Op zoek naar cocker spaniel pups?

 
cocker spaniel pups
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Prachtige westie puppies te koop uit geselecteerde ouders. Prachtige en gezonde westie puppys van geselecteerde ouders.Beide ouders zijn. Er zijn nog enkele lieve pups beschikbaar! De pups zijn geboren op 4 mei en zij. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. 3-jarige zwarte reu zoekt een warme mand. October 25 2016 241pm door Bart van Kordenoordt. Deze erg lieve zwarte reu zoekt een fijne baas die hem een warme mand en veel wandelingen kan bieden! Voor meer informatie graag bellen 0493 539341. Lief wat ouder bruin/grijs poedeltje zoekt een warm mandje. October 25 2016 208pm door Bart van Kordenoordt. Wegens ziekte van haar bazinnetje zoekt dit lieve poedelmeisje een nieuw baasje. Voor nadere informatie graag bellen 0493 539341.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Little Paws puppies Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Boots pappa van de pups. Vienga mamma van de pups. Beide ouders zijn getest volgens het verenigingsfokreglement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland. We testen de algehele gezondheid de heupen ogen en knieën. Alle gezondheidspapieren liggen ter inzage. Puppies groeien op in ons hondenhuis. We doen ons best om ze zo goed mogelijk gesocialiseerd het nest te laten verlaten. Buiten de huiselijke geluiden van tv wasmachine stofzuiger e.d zo nemen we de puppies mee in de auto om ze te laten wennen en leren we ze al een beetje aan de riem lopen in het winkelcentrum. We brengen de puppies in contact met onze andere hondjes en kinderen uit de buurt.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Nestjes.
Pups.
Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte aardige vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven. Nadere informatie over de fokkers van onderstaande nesten kunt u vinden onder Aangesloten Fokkers. Geboren 24 april 2017. Naam moederhond Tripol's Allison. Naam vaderhond Hamilton de l'Orme à Lieue. Reuen-teven en kleur 1-3 zwart / 3-1 black-and-tan. Geboren 24 mei 2017. Naam moederhond Whistle Wishes Ruwinge. Naam vaderhond Art Norbells Salt N Pebber.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
Home.

Contacteer ons