Resultaten voor golden retriever hond

 
golden retriever hond
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf! Als er bezoek komt neemt een Golden vaak iets in zijn mond en draait blij brommend en kwispelend om mensen heen.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Golden Retriever. De Golden Retriever komt uit Groot-Brittannië. De man die verantwoordelijk is voor dit illustere ras de Heer Tweedmouth wilde een hond die loyaal was vriendelijk temperamentvol en energiek. Hij wilde ook een hond met een liefde voor water en de mogelijkheid om geschoten wild op te halen. Golden Retrievers zijn de belichaming van schoonheid en hersenen. De Golden Retriever is een prachtig groot en energiek ras. Ze zijn s werelds meest voorkomende huisdier en metgezel.
De Verzorging Van Een Golden Retriever Tips Voor Een Gezonde Vacht.
Dit laat het nieuwe haar toe om in een gezonde omgeving te groeien zodat de vacht kan schitteren. Indien je samengeklit haar negeert zal het probleem enkel erger worden en leiden tot huidirritaties bij jouw Golden Retriever. Luizen teken en andere parasieten. Golden Retrievers ruien vaak en de netheid van jouw tapijt zal hieronder leiden indien je dit niet aanpakt. Het regelmatig borstelen van jouw Golden Retriever zal zeker helpen bij dit probleem. Je moet bij het verzorgen van jouw golden retriever ook nagaan of hij/zij last heeft van luizen teken en andere parasieten. Deze onaangename gasten worden niet graag lastig gevallen en zullen naar de oppervlakte komen wanneer je jouw hond borstelt. Neem natuurlijk de nodige maatregelen om dit probleem te voorkomen. Nagels tanden oren en ogen.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn honden die graag apporteren zowel op het land als in het water. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 8 Retrievers Spaniëls en Waterhonden. De Golden Retriever wordt gemiddeld twaalf jaar oud. De Golden Retriever is stevig gebouwde hond met goede verhoudingen. De rug is recht de staart wordt op rughoogte gedragen en is net lang genoeg om de hak te bereiken. De schedel is vrij breed en even lang als de voorsnuit. De vacht is vlak of golvend met langere haren bij hals buik poten en staart en een dichte waterbestendige ondervacht. Golden Retrievers zijn er in tinten van goud tot roomkleur. Rood en mahoniekleur zijn niet toegestaan. Enkele witte haren op de borst worden geaccepteerd. Golden Retrievers hebben bij voorkeur een zwarte neus.
De Golden Retriever Doggo.nl.
Golden Retriever in het kort. Opmerkelijke uitspraken van Goldenbazen. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Gouden hond met goed humeur. De Golden Retriever wordt gezien als de familiehond bij uitstek. Een goed gesocialiseerde en opgevoede Golden Retriever is met recht een gouden hond zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ook de Golden wordt dit in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt niet vanzelf! Foto bron Dog Experience. Alle Retrievers delen min of meer dezelfde voorouder de Lesser Newfoundlander.
Ichthyosis bij de Golden Retriever Dierenkliniek Putten.
Home / Verhalen uit de kliniek / Ichthyosis huidziekte bij de Golden Retriever. Ichthyosis huidziekte bij de Golden Retriever. Ichthyosis bij de Golden Retriever. Ichthyosis is een huidziekte die bij verschillende hondenrassen en de mens voorkomt. Het griekse woord ichthys betekend vis en ligt aan de basis van de benaming ichthyosis. Je zou de de ziekte ook visschubziekte kunnen noemen omdat in ernstige gevallen de huid lijkt op die van een vis. De hoornlaag wordt steeds dikker en er ontstaan in ernstige gevallen plakken en schubben. De ernstige vormen van Ichthyosis zien we bij bijvoorbeeld de Amerikaanse Bulldog. Gelukkig is dat bij onze Golden Retriever niet het geval.
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn oud genoeg en mogen dus ook. Moeder sam is een mix van golden retriever x labrador retriever vader van de pups is een golden retriever reu sam is zaterdag 27 mei bevallen van 9 prachtige pups. Rond 15 juli mogen de pups het nest gaan verlaten wel pas nadat ze ingeënt en meerdere malen ontwormd zijn gezond zijn verklaard door. Golden Retriever Pups met Stamboom HD ED PRA Ca-vrij. Wij zoeken een goed tehuis voor onze prachtige golden retriever pups uit hd en ed-vrije stamboom ouders. Ook zijn de ogen van de ouders recent weer goedgekeurd.
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.

Contacteer ons