Resultaten voor teckel pup

 
teckel pup
Aanschaf pup Waggle Teckel.
Als dit werkelijk uw eerste en enige vraag is kan ik met zekerheid zeggen dat u van mij géén antwoord krijgt. Per slot is de aankoopprijs het minst belangrijke wat u dient te weten over een pup maar vooral over het ras in het algemeen. De prijs van onze pups. Waarom hebben pups van gerenommeerde en integere fokkers hun prijs? Het verantwoord fokken van honden is ZEER kostbaar tijdrovend maar ook emotioneel belastend.
Teckel kennel.
Dwerg Ruwhaar pups Nederlandse Teckel Club.
Teckel pup zo goed mogelijk opvoeden HondenForum.
HondenForum Puppy Teckel pup zo goed mogelijk opvoeden. 07 juni 2016 om 1359 quote 0. Hallo Sinds vorige week heb ik een langharig teckelpupje. Ze is nu 12 weken oud. Luisteren is echter niet haar sterkste kant. Ze is best eigenwijs en luistert niet naar de commando's hier en blijf. Ook herhaalt ze steeds gedrag dat ik bestraft heb zoals het graven in de tuin.
Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers standaard ruwhaar teckel kennel.
Welkom op de website van De Bende van de Ruwe Rakkers. Af en toe hebben wij pups van de standaard ruwhaar teckel wildkleur. Ons gedachten beeld is gezonde lieve en sociale pups te fokken. De pups groeien bij ons op in huiselijke kring d.w.z. bij ons in de huiskamer en spelen doen ze graag buiten in de tuin. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club en fokken volgens haar richtlijnen. Onze honden hebben met goed gevolg de jaarlijkse oog-test ondergaan. De pups worden voor ze na hun nieuwe baasje gaan ingeënt ontwormd gechipt DNA geregistreerd bij www.databankhonden.nl en hebben een officiële stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied. Wij verkopen de pups met een koopovereenkomst.
Absolute Originals standaard ruwhaar teckel pups en teckelpup info.
De teckels blaken van gezondheid en welvarendheid. niet alleen omdat de pups uitsluitend verse voedingen krijgen. omdat de moeder een versgevoerde teckel is. Al mijn teckels krijgen alleen zelf samengestelde verse maaltijden. bestaande uit spiervlees orgaanvleesnatuurlijke calciumbronnengroentenmixen en gezonde supplementen. Een dieet zonder een overmaat aan koolhydraten zonder chemische anti-oxidanten vul en bindmiddelen. Ook tijdens de zwangerschap is gezonde voeding. De rauwe en onbewerkte voeding tijdens de zwangerschap van de teef is essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van de ongeboren pupjes. en daarom is dit ook mede bepalend voor de gezondheidstoestand van de pups bij de geboorte en tijdens de eerste levensweken.
Puppyplaats.nl Teckel pups aangeboden.
De pups groeien op in huiselijke kring. De pups zijn gechipt ontwormt en geent.en g. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel en de vader een chihuahua.De moeder en de vader zijn allebe. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom.
Teckelpuppies Startpagina Facebook.
Het betreft rashondjes met stamboom. Teckelpuppies met Karin Barnat in Ermelo gemeente. Buxushaege te Ermelo zijn op 26 april 2017 ruwhaar standaard teckel pups geboren. 3 reuen en 1 teef. Kleur wildkleur en rood. Van dit nest van Qwenn van de Buxushaege en Ygo von der Hardt Höhe zijn nog twee rode reutjes beschikbaar. Onze pups worden in huis geboren en groot gebracht en lopen wanneer dat kan tussen onze andere teckels! Pups mogen na 21 juni verhuizen.
De Teckel.
Op deze site kunt u nog veel meer lezen over het verantwoord fokken van pups. Dus een pup met stamboom is een officiële rashond. Dat de Raad van Beheer er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u een gezonde hond koopt verheugt ons. Om de raszuiverheid en daardoor dus ook de gezondheid van de rashonden nog beter te kunnen garanderen heeft de Raad van Beheer met ingang van 1 juni 2014 besloten dat van iedere hond geboren na deze datum het DNA-profiel moet worden vastgesteld. Voor meer informatie hierover kunt u meer terugvinden op de eerder genoemde site van de Raad van Beheer.
Een puppy! Wat nu? Standaard Ruwhaar Teckels of Mitch's Choice.
Handleiding voor uw nieuwe puppy. Dit is de handleiding die wij meegeven aan nieuwe eigenaren van een ruwharige teckel pup. Uw Teckel en U. Hier volgen en aantal zaken dat u weten moet over het hebben houden en opvoeden van uw nieuwe puppy. Voordat u uw puppy komt halen. In de dagen voordat u uw puppy komt afhalen moet u de volgende zaken niet vergeten te regelen. Zorg voor een halsband en een riempje. De halsband kan ongeveer 27 cm lang zijn u zult er wel wat gaatjes bij moeten laten maken maar dan kunt u hem wat langer blijven gebruiken. Laat u niets onnodigs aansmeren door een overijverige verkoper in de dierenwinkel.
Welkom www.kathager-teckelhofje.nl.
Mijn naam is Marion Houtvast en ik heb van jongs af aan honden gehad van diverse rassen eerst een mechelse herder toen een standaard langhaar dashond een duitse herder en een boomer. Echter na mijn eerste teckel was ik helemaal verknocht aan dit ras! Ik fok sinds 2009 met liefde en op kleine schaal twee maximaal drie nestjes dwerg-ruwhaar-dashonden teckels per jaar uit weloverwogen ouderparen met goed karakter zeer mooie stambomen dna-profiel en zeer goede tot uitmuntende resultaten op door FCI/Raad van Beheer/Rasvereniging goedgekeurde Kynologische honden shows! De puppies uit deze nestjes groeien liefdevol op en socialiseren in huiselijke sfeer en gaan zindelijk naar hun nieuwe baasjes. De pups krijgen altijd een vers vlees pakket mee een speeltje en alle info over karakter verzorging en omgang met de nieuwe pup.

Contacteer ons