Meer resultaten voor cocker spaniel pups

 
cocker spaniel pups
Home.
NL37 INGB 0002252955 tnv Penningmeester ACSN. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden. De activiteiten van de vereniging zijn gericht op vele facetten. Voor de leden worden bijzondere dagen georganiseerd waardoor onderlinge contacten kunnen worden gelegd. De eigenaren van jonge Amis zowel leden als niet-leden worden éénmaal per jaar uitgenodigd voor de AMERIKANENDAG. Hier kunnen zij de honden laten beoordelen er worden demonstraties gegeven op het gebied van trimmen gehoorzaamheid en jacht.
Chicomy's American Cockers tel 0478 513644.
Jaren van zorgvuldige selectie en continue zoeken naar verbeterpunten heeft geresulteerd in de kwaliteit honden die we vandaag de dag hebben. Zoekt u een pup van de Amerikaanse cocker? Wilt u informatie over de Amerikaanse cocker spaniel? Wilt u weten welke showresultaten onze honden gehaald hebben? Zoekt u een dekreu van de Amerikaanse cocker? De bedoeling is dat deze website uw vragen kan beantwoorden. Vindt u niet wat u zoekt? neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder. tel 0478 513644 Veel plezier op de site groet Wilma Strijbos strijboswilma@gmail.com tel 0478 513644 / 06 36 36 88 37 3 generaties. 12 reacties op Welcome. Lut op 30 januari 2013 om 2128 schreef.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
heavenlybrownie.nl Fokker van Engelse CockerSpaniel. Email. Facebook.
Welkom op mijn site. Heeft u interesse vul dan hier het contactformulier in. Wie wil met mij spelen? Heerlijk het is lente. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. De Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Pups.
Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte aardige vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven. Geboren 24 april 2017. Naam moederhond Tripol's Allison. Naam vaderhond Hamilton de l'Orme à Lieue.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Knoppenbalk.

Contacteer ons