Zoeken naar teckel pup

 
teckel pup
De Mibaf.
Op voordracht van de Ned. Teckelclub in april 2006 mocht ik van Dhr.J.Dekker namens de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied het Gouden Erespeldje in ontvangst nemen voor 40 jaar inzet van mijn geliefd ras DE TECKEL. In al die jaren heb ik 44 N.L Kampioenen gefokt. 40 Jaar Jubileum v.d.Mibaf'sHoeve geregistreerd bij De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied en FCI. Klik Hier / Enter voor de puppypagina. Er zijn Standaard Korthaar pups geboren enkele pups zijn nog beschikbaar! Op 30 Oktober is het standaard korthaar nestje geboren van Vajen en Marley het zijn 5 reuen en 5 teven.
Welkom www.kathager-teckelhofje.nl.
Mijn naam is Marion Houtvast en ik heb van jongs af aan honden gehad van diverse rassen eerst een mechelse herder toen een standaard langhaar dashond een duitse herder en een boomer. Echter na mijn eerste teckel was ik helemaal verknocht aan dit ras! Ik fok sinds 2009 met liefde en op kleine schaal twee maximaal drie nestjes dwerg-ruwhaar-dashonden teckels per jaar uit weloverwogen ouderparen met goed karakter zeer mooie stambomen dna-profiel en zeer goede tot uitmuntende resultaten op door FCI/Raad van Beheer/Rasvereniging goedgekeurde Kynologische honden shows! De puppies uit deze nestjes groeien liefdevol op en socialiseren in huiselijke sfeer en gaan zindelijk naar hun nieuwe baasjes. De pups krijgen altijd een vers vlees pakket mee een speeltje en alle info over karakter verzorging en omgang met de nieuwe pup.
Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers standaard ruwhaar teckel kennel.
Welkom op de website van De Bende van de Ruwe Rakkers. Af en toe hebben wij pups van de standaard ruwhaar teckel wildkleur. Ons gedachten beeld is gezonde lieve en sociale pups te fokken. De pups groeien bij ons op in huiselijke kring d.w.z. bij ons in de huiskamer en spelen doen ze graag buiten in de tuin. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club en fokken volgens haar richtlijnen. Onze honden hebben met goed gevolg de jaarlijkse oog-test ondergaan. De pups worden voor ze na hun nieuwe baasje gaan ingeënt ontwormd gechipt DNA geregistreerd bij www.databankhonden.nl en hebben een officiële stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied. Wij verkopen de pups met een koopovereenkomst.
Superschattige teckel krijgt na jaren weer een oud speeltje terug en wordt weer pup Flabber.
Stuur me ook elke lunch mijn dagelijkse portie. Superschattige teckel krijgt na jaren weer een oud speeltje terug en wordt weer pup. 4 Feb 2017 1303. Het duurde 5 jaar voordat Finn zijn stippeltjesvarkentje weer terugkreeg. En hij is blij als een klein kind. Hoe word je het liefst op de hoogte gehouden in je mailbox of op je Facebook-timeline?
Een puppy! Wat nu? Standaard Ruwhaar Teckels of Mitch's Choice.
Handleiding voor uw nieuwe puppy. Dit is de handleiding die wij meegeven aan nieuwe eigenaren van een ruwharige teckel pup. Uw Teckel en U. Hier volgen en aantal zaken dat u weten moet over het hebben houden en opvoeden van uw nieuwe puppy. Voordat u uw puppy komt halen. In de dagen voordat u uw puppy komt afhalen moet u de volgende zaken niet vergeten te regelen. Zorg voor een halsband en een riempje. De halsband kan ongeveer 27 cm lang zijn u zult er wel wat gaatjes bij moeten laten maken maar dan kunt u hem wat langer blijven gebruiken. Laat u niets onnodigs aansmeren door een overijverige verkoper in de dierenwinkel.
Teckel Dashond kennels in Nederland Doggo.nl.
Teckel Dashond kennels in Nederland. Abedar's en Hermels Hoeve Teckels. Waterrijkweg 392 1051 PM Amsterdam. Wij hebben van tijd tot tijd een nestje Teckel pups die in huis opgroeien. Nickeriestraat 26hs 1058 VX Amsterdam. Dwerg/Kaninchen teckelkennel met choc tan choc tan tijger zwart tijger en black en tan teckeltjes. Benedictijnenstraat 16 1566 LB Assendelft. Wij zijn een kleine erkende korthaar dwergteckelfokker.
Over ons.
lees hier het verslag.update 9 oktober 2016. Lang zijn wij al liefhebbers van het teckelras. En dan met name de ruwhaar. Het liefst zo klein mogelijk dus kaninchen en dwerg. Xanthi was onze eerste Teckel die bij ons kwam in 2000. Boudewijn volgde een jaar later. Teckel nummer drie kwam begin 2007 en omdat we al langer plannen hadden om te gaan fokken met dit fantastisch eigenzinnige ras hebben wij bij de Raad van Beheer een kennelnaam aangevraagd. Wij fokken op zeer kleine schaal maximaal 1 a 2 nestjes per jaar. Voor ons is het van groot belang dat de pups een goed tehuis krijgen en wij maken dan ook altijd graag eerst kennis met de nieuwe eigenaar voordat een pup wordt uitgezoc ht en vervolgens gaat verhuizen.
Teckel kennel.
De Teckel.
Op deze site kunt u nog veel meer lezen over het verantwoord fokken van pups. Dus een pup met stamboom is een officiële rashond. Dat de Raad van Beheer er alles aan doet om ervoor te zorgen dat u een gezonde hond koopt verheugt ons. Om de raszuiverheid en daardoor dus ook de gezondheid van de rashonden nog beter te kunnen garanderen heeft de Raad van Beheer met ingang van 1 juni 2014 besloten dat van iedere hond geboren na deze datum het DNA-profiel moet worden vastgesteld. Voor meer informatie hierover kunt u meer terugvinden op de eerder genoemde site van de Raad van Beheer.
Teckelpup Dashondpup of andere hondenpup aanschaffen.
Heeft u meerdere fokkers bezocht laat dan degene die afvalt dat ogenblikkelijk weten! De ideale leeftijd om de pup mee naar huis te nemen is binnen de Nederlandse Teckel Club afgesproken op 9 weken. Een pup van 12 weken of ouder kan socialisatieproblemen opleveren wanneer de fokker zelf op dat gebied niets heeft ondernomen. Kampioenstitels van ouderdieren zeggen weinig over de kwaliteiten van de pups. De praktijk leert dat mensen die voor het eerst een hondje kopen er geen idee van hebben hoe dit in z'n werk gaat en vaak dingen accepteren waar je versteld van staat.
Teckelpuppies Facebook.
Uiteraard worden ze goed gesocialiseerd. Wij zijn lid van de NTC en fokken volgens hun fokreglement. Kijk voor meer info op http//www.teckelpuppies.nl. www.teckelpuppies.nl wil zoekers naar teckel pups en teckel fokkers nader tot elkaar brengen. Enkel hondjes van fokkers aangesloten bij F.C.I. 912 personen vinden dit leuk. Mensen vinden deze pagina's ook leuk. Meneertje Jansen Kaninchen Ruwhaar Teckel. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.

Contacteer ons