Zoeken naar bruine golden retriever

 
bruine golden retriever
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
3 hele lieve mooie teefjes labrador/ retriever ze zijn nu ruim 6 weken oud geboren op 15-2 de pups worden met kinderen en andere honden opgegroeid moeder is een bruine labrador en vader is een golden retriever. De pups zijn ontwormd/ geënt en gechipt! Voor meer info kunt u gerust bellen. Vrolijke bruine en zwarte labrador pups zoeken een warm mandje. De pups worden met de nodige aandacht en verzorging grootgebracht en groeien op met andere huisdieren en worden goed gesocialiseerd. Allebei de ouders zijn prachtige en zeer sociale labradors die blaken van gezondheid en hebben een goed.
Way-Out's Kennel ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Doggo.nl.
Fokker ouderwetse donkere working Golden Retrievers. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 15. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 37. Labrador retriever Labrador retriever 1. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 2. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 8. Eén hond Eén hond 12. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 7. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 12. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 3.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Fodaltzi Werkers.
Werk aan de winkel. Af en toe is het toch handig als je je eigen website eens bekijkt. Toen ik dat laatst deed schrok ik toch behoorlijk het laatste bericht is van. Ik schaam mij echt een beetje maar Facebook is toch zo handig dat de website er te makkelijk bij in schiet. Ik heb nu al een goed voornemen voor 2017 regelmatig de website bij werken.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Golden Retriever Fokkers.
Ramchaine Skyfull of Stars. fokker / eigenaar Bart en Charmaine van Maren. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Golden retrievers HondenForum Goudkleurige goldens.
heb laatst een Toller verward met de golden retriever de kleur was prachtig maar geen golden retriever nee een Toller retriever. 25 december 2010 om 1802. Ik vind dat de Golden ook Golden moet zijn en ik zie ze alleen maar wit of roomkleurig. En als ik dan een film zie met een Golden Retriever dan zie ik er wel één dat er gewoon één hoort te zijn. De naam past bij de wit/roomkleurige gewoon niet meer. De goudkleurige zijn gewoon echt heel mooi. 25 december 2010 om 1956.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
U ziet een foto van de moeder Golden Retriever Bij interesse kan U contact opnemen via de mail. Verwacht omstreeks eind maart Golden Retriever/Labrador Retriever pups. De Golden Retriever is. Verwacht omstreeks eind maart Golden Retriever/Labrador Retriever pups. De Golden Retriever is blond en heeft een stamboom. De Labrador Retriever is zwart. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt ingeënt en krijgen een europees paspoort. Ook zullen de pups elke 2 week ontwormt worden. Dit alles onder toezicht van Dierenarts. Moeder hond is aanwezig info vader hon. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt inge.

Contacteer ons