Meer resultaten voor cocker spaniel pups

 
cocker spaniel pups
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten. Moeder en pups maken het goed. Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje.
Home.
NL37 INGB 0002252955 tnv Penningmeester ACSN. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden. De activiteiten van de vereniging zijn gericht op vele facetten. Voor de leden worden bijzondere dagen georganiseerd waardoor onderlinge contacten kunnen worden gelegd. De eigenaren van jonge Amis zowel leden als niet-leden worden éénmaal per jaar uitgenodigd voor de AMERIKANENDAG. Hier kunnen zij de honden laten beoordelen er worden demonstraties gegeven op het gebied van trimmen gehoorzaamheid en jacht.
index.
Als erkende fokker dragen wij bij tot het in stand houden van gezonde honden. De Engelse Cocker Spaniel heeft daarbij speciaal onze aandacht. Pups worden bij ons in huiselijke kring grootgebracht en gesocialiseerd aangezien dit volgens ons de basis vormt van een goede opvoeding. Laatste update was op donderdag 24 maart 2016. Copyright Jolly Scamps 2011.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Pups.
Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte aardige vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Engelse Cocker Spaniel Pups te koop bij Engelse Cocker Spaniel fokker of Engelse Cocker Spaniel kennel.
De Mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups vind je hier! Puppykennel is een erkend fokker waar je de mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop vind. Engelse Cocker Spaniel Pups Reeds Geadopteerd! Aro werd in december geadopteerd! Floni werd in december geadopteerd! Ferdinand werd in november geadopteerd! Franca werd in november geadopteerd! Enzie werd in oktober geadopteerd! Davina werd in oktober geadopteerd! Djuna werd in oktober geadopteerd! Drixy werd in oktober geadopteerd! 32 472 654 329 Wat kunnen we voor je doen?

Contacteer ons