Zoeken naar rottweiler pups te koop

 
rottweiler pups te koop
Rottweilers Vantsultanshof.
Van t Sultanshof
Rottweiler Kennel Angfiero.
2015 0811 door De Webmaster. Externe dekreu gezocht Raszuivere Rottweiler externe dekreu gezocht Wij zijn op zoek naar een goede en gezonde externe Rottweiler dekreu om in toekomst in te kunnen zetten voor onze dames Ziva enZia. 2015 0249 door De Webmaster. Operatie Angel van Angfiero Angel is deze week geopereerd Oma Angfiero had erg last van een gezwel / tumortje op haar ooglid deze was goedaardig maar erg vervelend. Alles is goed gegaan en Angel is. 2015 0026 door De Webmaster. Berichten 1 3 van 22 worden weergegeven. Copyright 2011-2015 Rottweiler kennel Angfiero. Wij staan voor kwaliteit en duidelijkheid. Bezoek ook onze facebook pagina klik hier.
Over Ons.
Rosy was al heel erg lang verliefd op het ras Rottweiler maar op de een of andere manier is het er nooit van gekomen om een Rottweiler pup aan te schaffen. Maar in 2008 konden wij de verleiding niet meer weerstaan en na 4 inbraak pogingen bij ons thuis hebben we de stap gezet. Op 9 augustus 2008 kwam Beau bij ons wonen. Een geweldige hond liefwaaks en een mooie brede verschijning. Ze is zeer sociaal naar alles en iedereen wij wonen hier met 2 kinderen van inmiddels 19 en 21 jaar 2 katten en 5 honden. Wij zijn inmiddels allemaal helemaal verliefd op dit ras.
Super mooie raszuivere rottweiler pups Puppies Doggy.net.
Super mooie raszuivere rottweiler pups. We zijn oude rottweilerliefhebbers en hebben een heel grote ervaring in het fokken van kwaliteitsvolle rottweilers. Op 13 november zijn er geweldige stevige pups geboren bij ons. Ze eten al zelfstandig speels en beginnen zelfs al te waken. De puppies worden verkocht met chip europees paspoort schriftelijke garantie puppypakket van Royal Canin.
Rottweiler pup wel of geen stamboom? HondenForum.
Heel ander soort hond en we zijn druk bezig om ons een beetje te orienteren. Er worden genoeg pups aangeboden maar nu de hamvraag die hier al vaak gesteld is denk ik. Er zijn veel nestjes te koop waarvan de beide ouder stamboom hebben maar de pups niet. Op zich maakt me dat papiertje niet heel veel uit als ik maar 100% zeker weet dat de pup raszuiver is en vrij is van HD en Cl. Nu een ander punt pups met stamboom zijn 15 keer zo duur als 1 zonder stamboom.
Rottweiler Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Rottweiler puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Aanleg Waak en verdedigingshond. Omgang met kinderen Goed. Omgang met andere honden Zeer dominant. Leefruimte Bij voorkeur een huis met een tuin veel beweging. Alle Rottweilers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Nederlandse Rottweiler Club NRC al dan niet met een bij de Raad van Beheer geregistreerde kennelnaam. Alle clubfokkers dienen zich met alle door hen te fokken nesten te houden aan het van de NRC. Klik hier voor het fokreglement. Kennels waarbij in de afgelopen 3 kalenderjaren geen nest is geboren zullen automatisch van de lijst afgevoerd worden. Klik op deze LINK om rechtstreeks te gaan naar het overzicht zoals deze vermeld staat bij de Nederlandse Rottweiler Club. Onze adoptie procedure uitleg. Uw Rottweiler pup afstaan aan onze stichting. Teven op zoek naar een baas.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Moederhond is aanwezig Met vriendelijke groeten Marja Oranj. Amerikaanse stafford pups te koop 210. Amerikaanse stafford pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie amerikaanse stafford dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Verschillende kleuren bruin bleu fawn blauw Al onze amerikaanse stafford pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke amerikaanse stafford pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Toon per pagina 20. Vorige 1 2 3 4 5 19 Volgende. Advertenties 1 t/m 20 van totaal 362.
Informatie herplaatsing Rottweiler Nederland.
Deze redenen worden u persoonlijk of per mail verstrekt. Indien de eigenaar van de aangeboden Rottweiler na aanmelding zelf een adoptiegezin heeft gevonden dient hij/zij dit onverwijld te. melden aan Stichting Rottweiler Nederland. De te herplaatsen Rottweiler dient over een goede algemene. Tevens dient de Rottweiler te zijn ingeënt en ontwormt volgens de. eisen van de dierenarts. Mocht de vaccinatie binnen 2 maanden verlopen dan dient u de hond te laten vaccineren voor de overdracht. Bij overdracht van een Rottweiler dienen alle eigendom en. inentings-papieren en een Europees paspoort te worden. overgedragen aan de nieuwe eigenaar dan wel aan Stichting. Stichting Rottweiler Nederland hanteert een proefplaatsings. periode van 14 dagen waarbij de dag van plaatsing dag 1 is.
van de Ramshoven Rottweilers.
10 jaar lang actief geweest. Tentoonstellingen hondensport en af en toe een nestje bleven jarenlang onze hobby. Medio 2006 kregen wij het zakelijk zo druk dat wij het niet verantwoord vonden om nog te fokken immers een nest pups vraagt veel aandacht en aanloop van aspirant kopers. Momenteel zomer 2014 hebben wij 2 volwassen Rottweilers en een pup. Met onze Vickey van de Runderkraal HD vrij ED Vrij en RST ESZ hopen wij weer een nestje te kunnen fokken en onze hobby weer op te pakken. Home Nieuws Reuen Teven Pups Nesten Te koop Contact Links Kennels.

Contacteer ons