Zoeken naar sharpei pups

 
sharpei pups
Shar-Pei Honden rassen Honden DierenDokters.
Honden over verzorging aandoeningen eerste hulp medische zorg en preventie van ziekten. Instructievideo's voor lastige klusjes bij de hond.
sharpei pups.
sharpei pups kweker. Al onze pups zijn voozien van een paspoort registratiechip alle noodzakelijke inentingen en een volledige ontworming.
Shar Pei fokkers Honden Page.
Hierbij leven dekreu en teef in luilekkerland bij ons in huis beiden komen van gerenommeerde kennels. Bekijk de fokker vermelding van The Wrinkled Journey. Huiselijke kennel af en toe pups beschikbaar in de kleuren blauwchocolade lilac isabella rood en zwart. Pups worden uitsluitend verkocht met stamboom sint-hubertus aankoopcontract en gezondheidsgarantie van 1 jaar. Pups en honden leven in huis. Ouderdieren vrij van HD ED en patella. Ouderdieren en pups zijn DNA getest. Bekijk de fokker vermelding van Blue Bird's Castle. Wij zijn een kleine kennel in het midden van het land. Af en toe hebben wij pups uit zorgvuldig geselecteerde gezonde lijnen. Kijk voor meer info op onze site of op onze Facebookpagina Hearts on Fire's.
Puppyplaats.nl Shar Pei pups aangeboden.
De pups worden goed gesocialiseerd en gewend gemaakt met de dagelijkse dingen. Ook worden ze zindelijk gemaakt. Wij zijn een Raad van Beheer erkende sharp. Wij verwachten blauwe sharpei pups. De pups groeien in huiselijke sfeer op samen met hun ouder. Wij verwachten blauwe sharpei pups. De pups groeien in huiselijke sfeer op samen met hun ouders en ons gezin. De pups worden goed gesocialiseerd en gewend. Prachtig lief Sharpei Reutje heeft ook een nieuw bazinnetje Kimm. AL ONZE PUPPY'S HEBBEN EEN LIEFDEVOL NIEUW HUISJE GEVONDEN Voor meer info kunt U ons telefonisch bereiken of een kijkje nemen op onze website www.secretsofchina-sharpei.nl.
Vind sharpei pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 4 resultaten voor sharpei pups. Honden Bulldogs Pinschers en Molossers 2. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Advertenties gerelateerd aan sharpei pups. Geboren op 6 mei 2017 pups uit de combinatie usa nl int ch.
Shar Pei pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
De mooiste Shar Pei Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Shar Pei Pups te koop vindt. Shar Pei pups nu in onze kennel te koop. Belgische origine wordt aangegeven met een B import met een I. reuen 0 teven 0. Graag meer inlichtingen over de Shar Pei puppies te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Shar Pei pups te koop op dit ogenblik.
sharpei pups.
sharpei pups kweker. Al onze pups zijn voozien van een paspoort registratiechip alle noodzakelijke inentingen en een volledige ontworming.
Sharpei Pup Kennel Van de Noorderhoeve.
Pups van de Noorderhoeve. Nieuwe Shar-pei pups geboren! Lees hier meer over het karakter van de Shar-pei hond. Maak kennis met de mama's papa's! Shar-Pei kennel van de Noorderhoeve welkom! Omdat wij altijd al een grote passie voor dieren en de natuur hebben gehad zijn wij op zoek gegaan naar een voor ons geschikte woning. In 1999 hebben wij onze huidige woning de Noorderhoeve gekocht. Deze is gelegen ten midden van de natuur in het buitengebied van Tilburg. Wij wonen nu tussen weilanden en bossen.

Contacteer ons