Zoeken naar sheltie pups

 
sheltie pups
Silwick Shelties Wie zijn wij.
Eén van onze grootste liefdes is de Sheltie oftewel de Shetland Sheepdog. Wij zijn in 2005 begonnen met onze eerste Sheltie Dezhra en omdat één Sheltie geen Sheltie is hebben wij eind 2009 een tweede Sheltie teefje erbij genomen. Elsa is een driekleur Sheltie zij is de Sheltie waarmee ik mijn Sheltiekennel Silwick heb opgestart. Omdat het Sheltievirus heeft toegeslagen en ik al heel wat jaren graag een blue merle Sheltie wil is begin oktober 2011 Sanne onze roedel komen versterken.
Sheltiekennel From Marmorea's Shelter Wie zijn wij.
En dan is het hek van de dam! Misschien herkend u dit wel! Want éénmaal besmet met dit virus? Dan is je hart verpand aan de sheltie! Dit heeft er in de loop der jaren toe geleid dat wij nu uitgebreid zijn tot 21 shelties. Wij hebben op dit moment 18 teven en 3 reuen. Wij fokken 3 à 4 nestjes per jaar. De puppen worden in huiselijke kring groot gebracht. Ze leven net als onze honden met ons in huis en slapen heerlijk in de woonkamer nadat ze de eerste drie weken boven op onze slaapkamer doorbrengen. Het socialiseren van de puppen is voor ons heel belangrijk.
Little But Brave Shetland Sheepdogs.
Lorem ipsum dolor sit merios maxos shando dolor sit amet. Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de sheltie en een kijkje komt nemen op onze site. Wij hebben inmiddels een hele familie shelties hier in huis. Shelties zijn vrolijkaanhankelijk sportief zeer wendbaar wat ze bijzonder geschikt maakt om mee te sporten en ook heel fijn als vriendje/maatje om lekker mee te wandelen en te spelen. Ze kunnen best even alleen thuis blijven maar eigenlijk vinden ze het het fijnst om bij je te zijn. Ze houden heel erg van gezelschap en roedelgenootjes. Ze laten zich graag horen. Kijk gerust eens rond op de site om kennis te maken met onze hondjes.
Shetland Sheepdog Honden 2dehands.be.
Aanschaf Pup.
Socialisatie van pups vind ik heel belangrijk de pups groeien in huis en tuin oper komt veel bezoek ook kinderenwe hebben zelf katten zodra ze geent zijn gaan we er ook mee op stap b.v. naar de kinderboerderij de markt of een winkelcentrum en ook laten we ze kennismaken met andere rassen en zo gaan ze gelijk een aantal keren met de auto mee. Ik laat al mijn pups op tijd ontwormen en enten.Ook worden ze door de dierenarts na gekeken. En ik laat hun ogen na kijken op erfelijke oogafwijkingen Bij de pup krijgt u.
Puppies Welkom bij Sheltales.
Momenteel zijn er geen pups. Er worden eind 2016 / begin 2017 weer pups verwacht Aussie / Sheltie. Voor meer informatie over verwachte nesten bekijk de pagina puppieplanning. Heeft u interesse in een pup? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Wanneer u informeert naar een pup zou u dan zo vriendelijk willen zijn iets over uzelf te vertellen waarom u graag een Aussie/Sheltie wilt uw ervaring met honden etc. Ik besteed veel aandacht aan de opvoeding en de socialisatie van de pups en probeer ze een zo goed mogelijke start in het leven te geven.
Sheltiekennel Dazzling Dreams Wat kost een sheltie pup?
Tegen het einde van de dracht heeft de moederhond meer voeding nodig van een hoogwaardige kwaliteit. Wij laten altijd nog een röntgenfoto maken in de laatste week van de dracht om precies te zien hoeveel pups de teef verwacht of de pups goed liggen en om te kijken of de pups niet te groot zijn. Op die manier proberen wij zo goed mogelijk voorbereid te zijn voordat de bevalling begint. De kosten van de echo en röntgenfoto komen neer op ongeveer 100. Als alles goed is gegaan dan komt het spannendste gedeelte de bevalling.
Puppyplaats.nl Shetland Sheepdog Sheltie pups aangeboden.
Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. De pups zijn geboren op. 29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde o. sable sheltie pup puppy met stamboom. Wegens allergie van het kindje van zijn nieuwe baasje zoeken we nog een nieuw huisje voor deze 3 maanden oude sheltie pup. Het betreft een gold sable reutje. Pup is ontwormt gechipt ingeent heeft een Europees paspoort en een gezondheids verklaring van de dieren.
Info Sparkle of Life.
Ik vind het belangrijk en vooral ook leuk om de toekomstige eigenaren de moederhond en de rest van de roedel te laten ontmoeten. Daarvoor wil ik u graag bij mij thuis uitnodigen om zo nader kennis te kunnen maken. De pups worden hier in huis geboren hier zullen ze ook blijven totdat ze met hun nieuwe baasjes mee naar huis gaan. In de tijd dat ze hier in huis wonen worden de pups zoveel mogelijk gesocialiseerd.
sheltie puppies.
klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht. De vader is een tri colour. Ze mogen nu het nest verlaten en zijn. met schriftelijke garantie volgens richtlijnen van de VBK. wilt u komen kijken dat kan na een afspraak. Bezoek de website E-mail deze kennel. Vind de puppy die bij ú past.
Sheltie fokkers Honden Page.
Wij hopen rond 3 november 2015 weer driekleur en/ of bleu merle pups te verwelkomen. Een goede gezondheid stabiel karakter mooi uiterlijk en een gezonde dosis werklust zien wij graag terug in de sheltie! Wij zijn lid van de Nederlandse sheltie vereniging en fokken volgens hun richtlijnen. De testen onze honden op HD oogziektes en op het MDR1 gen defect. De pups krijgen een stamboom en de ogen worden getest. Wij vinden het belangrijk om pupkopers goed te begeleiden en houden graag contact ook nadat de pups zijn vertrokken bij ons. Bekijk de fokker vermelding van www.dazzlingdreams.nl. Ben je op zoek naar een Hondenras?

Contacteer ons