Resultaten voor cocker spaniel pups te koop

 
cocker spaniel pups te koop
Engelse Cocker Spaniel Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Geweldig klein beagle puppies voor adoptie. We hebben een geweldige kleine beagle puppies die een liefdevolle nieuwe home.Th. mannelijke en vrouwelijke Akita Inu puppies klaar. mannelijke en vrouwelijke akita pups beschikbaar Ze zijn huis opgevoed gesocia. Faithful Boxer Pups Klaar voor adoptie. Ze in contact komen met andere honden en zal gebruiken voor reizen in auto821. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Belgian English Cocker Club. Rue de la Goulette 6200 Bouffiouxl. van Horsighstraat 8 4453 CS s-Heerenhoek. Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniels. Kennel of Swallow Castle. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Bonte Engelse Cocker Spaniels. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Engelse CockerSpaniel en Rhodesian Ridgeback. Kennel Hof van Twente. Langenhorsterweg 20 7495 RD Ambt Delden.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
De vachtkleuren zijn stevige zwart lever of rood of parti-kleur in combinaties met wit zwarte lever of rode noteringen. De schedel van een Engelse Cocker is goed ontwikkeld niet te fijn maar ook niet te grof. Karakter en temperament van de Engelse Cocker. De Engelse Cocker Spaniël is een sterke energieke vrolijke lieve zoete en hartelijke hond. Deze levendige hond is een uitstekende metgezel voor kinderen maar tolereert geen gepest. Het is vriendelijk naar vreemde mensen toe en blaft zelden. Hun temperament verschilt sterk van hond tot hond. Sommige wijfjes zijn vrij dominant en moeten bij een eigenaar met een sterke hand moeten worden geplaatst. De mannetjes neigen behulpzamer te zijn.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd. Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar ansdegunst@hotmail.com.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten. Moeder en pups maken het goed. Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.

Contacteer ons