Meer resultaten voor cocker spaniel pups te koop

 
cocker spaniel pups te koop
Engelse Cocker spaniel pups te koop YouTube.
This video is unavailable. Engelse Cocker spaniel pups te koop. Subscribe Subscribed Unsubscribe 192 192. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Amerikaanse Cocker Spaniël puppies te koop Amerikaanse Cocker puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
Wij hebben Amerikaanse Cocker puppies te koop. De puppies zijn ontwormd gevaccineerd hebben hun chipnummer en hun EU Paspoort. Prachtige Amerikaanse Cocker puppies beschikbaar. Bel ons even op het nummer 015/75.59.42. Woefkesranch Putte bij mechelen Uw puppykennel!
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn alle dagen te bezichtigen. 10u tot 12u en 14u tot 18 u. Gesloten op woensdag en feestdagen. 14/07 Nikki de dwergkees. 12/07 Lady de zeer mooie kruisingen. 08/07 Candy de dwergkees. 01/07 Vic de Chihuahua. 22/06 Woody de Engelse Bulldog.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël reu ter dekking.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Engelse Cocker Spaniel Pup.
De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd. Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar ansdegunst@hotmail.com.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Amerikaanse Bulldog pup import bloedlijnen. Te koop Bulls of Crown Big Rock Mag vanaf 15 juli weg unieke combin. Prachtige westie puppies te koop uit geselecteerde ouders. Prachtige en gezonde westie puppys van geselecteerde ouders.Beide ouders zijn. Er zijn nog enkele lieve pups beschikbaar! De pups zijn geboren op 4 mei en zij. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. Maandag 3 juli 2017. Diantha From My Lady's Eyes Felamo Star Berry. Maandag 3 juli 2017 vanmiddag is Diantha gedekt. Een hele lieve dekking kan niet anders dan dat hier hele lieve pupkes van komen. Morgen nog een nadekking en dan hopen op een heel mooi nestje. Deze week zet ik alle gegevens van beide ouders hier op de website ter informatie. En het begin van het dagboekje. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld.

Contacteer ons