Zoeken naar langharige chihuahua pups te koop

 
langharige chihuahua pups te koop
SCHATTIGE CHIHUAHUA PUPS TE KOOP. CHIHUAHUA PUPS TE KOOP.
chihuahua store te koop chihuahua, pups te koopmini, chihuahua pups te koopchihuahua, spullente, koop chihuahua, pups kopen of te koopgoedkope, chihuahua pups te koopchihuahua, infochihuahua, tasfokkers, chihuahuachihuahua, informatieerkende, chihuahua fokkerschihuahua, tuigjeschihuahua, pup kopenmini, chihuahua pups langharige, chihuahua pups te koopchihuahua, asielchihuahua, korthaarlangharige, chihuahua pups te koopchihuahua, draagtas te koophonden, chihuahua te koop.,
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Reutje, 4 weken oud, zwart langharig met wit streepje op de borst waarschijnlijk wordt puppie 16, a 17kg, geboortegewicht: 102gr broertje eveneens te koop, maar heeft een schoonheidsfoutje knik in de staart geboortegewicht: 74gr papa is een ieni mini, zwart langharig, rond appelkopje, mooie dikke vacht., Zwart langharig pupje. Lief langharige chihuahua meisje. Lief langharig chihuahua teefje, geboren 27-06-2018. Ze is nu 5 weekjes oud, en gaat super goed volgens schema. Bij serieus interessen mag ze puppy bezoek ontvangen, en bij een wederzijdse klik is ook een aanbetaling mogelijk. Voor vragen over de pups en ouders graag een email of een belletje.
Chihuahua te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chihuahua te koop 15 zoekertjes. Toon op kaart. Chihuahua reu ter dekking. ter dekking, Chihuahua, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk. Chihuahua reu pups. Chihuahua, reu, langharig. Chihuahua, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Karakter van de Chihuahua.: Kiezen voor een mini Chihuahua of een langharige Chihuahua te koop, is kiezen voor een fijne gezelschapshond. Hij is actief, vol vertrouwen en erg aanhankelijk. De Chihuahua pups te koop, zijn trouw aan hun baasje en hunkeren naar diens fysieke aanwezigheid.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Moeder witmerle komt uit Duitse stamboomlijn en vader chocotan heeft fci stamboom. www.marions-chihuahuas.nl GEEN TEEFJES TE KOOP Prachtige chihuahua jongens zijn te. www.marions-chihuahuas.nl GEEN TEEFJES TE KOOP Prachtige chihuahua jongens zijn te reserveren. Ze zijn geboren op 29 juni j.l. Ze komen uit ze. 18 juli 2018. 18 juli 2018. Chihuahua pups langharige.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Super lief nestje langharige chihuahuapupjes zoeken naar een leuk baasje. Er ik ook een echt minike in het nestje. Ze zijn meermaals ontw, gev. 16 juli 2018 0703: Halen. Mooi, lief en speels chihuahua reutje. Blacky is een lief en sociaal pupjehij, speelt graag buiten en is ook al een beetje zindelijk. Ik zoek voor Blacky een forever home waar nog e. 15 juli 2018 2015: Lummen. 2 chihuahua pupjes 1 reu en 1 teefje. hallo wij zijn 2chihuahua pupjes die een leuk huisje zoeken.wij zijn 1 reutje en 1 teefje we zijn alle 2 langharig.we zijn bij vertrek met all. 15 juli 2018 1247: Geel. chihuahua pups blauw. Wij hebben een prachtig nestje chihuahua pups te koop.
Chihuahua langharig Chihuahua 2dehands.be.
Super schattige mini chihuahua pups kortharig langharig. Ik heb een leuk nestje chihuahua pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is ge. vandaag 1135: Beerse. Chihuahua pupje langharige.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
De langharige Chihuahua variëteit moet gewoon eens geborsteld of gekamd worden, vooral de streek rond de oren, de borst en de staart heeft wat extra aandacht nodig. De kortharige variëteit zo nu en dan met een rubberen borstel borstelen en de ogen proper houden. Vaak wordt de naam van deze lieve rashond mis geschreven: chiwawa, chiwuawua, chiwaha Allemaal fout, want chihuahua is de enige correcte schrijfwijze. Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's' toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden Chihuahua pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten.
Chihuahua Chihuahua 2dehands.be.
Ons teefje Fiona is bevallen van 4 prachtige pups. Geboren op 22 mei. Mogen het nest reeds verlaten. Als ze vertrekken naar hun nieuwe huisje. 16 juli 2018 1455: Peer Wijchmaal. langharige chihuahua pupjes. wij hebben prachtige chihuahua pupjes ze zijn langharig en zijn volledig in orde om het nestje te verlaten de eerste twee foto's' zijn van het.
Mini chihuahua Honden 2dehands.be.
chihuahua pups micro t.cup en mini raszuiver, super mooi. chihuahua pups micro t.cup en mini raszuiver, super mooi. wij hebben pups langharig en kortharig en meerdere kleuren, eigen kweek, moeder en. 14 juli 2018 1226: Dessel. Pomeriaan, Dekreu ter beschikking 250 Niet te koop.

Contacteer ons