Resultaten voor amerikaanse stafford pups

 
amerikaanse stafford pups
Daydreamers American Staffordshire Terrier Kennel Puppies.
1 Reu 1 Teef uit Missy X Chevy nu 6 weken oud. FCI stamboom EU paspoort inenting ontwormd DNA profiel puppypakket garantie. Moeder kampioen in 5 landen NL BE DE LUX INT Vader kampioen in 2 landen USA LUX. Beide ouderdieren Officieel getest op heupen ellebogen hart ataxia Patella. Wij zoeken mensen die weten wat het ras inhoud.
Amerikaanse Stafford Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
405 keer bekeken Status Actief. minder dan 1 jaar. Geboren op 5 januari. Drie reutjes en vier teefjes. Getest op heupen ellebogen ataxia hart en patella. Eerste drie foto reutjes en laatste vier foto's teefjes. Tel 0622535659 of 0612407310. Particulier 8 jaar actief op Tweedehands.net.
Fokken.
Ten eerste hebben we het over fokken van een rashond. Dat wil zeggen dat het nestje volgens het FOKREGLEMENT van de rasvereniging moet worden gefokt. Gebeurt dat niet dan mogen de pups de naam Amerikaanse Staffordshire Terriër niet dragen en zullen de pups geen FCI stamboom krijgen. Lees daarom voor dat de dekking plaats vind het Fokreglement. Zoals het reglement voorschrijft zullen de vader en de moeder gezond moeten zijn wat bewijst moet worden door een gezondheidsverklaring die verkregen word door een medische keuring bij de dierenarts. Ook moeten de ouders de MAG test met een voldoende hebben afgelegd. Wanneer duidelijk is dat er aan alle eisen kan worden voldaan kan de dekking plaats vinden.
Stafford Honden Tweedehands.nl.
Selecteer afstand Alle afstanden.
American staffordshire Terrier Kennel Van De Oude Schacht.
Update 11-04-2016 Momenteel hebben wij pups van Buck en Bibi v d Oude Schacht voor sommigen zoeken wij nog een warm mandje. V oor foto's zie pups. Klik op een afbeelding om verder te gaan. Momenteel hebben wij geen Pups zie Pups.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.
Amerikaanse stafford waar kopen? HondenForum.
HondenForum Archief Amerikaanse stafford waar kopen? 14 september 2009 om 0000. Wij denken erover om een amerikaanse stafford pup aan te schaffen we hebben uren op internet gezocht naar een geschikt adres om er 1 te kopen maar zien door de bomen het bos niet meer. Wij zijn bang bij een broodfokker terecht komen dus wij hebben advies nodig. Weet iemand een betrouwbare fokker in Limburg Brabant of Belgisch Limburg?
Stafford Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Alles over de American Staffordshire Terriër.
Er bestaat een genetische test het is dan ook belangrijk dat ouderdieren getest zijn voor ermee gefokt wordt. Vanaf 1 januari 2016 is de DNA test voor ouderdieren verplicht anders krijgen de pups geen stamboom. Cerebellaire corticale degeneratie is een aandoening waarbij verlies van zenuwweefsel in de kleine hersenen cerebellum optreedt. De eerste verschijnselen worden vaak al zichtbaar voordat de dieren zes maanden oud zijn en de klachten worden langzaam ernstiger. De honden krijgen steeds meer moeite met lopen de coördinatie en evenwicht bewaren. Ze lopen zwalkend vallen om bij plotselinge bewegingen en zwaaien met hun lichaam in stilstand. Bij idiopathische epilepsie ontstaan er aanvalsgewijze spontane ontladingen van elektriciteit in de hersenen. Een epileptische aanval of toeval kan verschillende vormen hebben.
Home.
Tips bij het opvoeden van de Amerikaanse Staffordshire Terriër Startpunthonden.
Ik heb mijn Amstaffs doodgraag gezien.maar je moest altijd rekening houden met één of andere verrassing die ze plots uit hun mouw durfden te schudden. 22 July 2016 0656. Hallo ik heb ook een Amerikaanse Stafford deze is nu 17 jaar oud. Ik herinner mij dat hij Youri vroeger gedragsproblemen had idd met andere honden. Dit gaat vanzelf over mits je een strakke opvoeding hebt. Een Stafford heeft duidelijkheid nodig van zijn/ haar baasje. De makkelijkste dingen om aan te leren zijn als laatste eten als laatste naar binnen door de voordeur. Koekje opeten in je mand etc. Als je dit doet komt de rest vanzelf. Het zijn zulke trouwe lieve honden.

Contacteer ons