Meer resultaten voor rhodesian ridgeback pups

 
rhodesian ridgeback pups
Rhodesian ridgeback kennel van de Borgerhoeve.
van de Borgerhoeve Onze honden In Memoriam Pups Fotoboek Links Contact. Welkom op onze website. Op 12 maart zijn er bij ons pups geboren. Kennel van de Borgerhoeve heeft 3 eigenaren Margreet Ilse en Linda van Houtum. Ilse van Houtum is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma.
Mswati's Rhodesian Ridgebacks kennel van fam. Verstappen uit Meijel.
Mswatis Zahra Kangelani's Perfect Performance. Kijk bij pups voor meer informatie / look at pups for more information. Kennel Mswati's Rhodesian Ridgebacks. Mswati's Rhodesian Ridgebacks is de website van Pe en Christie Verstappen. Samen met onze kinderen Bart Elles Geert en Linda en onze honden wonen wij in Meijel Limburg midden in het peelgebied. Sinds 1992 hebben wij Rhodesian Ridgebacks. Inmiddels hebben we reeds de 6e generatie in huis. Op deze site willen we u een zo goed mogelijke indruk geven van onze honden. Af en toe hebben wij een nestje uit verantwoorde weloverwogen combinaties.

Deze combinatie is een herhaling van twee jaar geleden en er zijn hele mooie en lieve honden uit voort gekomen zie Elvis. De trotse moeder en haar pups maken het uitstekend! Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes alle pups hebben een perfecte ridge. 2 dagen oud en ze zijn gemiddeld al 150 gram aangekomen. Dringen is niet nodig. Er is genoeg plaats voor iedereen.
Rhodesian Ridgeback kennel van het Maasjesfles.
Mooie volslanke honden met een warme mahonie kleur en bovenal een zeer lief karakter. Wij bieden af en toe pups aan die met veel liefde en zorg zijn grootgebracht. Voor vragen kunt u ons altijd bellen. Kennel van het Maasjesfles heeft meerdere eigenaren. De foto's op onze website mogen niet zonder toestemming worden gedownload of gekopieerd.
Rhodesian Ridgeback Honden Page.
De Rhodesian Ridgeback behoort tot de Rasgroep Lopende honden zweethonden en verwante rassen. Geschiedenis van de Rhodesian Ridgeback. Ruim honderd jaar geleden jaagde een befaamde jager op grootwild in Rhodesië nu Zimbabwe met zijn meute honden. Zijn naam was Cornelis van Rooijen en zijn meute jachthonden bestond uit zeer uiteenlopende kruisingsproducten van de destijds algemeen voorkomende populaire Europese rassen. In de meute waren exemplaren die in grootte en exterieur varieerden van kleinere doggen tot terriërs. Een grote diversiteit in kleur was aanwezig doch eenkleurig geel en rood als ook gestroomde honden zag je het meest.
RRCN.
RRCN Verjaardagskalender in de winkel. Opvoeding van uw pup. Belangrijk om te weten is dat niet iedereen geschikt is voor een Rhodesian Ridgeback. Een gehoorzaamheidscursus bij een kynologenclub is beslist geen overbodige luxe. Let er bij het uitzoeken van de cursus op dat de nadruk tijdens de lessen ligt op de aandacht relatie baas-hond en op het begeleiden van het hondje zeker ten aanzien van contact met andere honden. U zult veel moeten spelen met uw hond zowel binnen als buiten. Spelen met andere honden mag maar dan uitsluitend als u dat goed vindt. Na de puppycursus houdt de training van uw hond niet op wij adviseren dan ook dringend om een vervolgcursus te gaan volgen.
Rhodesian Ridgebacks De Wolfsslenke De Wolfsslenke.
Heeft u interesse voor een pup uit deze combinatie neem dan geheel vrijblijvend contact. met ons op voor een nadere kennismaking. Telefonisch op nummer 0548-595562 of 06-12070273. Via mail anhama@hetnet.nl of info@dewolfsslenke.nl. Wij zijn lid van Rhodesian Ridgeback Club Nederland RRCN. en fokken aan de hand van de door de. RRCN opgestelde Code of Ethics. Voorjaar/zomer 2016 hopen we een nestje te plannen bij Dunya. In december 2015 hebben we een wandeling gemaakt met de a.s. vader van dit nest. Musanga Muroora Imbaleki Timon van Fam. Musanga Muroora Imbaleki Timon is een zoon van. V Amashutu Wat About Me. M Muroora Musanga van Azelo. Timon is gefokt door Marjon Franke te Hengelo OV. Musanga Muroora Imbaleki Timon.
Rhodesian Ridgebacks De Wolfsslenke Ridgeback karakter.
Rhodesian Ridgeback Karakter Algemeen. Rhodesian Ridgebacks zijn geen lieve Labradors Golden Retrievers of Cocker Spaniels en ook geen toegewijde werkhonden zoals Duitse Herdershonden en Dobermanns. Rhodesian Ridgebacks zijn intelligente honden die in staat zijn zelfstandig problemen op te lossen en een goed geheugen hebben. Ze zijn zeer gehecht aan hun gezin en hoeven niet getraind te worden om beschermend op te treden. Wat ze nodig hebben is een baas die bereid is ze op eerlijk en consequente wijze gedisciplineerd op te voeden. Dit moet al beginnen op het moment dat de pup uw huis betreedt.
El-Faiyum Ridgebacks Rhodesian Ridgeback pups.
Waarschijnlijk bent u hier terecht gekomen omdat u meer informatie wilt over dit fantastische ras. U vindt hier informatie over de Rhodesian Ridgeback zoals het ontstaan het karakter de ras standaard verzorging training en mogelijke aandoeningen/afwijkingen. Bent u op zoek naar een Rhodesian Ridgeback pup? Ook dan bent u als de tijd daar is aan het goede adres. Af en toe fok ik een nestje pups met een van mijn teefjes. Kijk bij de nest planning om te zien wanneer ik weer een nestje verwacht. Wel is het belangrijk voor u om te weten dat het er hier net even iets anders aan toe gaat tijdens het fokken van een nest.
Puppies Ridgevalley.
Sonstraal Chocolate Breeze Bukeli. Nadat u de trotse eigenaar bent geworden van uw Rhodesian Ridgeback pup stopt onze betrokkenheid natuurlijk niet. Wij zullen u altijd bijstaan met raad en daad voor al uw vragen verhalen en avonturen met uw Ridgeback. Heeft u interesse in een pup of wilt u gewoon meer van ons weten neemt u dan gerust contact met ons op. Dhr L.A.L Aarts Mevr W.J.M. mob 31 06 38241553.
Rhodesianridgeback Home.
Welkom Op de Rhodesian Ridgeback site van Of Swallow Castle. De pups van Tanka zijn Geboren 21-06-2016. Voor foto's en video zie bij nieuws en pup pagina. Of Swallow Castle is een kennel waar af en toe een weloverwogen nestje gefokt wordt. De ouderdieren voldoen aan de gezondheidseisen gesteld door de rasvereniging en aan de welzijnseisen van de Raad van Beheer. De honden leven in en om het huis en de pups groeien in huis op.

Contacteer ons