Resultaten voor border collie pups

 
border collie pups
Border Collie fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van jolly borders. op dit moment hebben wij een nestje border collie pups ze zijn geboren op 14 augustus 2014. er zijn nog 3 zwart wit reutjes beschikbaar. wij fokken alleen met met geteste ouders die vrij zijn daar van. dan zijn de pups daar ook vrij van. wij socialiceren pups in en rond het huis en ze gaan mee met de auto naar de mark of winkelcentrum. en wij geven al de beginnende opvoeding zoals zindelijkheid training en het leren spelen met de bal en met andere honden.
Pagina niet gevonden error 404 ZeelandNet Prikbord.
De pagina van het ZeelandNet Prikbord kon niet worden gevonden.
Aanschaf pup hond.
De pups hebben net als hun ouders een stamboom waardoor je zeker bent wie de ouders voor ouders over groot ouders zijn. een echte Border Collie dus. Stamboom loze pups zijn geen border collies. Simpel omdat je niet weet wie hun ouders voor ouders zijn. De Raad van Beheer houdt toezicht op de fokkers. Of een teefje niet te vaak wordt gedekt bv. of te vroeg of te laat een nestje krijgt. Maar ook of pups niet te vroeg het nest verlaten. Als U dit leest snapt U denk ik al waarom de prijs voor een officieel professioneel gefokt pupje hoger is dan wanneer U een pup koopt van bv Marktplaats.
Border Collie Pups.
Wat zijn de dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw border collie pup een gelukkig leven zal hebben? Border Collie Pups En De Reistijd. Niet alle Border Collie pups reizen graag. Sommige pups kunnen gestrest zijn en ziek worden. Sommige pups vallen juist weer gemakkelijk in slaap tijdens het reizen en voor hen is het reizen geen probleem. Om reisziekte te voorkomen moet je voorkomen dat je hem voor het rijden te veel eten geeft. Geef hem ongeveer een uurtje voor het vertrek een kleine maaltijd. Zowel een lege als een overvolle maag kunnen de reisziekte erger maken.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Border collie pups gezocht.
Ik ben nu aan het rond kijken naar een border collie pup ik wil geen andere hond als een border. Weet iemand waar ik goede border collie pups kan vinden. Heb zelf ook rond gezocht en ben aan het kijken bij BCCN voor nestjes. De hond die ik had kwam van een werklijn en heb vandaag gekeken bij een kennel forever clever die hadden een nestje van een week oud. Dit is wel een showlijn ik wil er geen shows mee lopen maar lekker mee kunnen sporten behendigheid of fly ball net waar hij zin in heeft. Kan iemand mij helpen? Heeft iemand ook ervaring met forever clever en kan me daar iets meer over vertellen?
Puppy's verwacht.
Is er voldoende uitloop mogelijkheid in uw omgeving om te wandelen met de hond. Werkt u en uw partner zo ja hoe zien uw diensten uit. Waarom wilt u een border collie. Waarom wilt u een rashond. Heeft u ervaring met honden en opvoeden zo ja welke. Bent u een actief persoon gezin. Als u op vakantie gaat welk plan heeft u dan klaar liggen voor uw hond. Bent u of uw gezinsleden allergisch of een beperking in lopen. Wat weet u over de border collie. Heeft u zich ingelezen over het ras of bent u in aanraking gekomen met een bc en zo ja hoe. Wat bent u van plan met de hond te doen aan activiteiten.
Mooie border collie pups met stamboom Puppies Doggy.net.
Mooie border collie pups met stamboom. Uit de volgende combinatie die wij met zorg uit gekozen hebben zijn 7 prachtige pups geboren. KALEIGH'S JOLLIFICATION x BEACH BABE OF CLAN MIPHYDES. De moederhond is actief in de agility en flyball wat zij erg goed doet en in huis is het een fijne rustige hond. Zij heeft de kleur blauw/wit. De Vaderhond is zeer succesvol op shows en behaald vele U uitmuntend wat het hoogste resultaat is.
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
4 Border Collie pups Fokkers vertellen Fokkersplaza.
Nieuws Agenda Werpkisten in gebruik Info over verwarming Maatwerk Interessante websites. Geen artikelen in winkelwagen. 4 Border Collie pups. Vorige Artikel 3 van 4 Volgende. Wij zijn de trotse eigenaren van 3 bordercollies en een kruising. Wij wilde al een hele tijd een nestje van een van onze honden maar dit is er niet van gekomen omdat wij druk zijn met hondensporten zoals flyball en frisbee. Toen we onze derde Border kregen een shaded sable gingen we er nu wel serieus over na denken.
Border Collies Pups.
Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft zijn al onze fokhonden ook getest naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager.
Cupido's Huwelijksreportages.
doggies en op FaceBook priv BFJ baasjes. we zijn trots dat wij vandaag 28 Dec. 12 jaar geleden zijn begonnen. Wat we tot nu toe allemaal op de wereld hebben mogen zetten geweldige combinaties. gezonde border collie lijnen. Nu uitbreiding puppy knul DREAMER klik op collage. Gaan we op naar een mooi / sportief / gezond vruchtbaar jaar d at Candy Violet. eerste keer mama mogen worden zomer najaar 2014. 28 December 2001 A-nest 6 BFJ's alweer 12 jaar. 12 December 2010 L-nest 7 BFJ's alweer 3 jaar. Up-date geheel pagina ee-red dame Candy is eindelijk klaar. Jonge z/w dame Violet pagina is in de maak. Border Collie ziet eruit als een hele gewone gezellige doorsnee hond.

Contacteer ons