Zoeken naar teckel pup

 
teckel pup
Teckel pups 7 weaks old YouTube.
Teckel pups 7 weken oud voor het eerst in het veld
NTC-Fokkers Nederlandse Teckel Club.
De verantwoordelijkheid voor een nest ligt altijd bij de fokker. De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper. Ook ten aanzien van fokkers die zich NTC-fokkers mogen noemen heeft de vereniging geen andere dan een controlerende gezondheidseisen en exterieureisen verwijzende naar NTC-fokkers en een voorlichtende erfelijke gebreken advies gebruik koopcontract taak.
Teckel pup zo goed mogelijk opvoeden HondenForum.
HondenForum Puppy Teckel pup zo goed mogelijk opvoeden. 07 juni 2016 om 1359 quote 0. Hallo Sinds vorige week heb ik een langharig teckelpupje. Ze is nu 12 weken oud. Luisteren is echter niet haar sterkste kant. Ze is best eigenwijs en luistert niet naar de commando's hier en blijf. Ook herhaalt ze steeds gedrag dat ik bestraft heb zoals het graven in de tuin.
FF / Teckel pup hoe duur? forum.fok.nl.
Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. Teckel pup hoe duur? actieve topics nieuwe topics. maandag 21 november 2005 @ 2030 18 1. Is geen haartje betoeterd. We willen een teckelpup gaan aanschaffen. We hebben alleen geen idee wat het kosten mag wat is een gemiddelde prijs hiervoor? evt met chippen en ontwormen meegerekend. Enne verder nog tips bij aanschaf en verder? maar weI in de aap gelogeerd P. Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's word ik dan nu PM-woman? Laat maar PMS-girl it is.
Dwerg Ruwhaar pups Nederlandse Teckel Club.
Teckel kennel.
Voeding Ruwharige Teckel pup Theo van der Sluijs.
En het is dus gezond! Puur vlees en bot. Het wordt allemaal opgenomen door het lichaam en de pup poept een soort van geel grijze compacte drol uit. Duck gemalen kip voor Ruwharige Teckel pup. Op dit moment krijgt onze Teckel pup vlees plakken van Duck en wel de plakken Duck Rund Glutenvrij. Deze ingevroren vlees plakken bestaan uit 86% rund en 14% kipkarkassen. Oftewel voor de rest zit er niets in! Geen geur kleur of smaakstoffen. Ik haal de bevroren plakken een avond van te voren uit de diepvries en gooi ze in de koelkast. Een kleine 15 minuten voor dat Bas het krijgt haal ik het uit de koelkast en maak ik er kleine stukjes van zodat het nog iets kan opwarmen.
Een puppy! Wat nu? Standaard Ruwhaar Teckels of Mitch's Choice.
Handleiding voor uw nieuwe puppy. Dit is de handleiding die wij meegeven aan nieuwe eigenaren van een ruwharige teckel pup. Uw Teckel en U. Hier volgen en aantal zaken dat u weten moet over het hebben houden en opvoeden van uw nieuwe puppy. Voordat u uw puppy komt halen. In de dagen voordat u uw puppy komt afhalen moet u de volgende zaken niet vergeten te regelen. Zorg voor een halsband en een riempje. De halsband kan ongeveer 27 cm lang zijn u zult er wel wat gaatjes bij moeten laten maken maar dan kunt u hem wat langer blijven gebruiken. Laat u niets onnodigs aansmeren door een overijverige verkoper in de dierenwinkel.
Puppyplaats.nl Teckel pups aangeboden.
De pups groeien op in huiselijke kring. De pups zijn gechipt ontwormt en geent.en g. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel en de vader een chihuahua.De moeder en de vader zijn allebe. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom.
Welkom www.kathager-teckelhofje.nl.
Mijn naam is Marion Houtvast en ik heb van jongs af aan honden gehad van diverse rassen eerst een mechelse herder toen een standaard langhaar dashond een duitse herder en een boomer. Echter na mijn eerste teckel was ik helemaal verknocht aan dit ras! Ik fok sinds 2009 met liefde en op kleine schaal twee maximaal drie nestjes dwerg-ruwhaar-dashonden teckels per jaar uit weloverwogen ouderparen met goed karakter zeer mooie stambomen dna-profiel en zeer goede tot uitmuntende resultaten op door FCI/Raad van Beheer/Rasvereniging goedgekeurde Kynologische honden shows! De puppies uit deze nestjes groeien liefdevol op en socialiseren in huiselijke sfeer en gaan zindelijk naar hun nieuwe baasjes. De pups krijgen altijd een vers vlees pakket mee een speeltje en alle info over karakter verzorging en omgang met de nieuwe pup.
Teckelpuppies Facebook.
Uiteraard worden ze goed gesocialiseerd. Wij zijn lid van de NTC en fokken volgens hun fokreglement. Kijk voor meer info op http//www.teckelpuppies.nl. www.teckelpuppies.nl wil zoekers naar teckel pups en teckel fokkers nader tot elkaar brengen. Enkel hondjes van fokkers aangesloten bij F.C.I. 912 personen vinden dit leuk. Mensen vinden deze pagina's ook leuk. Meneertje Jansen Kaninchen Ruwhaar Teckel. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.

Contacteer ons