Meer resultaten voor border collie

 
border collie
Karakter De Border Collie.
Er zijn dus altijd uitzonderingen op hoe het karakter omschreven wordt. En goed gesocialiseerde border collie kan heel goed met mensen opschieten. Ook kinderen zijn over het algemeen geen probleem. Bordercollies worden dan ook regelmatig gebruikt als knuffel en therapie honden. Maar zoals gezegd moet de hond wel goed gesocialiseerd zijn en van pup af aan te maken hebben gehad met mensen van alle leeftijden. Omgang met andere honden. Bordercollies gaan over het algemeen goed om met honden van andere rassen. Maar ook hierbij geldt dat de hond goed gesocialiseerd moet worden en van pup af aan in aanraking moet komen met honden van verschillende rassen.
Forever Clever En nog een WordPress site.
Bordercollie Hondencentrum.
Het ras vindt zijn oorsprong in de grensstreek tussen Wales Noord-Engeland en Schotland. Deze streek wordt ook wel The Borders genoemd en vandaar de naam bordercollie border grens en collie in het Engels een synoniem voor herdershond. Het is een van de weinige rassen die ook vandaag nog de taak uitvoeren waarvoor ze oorspronkelijk gefokt werden. Hoewel speciaal gefokt voor het hoeden van schapen kan hij ook ingezet worden voor het hoeden van andere soorten vee. Tegenwoordig wordt hij echter steeds populairder als werkhond en sporthond dankzij zijn werklust trainbaarheid atletisch vermogen en intelligentie. Bordercollies zijn van nature heel goede veehoeders die worden opgeleid tot veedrijvers en dus werkhonden. Men ziet ze meestal bij schaapkuddes lopen.
Dutchfields.nl.
Nederlands border collie.
border collie info Dutch/ English dogagility obedience behendigheid G.G bordercoliedog training tricks trick housebreaking housetraining breed kids and dogs puppy puppies puppy training dog behavior pets dog obedience pet loss herding agility therapy memorial links activities purebreds collies socializing books working dogs puppy name sport canine health herdingour kennelkleuren colours coat vacht genetica genetics namen names sheep sheeptrials litters flyball honden gezondheid hondenschool schapendrijven puppy's dierenarts border collies border collie rescue alternative genezing Bach therapie clicker Molly Malone Morgan Le fay Velvetrose Snow Maceygray Dj Lovely legacy Duke Muis Mouse Spike balou Disco Dancer Double O seven James Jet Lynn Djill fraser
Border Collie Honden Page.
De Border Collie behoort tot de Rasgroep Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Border Collie. Hier meer informatie over de geschiedenis van de border collie. Karakter van de Border Collie. Er zijn maar weinig mensen die niet gehoord hebben van de legendarische intelligentie van de border collie. Degene die het niet zelf ervaren hebben hebben er zeer waarschijnlijk over gelezen of op tv iets gezien over hun capaciteit om te leren.
Border Collie Site Border Collie Site From Dutch Pepper.
Training Spel en Sport. Van pup tot ouderdom. Fotos Isis x Siddhe. Groeitabel Isis x Siddhe. Portretjes Isis x Siddhe. Reunie Melrose x Track.
Border Collie Opvoeden? Maak Jij Deze 6 Dodelijke Fouten?
Border collie vriend 0 Comments. Ik krijg regelmatig e-mails opmerkingen en vragen over wat nu goede methodes zijn om je Border Collie op te voeden. Om die vragen te beantwoorden vermeld ik altijd een aantal gemeenschappelijke fouten die veel gemaakt worden en dus voorkomen dienen te worden. Dus in dit artikel ga ik een aantal van de meest voorkomende fouten behandelen die je moet voorkomen tijdens het opvoeden van je Border Collie.
De Border Collie Doggo.nl.
Border Collie in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Border Collie-bazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. De Border Collie ziet er eigenlijk een beetje uit als een heel gewone gezellige doorsnee hond. Maar wie goed kijkt ziet de tijgerachtige bewegingen en de bijzondere oogopslag van dit ras.
Borders Wannahave Border Collie Kennel.
In juli 1997 deed Max zijn intrede in ons huis in ons leven en in ons hart. Door Max hebben we niet alleen kennis gemaakt met het fenomeen hond maar ook met het fenomeen de Border Collie een ras wat echt bij ons bleek te passen.
Border Collie Rassen Hondenplaza.
De Border ziet eruit als een hele gewone gezellige doorsnee hond. Wie goed kijkt ziet echter meer in de tijgerachtige bewegingen en de bijzondere oogopslag van dit ras. Er zit dan ook veel meer in de Border Collie dan hij op het eerste gezicht doet vermoeden. Dit hondenras is over de hele wereld beroemd om zijn prestaties op het gebied van schapen hoeden. Toen de Kynologie de kwaliteiten van deze honden ontdekte steeg zijn roem tot ongekende hoogte zij het op een ander vlak.

Contacteer ons