Meer resultaten voor border collie pups

 
border collie pups
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
20 maart zijn de pups geboren van Bracken x Grimm twee teven en twee reuen. Allen pups zijn inmiddels gereserveerd. De pups van d Ambrises Etke x Finnick zijn 1 april geboren. Twee reuen en vijf teven allen driekleur langhaar.
Bordercollie Zeeland Zeeuwse Bordercollies.
Ze worden ontwormd 4 keer en behandeld tegen vlooien. De pups worden inge├źnt nagekeken door de dierenarts gechipt krijgen een hondenpaspoort en stamboom. Een Border Collie is een werkhond een hond waar absoluut iets mee gedaan moet worden. Een wandeling of fietsen alleen is niet voldoende. De hond moet geestelijk ook aan het werk gezet worden doe je dit niet dan dit leidt maar al te vaak tot ongewenst gedrag. Wij zijn dus op zoek naar die bazen die met hun hond bezig willen zijn en voldoende tijd en energie willen steken in een hond. Uit deze combinatie verwachten we super werkhonden. Border Collies zijn uitblinkers in diverse takken van hondensport.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Border collie pups gezocht.
Ik ben nu aan het rond kijken naar een border collie pup ik wil geen andere hond als een border. Weet iemand waar ik goede border collie pups kan vinden. Heb zelf ook rond gezocht en ben aan het kijken bij BCCN voor nestjes. De hond die ik had kwam van een werklijn en heb vandaag gekeken bij een kennel forever clever die hadden een nestje van een week oud. Dit is wel een showlijn ik wil er geen shows mee lopen maar lekker mee kunnen sporten behendigheid of fly ball net waar hij zin in heeft. Kan iemand mij helpen? Heeft iemand ook ervaring met forever clever en kan me daar iets meer over vertellen?
Home bordercollie pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
Landschapsbeheer het Witterveld Bordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders. passie ervaring kennis creativiteit en ondernemerschap. Landschapsbeheer het Witterveld wordt gerund door Ron Rogaar en Caroline Visser. We verwachten rond 12 maart pups van Bracken x Grimm. Volg een van de speelse en waardevolle workshops teambuildingsessies of bedrijfstrainingen. Ook kunt u bij ons terecht voor ontspannen teamuitjes. Het beekdallandschap de Landjes van Marsdijk te Assen wordt begraast van 10 april tot en met 27 oktober 2017 door 250 schapen samen met hun herders en zijn/haar honden op werkdagen van 8.30 tot 16.30. 18 juni 2017 houden we een kleinschalig schaapscheerders feest. 29 oktober 2017 gaat de kudde door centrum Assen naar de winteropvang.
Border Collie Pups.
Wat zijn de dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw border collie pup een gelukkig leven zal hebben? Border Collie Pups En De Reistijd. Niet alle Border Collie pups reizen graag. Sommige pups kunnen gestrest zijn en ziek worden. Sommige pups vallen juist weer gemakkelijk in slaap tijdens het reizen en voor hen is het reizen geen probleem. Om reisziekte te voorkomen moet je voorkomen dat je hem voor het rijden te veel eten geeft. Geef hem ongeveer een uurtje voor het vertrek een kleine maaltijd. Zowel een lege als een overvolle maag kunnen de reisziekte erger maken.
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
Mooie border collie pups met stamboom Puppies Doggy.net.
Mooie border collie pups met stamboom. Uit de volgende combinatie die wij met zorg uit gekozen hebben zijn 7 prachtige pups geboren. KALEIGH'S JOLLIFICATION x BEACH BABE OF CLAN MIPHYDES. De moederhond is actief in de agility en flyball wat zij erg goed doet en in huis is het een fijne rustige hond. Zij heeft de kleur blauw/wit. De Vaderhond is zeer succesvol op shows en behaald vele U uitmuntend wat het hoogste resultaat is.
Border Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Kervelstraat 1 2034 NX Haarlem. Wij fokken Border Collies op karakter en werkvermogen en natuurlijk gezondheid. Kroondijk 8 7796 HE Heemserveen. Kees Verkerkstraat 6 2134 CJ Hoofddorp. Border Collie kennel in het Westen van het land. Home of Border Dreams. Oliemolen 46 1622 JL Hoorn. Wij fokken Border Collies. Kennel Conquest Border Collies. Teckop 44 3471 HJ Kamerik. Kennel Conquest Border Collies is gespecialiseerd in de fokkerij van pups uit uitstekende internationale schapendrijf bloedlijnen. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in het geven van demonstraties en clinics schapen drijven.
Border Collies Pups.
Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft zijn al onze fokhonden ook getest naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager.
Cupido's Huwelijksreportages.
doggies en op FaceBook priv BFJ baasjes. we zijn trots dat wij vandaag 28 Dec. 12 jaar geleden zijn begonnen. Wat we tot nu toe allemaal op de wereld hebben mogen zetten geweldige combinaties. gezonde border collie lijnen. Nu uitbreiding puppy knul DREAMER klik op collage. Gaan we op naar een mooi / sportief / gezond vruchtbaar jaar d at Candy Violet. eerste keer mama mogen worden zomer najaar 2014. 28 December 2001 A-nest 6 BFJ's alweer 12 jaar. 12 December 2010 L-nest 7 BFJ's alweer 3 jaar. Up-date geheel pagina ee-red dame Candy is eindelijk klaar. Jonge z/w dame Violet pagina is in de maak. Border Collie ziet eruit als een hele gewone gezellige doorsnee hond.
Dutchfields.nl.
Fraaie herdershonden van nature harde werkers en erg leergierig. Border Collies zijn zeer intelligent en vriendelijk naar iedereen. In Ierland zeggen ze they have a will to please. Dutchfields fokt Border Collies. Alle pups worden in het Nederlands Honden StamBoek NHSB en eventueel bij de International Sheep Dog Society ISDS geregistreerd. Lees op deze site meer over de honden de pups nieuwe nesten en hun verhalen. Dutchfields honden worden gebruikt voor allerhande activiteiten zoals demonstraties en schapendrijven. Ze halen mooie successen in internationale wedstrijden. Maar bovenal zijn het fraaie en leergierige honden die zowel op een bedrijf als bij een particulier veel kunnen betekenen. Opleidingsactiviteiten van Dutchfields zijn puppy cursussen trainingen schapendrijven behendigheid GG en treibball. Verder organiseert Dutchfields kennelwandelingen kenneldagen en onderlinge wedstrijden.

Contacteer ons