Meer resultaten voor chihuahua pups te koop met stamboom belgie

 
chihuahua pups te koop met stamboom belgie
Chihuahua info Chihuahua information.
Zeg nooit zomaar Chihuahua tegen een Chihuahua van" t land van Aalst. Hoedt U voor namaak, naammisbruik en naamverwarring. Al sinds 1977 wordt deze kennel geleid door mevrouw De Meyer. Zij zet zich sedert jaren in voor de verbetering van het ras in België en showt dus ook met trots haar zelfgefokte hondjes.
CHIHUAHUA-LOVERS.BE. chihuahua lovers.
je ziet het zoveel staan op het internet en ze zijn zo schattig die kleine pupjes in speciale kleuren: chihuahua puppies te koop of chihuahuapups in de kleuren zoals chocola, bleu, lavendel, mokka, beige, Bleu merle, blond of chihuahua pupjes te koop of regelmatig een nestje beschikbaar en te koop of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua reu langhaar te koop of mini chihuahua pups in erkende kennels te koop of chihuahua teefje te koop of chihuahua reutje te koop of chihuahuapups in kleuren zoals chocolableulavendelmokkabeigeBleu, merle en blond te koop of chihuahua pupjes langhaar regelmatig een nestje beschikbaar of chihuahua pups af en toe te koop of chihuahua teacub te koop of mini chihuahua kennel heeft mini chihuahua teefje te koop of chihuahua teefje herplaatser te koop of chihuahua reutje te koop of hobby fokker van chihuahua heeft een reu en een teef te koop of hobby fokkers van chihuahua's' heeft pups om te verkopen of kennel enkel met stamboom sint hubertus heeft korthaar chihuahua pups te koop.
Chihuahua kennel Puppy House.
Je wil een leuke Chihuahua pup een nieuwe thuis bieden en komt daarbij liever niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarom koop je je Chihuahua best bij een kenner en Chihuahua liefhebber zoals Puppy House in Boechout. Wij helpen jou graag met de keuze van je nieuwe vriendje en beantwoorden al je vragen. Puppy House is een van de mooiste Chihuahua kennels in België. Hebben wij de grootste keuze Chihuahua puppies in Europa, met meer dan 30 verschillende soorten! Kan je bij ons al een Chihuahua aanschaffen van 550 met chip en paspoort. Kan je bij ons ook terecht voor zeldzame kleuren en varianten zoals de Teacup Chihuahua puppies. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over Puppy House of de aanschaf van een leuke pup? Contacteer ons dan of kom kennis maken met ons en onze Chihuahua pups in onze winkel.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Mooie chihuahuas puppies. Mooie goed getypte chihuahuas beschikbaar voor Reservatie. Ze zullen het huis elke 15 dagen gevaccineerd, gechipt en ontwormd laten. prachtige chihuahua pups stamboom afkomstig. prachtig ras types klein choco reutje10 weekjes lillac merle reutje 8 weken onze hondjes komen uit mooie geteste ouders en die ook een stamboo. Chihuahua pups te koop.
Belgian Chihuahua Club.
Vraag welke voeding de pup eet, de fokker zal er wat van meegeven, geef de eerste dagen deze voeding, u kunt dan geleidelijk aan overschakelen naar een andere voeding indien u dit wenst. Koop een chihuahua met een door de F.C.I. erkende stamboom; in België wordt deze uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus, in Nederland door de Raad van Beheer. Klik hier voor de officiële formaliteiten van de KMSH per 1-1-2014. Het is belangrijk om te weten dat een pup die niet op tijd geregistreerd is, in geen geval achteraf een stamboom zal krijgen!
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Wij fokken langhaar Chihuahua's' met FCI stamboom, uitsluitend volgens het fokreglement van de Raad van Beheer, waar wij ook als kennel geregistreerd zijn. Daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van de Nederlandse Chihuahua Club. We hebben af en toe pups beschikbaar, alleen voor de serieuze liefhebber.
Chihuahua pups-Chihuahua Fci fokker.
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Wij verwachten pupjes eind maart 2018 van Oililly en Paco. Pupje van Noa en Paco 8 weekjes. Pupje van Noa en Paco 6 weekjes. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lostraat 30 8600 Nieuwkapelle. T 32 494 45 08 92. Chihuahua Ranch HK nr 10304350 Powered by LMD Cooked spiced by Tasty Creations.

Contacteer ons