Op zoek naar sheltie pups?

 
sheltie pups
Puppies Welkom bij Sheltales.
Momenteel zijn er geen pups. Er worden eind 2016 / begin 2017 weer pups verwacht Aussie / Sheltie. Voor meer informatie over verwachte nesten bekijk de pagina puppieplanning. Heeft u interesse in een pup? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Wanneer u informeert naar een pup zou u dan zo vriendelijk willen zijn iets over uzelf te vertellen waarom u graag een Aussie/Sheltie wilt uw ervaring met honden etc. Ik besteed veel aandacht aan de opvoeding en de socialisatie van de pups en probeer ze een zo goed mogelijke start in het leven te geven.
Timelessjoy Sheltiekennel.
De pups groeien als kool ze hebben inmiddels allemaal hun geboorte gewicht gedubbeld. Het is schitterend om te zien hoe ze de eerste voorzichtige stapjes zetten. Nieuwe fotos staan op de pup pagina. Loïs is 16-03-2016 bevallen van een vijfling. Deze op en top moeder zorgt met heel haar hart voor haar kinders die allen dan ook zeer tevreden zijn. Zoë heeft een moeilijke bevalling en uiteindelijk een keizersnede achter de rug. Ze hersteld voorspoedig en is ontzettend trots op haar dochter. De eerste fotos staan op de pup pagina.
Little But Brave Shetland Sheepdogs.
Lorem ipsum dolor sit merios maxos shando dolor sit amet. Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de sheltie en een kijkje komt nemen op onze site. Wij hebben inmiddels een hele familie shelties hier in huis. Shelties zijn vrolijkaanhankelijk sportief zeer wendbaar wat ze bijzonder geschikt maakt om mee te sporten en ook heel fijn als vriendje/maatje om lekker mee te wandelen en te spelen. Ze kunnen best even alleen thuis blijven maar eigenlijk vinden ze het het fijnst om bij je te zijn. Ze houden heel erg van gezelschap en roedelgenootjes. Ze laten zich graag horen. Kijk gerust eens rond op de site om kennis te maken met onze hondjes.
Sheltie pups te koop te koop sheltie pups sheltie te koop sheltie.
013 29 36 13. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin en tricolor sheltie pups te koop. Bekijk hier de fotos van onze sheltie pups te koop op video samen met de moeder. De sheltie is afkomstig uit Schotland. Deze hond is een schapenhoeder maar vooral gehoorzame gezinshond. Sheltie pups zijn zeer slim en het is dan ook een ideaal hondje om er later hondensport mee te beoefenen. Sheltie pups worden een 35 tal cm groot. Wij hebben momenteel tricolor zwart-wit-bruin en sable bruin-wit kleurige hondjes beschikbaar.
Sheltie pups te koop YouTube.
Sheltie pups te koop
Sheltiekennel Lightningwood Sheltiekennel Lightningwood.
Doordat we met onze eerste Sheltie diverse cursussen en wedstrijden met succes hebben gedaan gingen wij ons steeds meer verdiepen in het Sheltieras en zijn lid geworden van o.a. Het gevolg hiervan is dat onze vriendenkring groter werd en wij meer informatie gingen verzamelen een tweede Sheltie namen en onze hobby steeds meer tijd ging innemen. Vanaf november 2000 hebben we onze derde Sheltie en volgens planning zijn wij overgegaan tot verdere uitbreiding van onze hobby. Wij zijn in de gelegenheid om optimaal voor onze Shelties te zorgen.
Puppyplaats.nl Shetland Sheepdog Sheltie pups aangeboden.
Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. De pups zijn geboren op. 29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde o. sable sheltie pup puppy met stamboom. Wegens allergie van het kindje van zijn nieuwe baasje zoeken we nog een nieuw huisje voor deze 3 maanden oude sheltie pup. Het betreft een gold sable reutje. Pup is ontwormt gechipt ingeent heeft een Europees paspoort en een gezondheids verklaring van de dieren.
archief wie kent deze sheltie fokker Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Of hij heeft een heel hok vol sheltie teefjes óf hij laat ze gewoon elke loopsheid weer dekken. Een beetje serieuze fokker met hart voor het ras en voor zijn honden heeft niet altijd pups. Ik snap best dat een sheltie met stamboom veel geld kost en dat niet iedereen dat zomaar kan op hoesten waardoor men dan geneigd is bij zo iemand te kopen. Maar mensen deze meneer verdient over de rug van zijn honden een lekkere vette boterham erbij en door bij hem een hondje te kopen werk je daar aan mee! Maar eigenlijk betaal je veels te veel geld voor zo'n pup. Ten eerste maakt hij nauwelijks kosten en ten tweede koopt je gewoon een bastaard!
sheltie puppies.
klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht. De vader is een tri colour. Ze mogen nu het nest verlaten en zijn. met schriftelijke garantie volgens richtlijnen van de VBK. wilt u komen kijken dat kan na een afspraak. Bezoek de website E-mail deze kennel. Vind de puppy die bij ú past.
Sheltie Rescue Nederland.
Adoptie en herplaatsing van Shelties in nood.
Info Sparkle of Life.
Ik vind het belangrijk en vooral ook leuk om de toekomstige eigenaren de moederhond en de rest van de roedel te laten ontmoeten. Daarvoor wil ik u graag bij mij thuis uitnodigen om zo nader kennis te kunnen maken. De pups worden hier in huis geboren hier zullen ze ook blijven totdat ze met hun nieuwe baasjes mee naar huis gaan. In de tijd dat ze hier in huis wonen worden de pups zoveel mogelijk gesocialiseerd.

Contacteer ons