Resultaten voor west highland white terrier pups

 
west highland white terrier pups
Westie Rustically's.
De West Highland White Terrier ook wel Westie genoemd. De West Highland White Terriër is een kleine stevig gebouwde hond. Zijn schofthoogte is ca. 28 cm en zijn gewicht 7 à 8 kg. Zijn vacht bestaat uit twee soorten haar een ruwe en harde bovenvacht met een zachte kortharige ondervacht. De vacht mag niet te vaak gewassen worden omdat dit de vacht sluik maakt. Een hond die vuil is geworden kunt u beter schoon borstelen als de vacht weer droog is.
West Highland White Terrier fokkers Honden Page.
fokkers West Highland White Terrier fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle West Highland White Terrier fokkers op de HondenPage. Wij fokken sinds 1993 dit prachtige ras volgens de regels van de raad van beheer en de rasvereniging. Wij zijn een hobbyfokker en onze honden en ook de pupjes als we een nestje hebben leven bij ons in huis. Wij fokken slechts één á twee nestjes per jaar.
Terriers Honden 2dehands.be.
Westie Nederland puppie sitemap Slamannan.eu West Highland White Terrier. Westie Nederland puppie sitemap Slamannan.eu West Highland White Terrier.
en staan onder Duurzaam Fokbeleid. Dieren die niet aan deze Regelgeving voldoen krijgen GEEN stamboom. Dus er is vanaf nu geen onderscheid meer tussen de pups die BINNEN of BUITEN de ondernemersverenigingen zoals de Westieclubs en Rasvereningingen worden gefokt. Iedereen is vanaf nu verplicht de fokdieren te onderzoeken zoals wij dat al vele jaren doen.Nederland loopt voorop met deze Regelgeving geen enkel land ter wereld hanteert deze aan fokdieren gestelde eisen. Vele landen zelfs helemaal niets. Het is voor een fokker dus niet verplicht om lid van een ondernemersvereniging of een of andere rasvereniging te zijn die keuze kan hij zelf maken. Een fokker kan overal aangesloten zijn de koop is echter altijd tussen koper en fokker!
Puppyplaats.nl West Highland White Terriër pups aangeboden.
v t Lisserhoekje West Highland White Terrier Pups reutjes Geb 26-6-2015 ingeënt ontwormt gechipt DNA getest met stamboom een registratiebewijs Ouders zijn aanwezig. www.Lisserhoekje.eu Tel 0252414595 of 0645410411. v t Lisserhoekje West Highland White Terrier Pups reutjes Geb 26-6-2015 ingeënt ontwormt. v t Lisserhoekje West Highland White Terrier Pups reutjes Geb 26-6-2015 ingeënt ontwormt gechipt DNA getest met stamboom een registratiebew. WESTIE PUPPIES AF TE GEVEN AAN SERIEUSE LIEFHEBBERS. Momenteel prachtige westie puppies af te geven aan serieuse liefhebbers. de puppies zijn nu 8 weken oud met stamboom gezonheids verklaring ontwormd en ingeënt. Iedere pup krijgt een puppie pakket mee en de eerste trimbeurt is gratis. Een gedege uitleg over.
West Highland White Terrier kennels in Nederland Doggo.nl.
West Highland White Terrier kennels in Nederland. Sluisstraat 110 5666 AN Geldrop. Trimsalon en fokker Dwergschnauzers en West Highland White Terriers. Kennel By Princess Westies en Princess Totale Vachtverzorging. Spuidijk 2 3264 LD Nieuw Beijerland. Kennel West Highland White Terrier met tevens trimsalon aanwezig gespecialiseerd in Terriers. Jan Goedestrjitte 5 8464 VR Sintjohannesga. We zijn een rasvereniging die de belangen van het ras behartigd. Witte de Withstraat 12 3201 CW Spijkenisse.
Welkom op onze West Highland White Terrir site.
Floortje en Luna Behendigheids Kampioenen. Floortje in Zuid Afrika voor commercial. from High Hill Castle from Lord-Mountain. Sie sind hier Startseite. Welkom op onze West Highland White Terrir site. Onze nieuwe ster Bassus from Superb Dreams Pools Jeugd Kampioen. from High Hill Castle. zijn 2 samenwerkende West Highland White Terriër kennels welke gevestigd zijn in s-Heerenberg. De westie als huisgenoot. Als een westie je aandacht wil trekken kan hij zo boven op je krant springen die je aan het lezen bent. Het komt niet in hem op dat je het te druk hebt om met hem te spelen. De Westie heeft een groot gevoel van eigenwaarde. Dit is een van zijn aantrekkelijkste eigenschappen.
Kennel from misty morning.
De West Highland White Terrirs die wij fokken worden goed gesocialiseerd en groeien in huis op te midden van onze kinderen en onze andere Westie's. De pups hebben een stamboom worden ingent en regelmatig ontwormd. Tevens krijgt u bij ons schriftelijke garantie op evt.
De Rhodenhoeve.
Daarna kwamen de Berner Sennenhonden ook een reu en een teef. Met geen van die honden heb ik ooit gefokt. Het was pas een aantal jaren later toen de eerste West Highland White terrier. haar intrede deed dat ik voorzichtig nadacht over fokken. Ik ben van mening dat wanneer je aan zoiets wilt beginnen dat je er dan in ieder geval ook wel iets vanaf moet weten. Ik heb dus eerst mijn KK1 diploma gehaald. en een kennelregistratie aangevraagd bij de Raad van Beheer. Sindsdien fok ik met veel liefde en plezier volgens de regels van de Raad van Beheer 1 x per jaar een nestje met mijn teven. In 2007 kwamen daar ook nog Schotse terriers bij.
Het kopen van een Westie.
Oldenzaal Dierenbescherming Oost-Twente is op zoek naar vrijwilligers die als ambulancemedewerker ingezet willen worden. Lelystad Wat een waakhond! De driejarige Bailey een West Highland white terrir op de arm van haar baasje Martine Spaans heeft wel een kluif verdiend. Met haar waakse gedrag voorkwam ze afgelopen weekeinde een inbraak bij de buren in de Lelystadse wijk Zwarte Water. Hond houdt van blingbling. Een hond uit Hensbroek liet afgelopen weekend blijken een voorliefde te hebben voor sieraden. De eenjarige bastaard deed zijn baasje versteld staan toen hij uit de bosjes opdook met een zak vol juwelen in zijn bek. Buschauffeur rijdt circusolifant dood.
West Highland White Terrier Rassen Hondenplaza.
Home Rassen West Highland White Terrier. West Highland White Terriërs. Herkomst en onstaan van de West Highland White Terriërs. De West Highland White Terriër kortweg Westie genoemd stamt uit Schotland en dan meer bepaald uit de westelijke Highlands. Dit ruwe rotsachtige landschap met zijn hoogvenen en heidevlakten is vaak moeilijk toegankelijk. Voor de jacht op vossen otters en dassen gebruikte men daarom graag kleine robuuste terriërs met korte pootjes. De kleine terriërs moesten een groot uithoudingsvermogen hebben en moedig genoeg zijn om de prooi in zijn hol te achtervolgen. Het ruwe haar met de dichte ondervacht was een ideale bescherming tegen het ruige klimaat.

Contacteer ons