord een beslissing bij de aanschaf. Kijk of een fokker zijn zaken netjes orde heeft en hoe hij zijn honden verzorgd en er mee omgaat hoe en waar de pups geboren worden en opgroeien hoe de fokker deze verzorgd of ze goed gesocialiseerd worden enzovoort. Zorg ervoor dat u geen slachtoffer wordt van een malafide hondenhandelaar. Helaas laten veel mensen zich verleiden tot de aanschaf van een goedkope pup bij een malafide fokker. Deze fokkers hebben maar 1 ding voor ogen geld!
Rottweiler Pups te koop Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Rottweiler Pups te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Mooie Rottweiler pups te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Mooie Rottweiler pups te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Rottweiler Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Veiligheidscontrole vereist.
Als je op de website klikt of op de website navigeert ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. Wil je lid worden van Facebook? Gelieve de tekst hieronder in te brengen. Kun je bovenstaande tekst niet lezen? Een andere tekst proberen of een audio captcha. Tekst in het kader.
Rottweiler pups te koop Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Rottweiler pups te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Over Ons.
Rosy was al heel erg lang verliefd op het ras Rottweiler maar op de een of andere manier is het er nooit van gekomen om een Rottweiler pup aan te schaffen. Maar in 2008 konden wij de verleiding niet meer weerstaan en na 4 inbraak pogingen bij ons thuis hebben we de stap gezet. Op 9 augustus 2008 kwam Beau bij ons wonen. Een geweldige hond liefwaaks en een mooie brede verschijning. Ze is zeer sociaal naar alles en iedereen wij wonen hier met 2 kinderen van inmiddels 19 en 21 jaar 2 katten en 5 honden. Wij zijn inmiddels allemaal helemaal verliefd op dit ras.
Rottweiler Kennel Angfiero.
2015 0811 door De Webmaster. Externe dekreu gezocht Raszuivere Rottweiler externe dekreu gezocht Wij zijn op zoek naar een goede en gezonde externe Rottweiler dekreu om in toekomst in te kunnen zetten voor onze dames Ziva enZia. 2015 0249 door De Webmaster. Operatie Angel van Angfiero Angel is deze week geopereerd Oma Angfiero had erg last van een gezwel / tumortje op haar ooglid deze was goedaardig maar erg vervelend. Alles is goed gegaan en Angel is. 2015 0026 door De Webmaster. Berichten 1 3 van 22 worden weergegeven. Copyright 2011-2015 Rottweiler kennel Angfiero. Wij staan voor kwaliteit en duidelijkheid. Bezoek ook onze facebook pagina klik hier.
Rottweiler puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Aanleg Waak en verdedigingshond. Omgang met kinderen Goed. Omgang met andere honden Zeer dominant. Leefruimte Bij voorkeur een huis met een tuin veel beweging. Alle Rottweilers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Puppy moet weg wegens allergisch zoontje. Particulier Vrouwtje Labrador minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Hubertus niet te koop. Dit reutje word ter dekking aangeboden niet te koop. indien het teefje niet zwanger is wat ik zou betwijfelen. Particulier Mannetje Chihuahua 4 t/m 10 jaar Met stamboom. Echte mooie Dalmatier pups de allerliefste gezinshond. Dag mevr mr wij hebben een heel mooi nestje dalmatier pups. het zijn de mo. Particulier Meerdere dieren Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Mooie stevige erg lage dekreu al meerdere nestjes van hem opkomst. Particulier Mannetje Bulldog 1 t/m 3 jaar Met stamboom.

Contacteer ons