Op zoek naar chihuahua pups te koop met stamboom belgie?

 
chihuahua pups te koop met stamboom belgie
Home Girra's' Place.
Pups van onze boy's.' Girra's' Place heet U welkom. Dirk en Sandra zijn de eigenaars van Girra's' Place, een chihuahuakennel in Betekom, een pittoresk dorp in het hart van de provincie Vlaams-Brabant. Bezoek onze site voor alle info ivm onze chihuahuafamilie, de schattige puppies, de trotse ouders, showresultaten, verzorging, rasinfo enz. Als gediplomeerde LOSH-fokkers van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus fokken wij enkel chihuahuas met door KMSH geregistreerde stamboom volgens de rasstandaard van de FCI en het fokreglement van de BCC.
Chihuahuatjes.
Chihuahua Pups te koop. Welkom op de website van El" Perro Mexicano!" Wij fokken 20 jaar prachtige Chihuahua's' op schoonheid en om dit prachtige ras te verbeteren. Met fierheid stellen wij u onze hondjes en de Chihuahua pups voor die hier geboren zijn.
CHIHUAHUA-LOVERS.BE. chihuahua lovers.
je ziet het zoveel staan op het internet en ze zijn zo schattig die kleine pupjes in speciale kleuren: chihuahua puppies te koop of chihuahuapups in de kleuren zoals chocola, bleu, lavendel, mokka, beige, Bleu merle, blond of chihuahua pupjes te koop of regelmatig een nestje beschikbaar en te koop of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua reu langhaar te koop of mini chihuahua pups in erkende kennels te koop of chihuahua teefje te koop of chihuahua reutje te koop of chihuahuapups in kleuren zoals chocolableulavendelmokkabeigeBleu, merle en blond te koop of chihuahua pupjes langhaar regelmatig een nestje beschikbaar of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua teacub te koop of mini chihuahua kennel heeft mini chihuahua teefje te koop of chihuahua teefje herplaatser te koop of chihuahua reutje te koop of hobby fokker van chihuahua heeft een reu en een teef te koop of hobby fokkers van chihuahua's' heeft pups om te verkopen of kennel enkel met stamboom sint hubertus heeft korthaar chihuahua pups te koop.
Chihuahua info Chihuahua information.
Zeg nooit zomaar Chihuahua tegen een Chihuahua van" t land van Aalst. Hoedt U voor namaak, naammisbruik en naamverwarring. Al sinds 1977 wordt deze kennel geleid door mevrouw De Meyer. Zij zet zich sedert jaren in voor de verbetering van het ras in België en showt dus ook met trots haar zelfgefokte hondjes.
Chihuahua met stamboom Chihuahua 2dehands.be.
chocowit dekreutje met FCI stamboom: niet te koop, part. Wij zijn kleine hobbyfokker: 4 teefkes en 1 reutje. geen kennel Van ons chihuahua DEKREUTJE langharig choco-wit vragen: wij 100 euro per DEK. 2 juni 2018 0819: Tielt Schuiferskapelle. Red Oktober, Rubik Kubik, Rosie en Ronnie King. 4 Exclusieve en zeldzame mini puppy's' van het ras Russkiy Toy. Wij zijn in het bezit van alle nodige Europese documenten. Exclusieve en zeldza. 21 mei 2018 1749: Evergem. zeldzame mini puppy's' van het ras Russkiy Toy. 2 Exclusieve en zeldzame mini puppy's' van het ras Russkiy Toy. Wij zijn in het bezit van alle nodige Europese documenten. Exclusieve en zeldza. 11 mei 2018 1732: Evergem. Chihuahua dekreutje, Choco-tan. NIET TE KOOP DEKREU 200 euro PAS A VENDRE Is uw teefje loops en wenst u een nestje pups, kom dan gerust eens langs bij onze dekreu.
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Wij verwachten pupjes begin september 2018 van Angel en Paco. Pupjes van Oililly en Paco 10 weken oud. Pupje van Noa en Paco 8 weekjes. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lostraat 30 8600 Nieuwkapelle. T 32 494 45 08 92. Chihuahua Ranch HK nr 10304350 Powered by LMD Cooked spiced by Tasty Creations.
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
devils el DOMINGO. Te koop gevraagd Een: mooi getypeerd chihuahuateefje met Husky kleur LanghaarMijn hondje is 14 mei 2017 aangelijnd doodgebeten door een loslopende Stafford. Mijn kleine meisje is er niet meer. Nu zoek ik een mooi hondje / geen afwijkingen en/of gebreken die ik in mijn armen kan en mag sluiten Liefst met stamboom. Bekijk de fokker vermelding van devils el DOMINGO. El perro mexicano. nformatie over onze hondjes! U bent van plan om zich een pupje aan te schaffen? Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring met Chihuahua's' en kunnen u daardoor misschien wel van dienst zijn met de volgende informatie. Wanneer de pups geboren worden krijgen de pups en moeder een volledige check-up van onze dierenarts. Ze worden tevens elke dag gewogen zodat we in de gaten kunnen houden dat ze voldoende bijkomen. De moeder blijft tot 6 weken bij de pups en wordt dan geleidelijk aan weggenomen tot de pupjes volledig zelfstandig zijn. Gezien de Chihuahua een heel klein ras isgebeurt, de eerste inspuiting op 6 weken.
Belgian Chihuahua Club.
Op een stamboom moet u daar al helemaal niet rekenen en wanneer u er toch nog een bij krijgt, zal er dikwijls in een vreemde taal op vermeld zijn dat dit exemplaar niet voldoet aan de vereiste voorwaarden om mee verder te fokken. Een serieuze liefhebberfokker zal je een gezonde hond verkopen en zal u ook al de gewenste informatie geven. Let er op dat de ouders, eventueel grootouders en andere nestgenoten te zien zijn. Een goede fokker zal trots zijn u de familieleden en voorouders van de lijn of pup te kunnen tonen. Het is belangrijk dat de honden ouders en pups goed gesocialiseerd zijn. Het is geen ras dat in kennels of kooien wordt gehouden, noch in garages of schuren buiten de familiale woning. Wanneer u meer contact hebt met deze fokkers, zult u leren waarom er dikwijls aanzienlijke prijsverschillen bestaan en ook gevraagd worden. Heeft u hierover twijfels of hebt u meer info nodig: aarzel dan niet onze puppybemiddeling in te schakelen vóór u een hondje koopt. Terug naar boven. De Belgian Chihuahua Club helpt u graag bij het zoeken naar een pup.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Ik heb een leuk nestje chihuahua pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is ge. 15 augustus 2018 1500: Beerse. Chihuahua puppy's' te koop Lang en korthaar Tricolor 1 teefje 3 reutjes Elke pup krijgt zen mapje mee met pasportje, stamboom en alle gegeven.

Contacteer ons