Zoeken naar bruine golden retriever

 
bruine golden retriever
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Fodaltzi Werkers.
Werk aan de winkel. Af en toe is het toch handig als je je eigen website eens bekijkt. Toen ik dat laatst deed schrok ik toch behoorlijk het laatste bericht is van. Ik schaam mij echt een beetje maar Facebook is toch zo handig dat de website er te makkelijk bij in schiet. Ik heb nu al een goed voornemen voor 2017 regelmatig de website bij werken.
Way-Out's Kennel ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Doggo.nl.
Fokker ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to Fletcher du bois de La Rayere Fletcher Deze pupjes zijn geb op 9 Febr en mogen rond 3 a 4 April naar hun nieuwe baasjes. Helaas geen pups meer beschikbaar uit. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
We hebben een unieke situatie van twee nesten tegelijkertijd. Onze dasha is bevallen van 7 prachtige pups en een dag later is onze sunny golden doodle bevallen van drie prachtige golden doodle x golden retriever pups. Beide nestjes hebben dezelfde papa. Bent u op zoek naar een lieve en mooie golden retreiver pup? Wij hebben een nestje pups te koop. Onze pups zijn ingeënt ontwormt en gechipt en hebben een eu paspoort. Wij verkopen onze pups met schriftelijke garantie en een puppypakket. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze mogen meteen met u mee naar. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats.
Golden retrievers HondenForum Goudkleurige goldens.
heb laatst een Toller verward met de golden retriever de kleur was prachtig maar geen golden retriever nee een Toller retriever. 25 december 2010 om 1802. Ik vind dat de Golden ook Golden moet zijn en ik zie ze alleen maar wit of roomkleurig. En als ik dan een film zie met een Golden Retriever dan zie ik er wel één dat er gewoon één hoort te zijn. De naam past bij de wit/roomkleurige gewoon niet meer. De goudkleurige zijn gewoon echt heel mooi. 25 december 2010 om 1956.

Contacteer ons