Op zoek naar langharige chihuahua pups te koop?

 
langharige chihuahua pups te koop
Chihuahua te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chihuahua te koop 15 zoekertjes. Toon op kaart. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Chihuahua, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Chihuahua reu ter dekking. ter dekking, Chihuahua, reu, langharig, gechipt, goed met honden, kindvriendelijk, raszuiver. Chihuahua reu ter dekking. ter dekking, Chihuahua, reu, langharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk. Chihuahua ter dekking. ter dekking, Chihuahua, halflangharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, kindvriendelijk, raszuiver. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 350 Diest Chihuahua pups.
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
prachtige langharige chihuahua puppy's.' Pilletbegin chatgesprek13 okt 2018 1517afspelen-011aanvullende: visuele instellingeninschakelenafspelen-009aanvullende: visuele instellingeninschakelen11 nov 2018 191520: nov 2018 183725: Nov 2018 1849afspelen-010aanvullende: visuele instellingeninschakelenzo 2121kheb: u gisteren zien zitten aan de. mooie langharige chihuahua pups te koop! 8 weken oud!
Chihuahua WOEF.
Langharige versie: Fijn en zijdeachtig haar, dat glad of licht golvend is. Een te dikke ondervacht is ongewenst. Het langere haar vormt een bevedering over de oren, nek, aan de achterkant van voor en achterbenen, op de voeten en op de staart. Honden met een lange golvende vacht zijn niet toegestaan. Gewicht: tussen 15, kilogram en 3 kilogram. Meer lezen over de chihuahua?
Langharige Chihuahua pups te koop Langharige Chihuahua kennel / Belgisch fokker Woefkesranch.
Albumlijst Laatste upload Laatste commentaar Meest bekeken Best beoordeeld Mijn favorieten Zoek. Home Gallerij Verkochte honden NL pups te koop, pup te koop, kennel, fokker, kweker, rashonden Langharige Chihuahua pups te koop Langharige Chihuahua kennel / Belgisch fokker. Langharige Chihuahua pups te koop Langharige Chihuahua kennel / Belgisch fokker.
Belgian Chihuahua Club.
Integendeel, een bewust te klein gefokte Chihuahua heeft vaak een grote open fontanel en niet gesloten schedelnaden. Denk aan het risico hiervan! Door kruising van zeer kleine vader met zeer kleine moeder kunnen deze pups bovendien ernstige gezondheidsproblemen hebben, of later krijgen, bijv.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Chihuahua pups langharige. Goedendag Wij hebben een nestje van 3 langharige pups gekregen 2 teefjes en 1 reutje ze zijn geboren op 21 juni 2 witte zijn twee teefjes en de bruine het reutje Ze mogen rond 20 augustus het nestje verlaten Ze worden ontwormt gechipt geint en ze krijgen een p.
Welkom bij Poupa Pets Poupa Pets Fashion Only For Dogs.
Nieuw in onze webwinkel. Loulou is een pracht zwart chihuahua teefje met lnag zwart haar. Ze heeft een zeer mooi appelhoofdje en kort snoetje, staat laag op de pootjes. Het is een zeer speels dametje die weet wat ze wil. Maar is een super lieveke die. Blue Boy is een prachtig langhaar reutje in de kleur, tricolor blue/tan. Hij heeft een zeer mooi appelhoofdje en kort neusje. Hij staat laag op de pootjes en heeft een zeer mooie dikke vacht. Van karakter is het een zeer leuk. Chérubin Puppy Parfum. De Chérubin puppy parfum kan zowel voor hem als voor haar. Het geeft een lekker ruikende baby geur. Is te vergelijken met de geur van tartine" chocola.
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
wij zijn een langharige chihuahuakennel, en wij fokken met FCI stamboom, en onze puppy's' worden geënt en er word DNA afgenomen. Bekijk de fokker vermelding van fromchihuawithlove. La Casa De Chihuahua's.' Wij zijn een kleinschalige hobby kennel. Wij hebben incidenteel nestjes van onze Chihuahua's. uitsluitend met FCI stamboom. en volgens hun regels en die van de NCC. Waar wij ook lid van mogen zijn. Bekijk de fokker vermelding van La Casa De Chihuahua's.' Perro Incendio is een Chihuahua kennel / fokker in het midden van het land, Gelderland. Kennel is een groot woord, want wij zijn gewoon een gezin met Chihuahua's' in de huiskamer. Wij fokken langhaar Chihuahua's' met FCI stamboom, uitsluitend volgens het fokreglement van de Raad van Beheer, waar wij ook als kennel geregistreerd zijn. Daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van de Nederlandse Chihuahua Club. We hebben af en toe pups beschikbaar, alleen voor de serieuze liefhebber.
De Chihuahua Doggo.nl.
De in 1923 opgerichte Amerikaanse Chihuahuavereniging was het daar echter niet mee eens en schoof de korthaar naar voren. Pas na 1950, toen er nog maar weinig langharige exemplaren over waren, werd ook de langhaar officieel erkend. Het duurde nog tot na de Tweede Wereldoorlog voor de Chihuahua in Nederland en België werd geïntroduceerd. Sinds enkele jaren is de Chihuahua, mede door toedoen van beroemdheden die voortdurend met een potsierlijk uitgedost klein hondje op hun arm paraderen, ongekend populair. Foto bron: Chihuahuakennel Het Oosterbosch. De Chihuahua is een actieve en speelse hond met een brutaal en onderzoekend karakter. Hij is slim en heeft een groot probleemoplossend vermogen. Die intelligentie, gepaard aan een vaak wat dominant karaktertje geeft hem, als hij daartoe de gelegenheid krijgt, soms de neiging tot het manipuleren van zijn baas. Iedereen die zijn Chihuahua behandelt als een levende Barbiepop in plaats van als hond doet hem daarmee zwaar tekort, want het is een uiterst alerte hond en een behoorlijk luidruchtige en dappere waker. Voor zijn baas is de Chihuahua een zeer aanhankelijke hond, die soms een beetje de neiging heeft zich teveel aan één persoon te hechten en die er niet van houdt om buitengesloten te worden.
licg.nl Chihuahua.
De vacht van de langharige Chihuahua heeft wat meer verzorging nodig dan die van de kortharige variant. Kam regelmatig de vacht even door, let daarbij vooral op klitvorming bij oren, hals, oksels en staart. De kortharige vacht hoeft alleen af en toe geborsteld te worden. Chihuahuas kunnen last hebben van traanstrepen bij de ogen, maak de ogen daarom dagelijks schoon met een stukje tissue of een watje met lauw gekookt water. Zoals meer kleine hondenrassen heeft de Chihuahua snel last van tandplak en, als dit niet verwijderd wordt, tandsteen. Het is daarom belangrijk om het gebit goed te verzorgen en liefst dagelijks de tanden te poetsen. Door hun kleine formaat kunnen Chihuahuas bij erg koud en vochtig weer soms moeilijk hun lichaamstemperatuur op peil houden. In die gevallen is een jasje of dekentje dan ook niet overdreven. Vooral bij pups moet u oppassen dat ze niet teveel afkoelen.
Langharige chihuahua Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. mini chihuahua pups. chihuahua met stamboom. chihuahua pups langharig. chihuahua pups te koop. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 6 zoekertjes voor langharige" chihuahua." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.

Contacteer ons