Op zoek naar bordeaux dog pups?

 
bordeaux dog pups
Home Maaskanthoeve.
We streven altijd naar een perfecte verzorging voldoende aandacht en een prettig verblijf voor elke hond. We zijn zelf liefhebbers van de Bordeauxdog en Weimaraner waar we af en toe pups van hebben. Voor informatie over de honden en pups kijkt u op de Kennelpagina. De zomervakantie komt er weer aan.
Bordeaux Dog kennels in Nederland Doggo.nl.
Bordeaux Dog kennels in Nederland. Of Dizzy Dog Rock. Knuppelweg 19 3823 GG Amersfoort. Bij Engelse Bulldogs Bordeaux Doggen en Engelse Bullterriers. 109 8426 AW Appelscha. Veenwortelstraat 10 6841 KJ Arnhem. Fokker van Bordeaux Dogs. Gelkenhorsterweg 9 3771 RH Barneveld. Hoofdweg 171 9697 NG Blijham. Jan van Riebeekplein 80 2595 WS Den Haag. Bordeauxdogkennel van de Nijmantinghe.
De La Maison Providence.
Welkom op onze website. Ik Petra Tobben ben met mijn partner Ludy Willems liefhebber en fokker van de Bordeaux Dog. We wonen met onze honden en andere dieren in het buitengebied van het Limburgse plaatsje Montfort. Mijn liefde voor de Bordeaux Dog dateert uit 2000 toen ik in aanraking ben gekomen met het ras op mijn stageplaats bij een dierenpension. Ik heb me verdiept in het ras en vervolgens is de eerste Bordeaux Dog Buks onderdeel van mijn leven geworden. Het begin van een passie. Na het afronden van mijn opleiding als dierondernemer in 2003 besloot ik dat ik verder wilde met het ras. Mijn tweede Bordeaux Dog Lotje kwam er toen bij.
Bordeaux Dog Fokker van Nederland!
International Quality Breeders Logo Bordeaux Dog. De Bordeaux Dog fokker met het grootste aanbod pups te koop! Tags Bordeaux Dog Pup Bordeaux Dog Pups Bordeaux Dog Puppy Bordeaux Dog Te Koop Bordeaux Dog Fokker Bordeaux Dog Kennel Bordeaux Dog Pups Te Koop. Klik hier voor alle Bordeaux Dog Pups Te Koop. Alle Pups Te Koop. 32 472 654 329.
Home www.vandebounderstreek.nl.
We fokken zo nu en dan een nestje uiteraard conform de regels van de Raad van Beheer en het Verenigingsfokreglement van de Bordeaux Dog Club Nederland. Karakter en gezondheid vinden wij erg belangrijk daarom gaan we zorgvuldig om met het fokken en worden onze honden geröntgend. Wij wensen u veel plezier op onze site En als u met ons en onze honden kennis wilt maken neem dan even contact op u bent van harte welkom! Benno en Annette van den Beld. 9682 PR Oostwold gem.Oldambt. Raad van Beheer kennelregistratienr. Lid van de Bordeaux Dog Club Nederland BDCN. De honden waarmee we fokken worden op HD en ED geröntgend.
Bordeauxdog Honden 2dehands.be.
Bordeauxdog Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Bordeauxdog Puppies.
Bordeauxdog met 18 pups in Deest YouTube.
Volgens Arnts haalt ze daarmee het Guinness Book of Records. Gemiddeld bevalt dit ras van 8 pups. Eén van de pups in Deest overleed vrij snel. De oorzaak weten ze niet zeker maar ze vermoeden dat een teveel aan melk fataal is geworden. Het is overigens niet ongebruikelijk dat er zelfs al bij een nest van normale grote een paar pups overlijden. Wat dat betreft gaat het juist erg goed met dit nest. Alle pups zijn even groot en gezond. Alle 18 zijn inmiddels ook al verkocht. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next.
Bordeauxdog Dakisha bevalt van 19 pups.
Het record van grootste nest ooit staat op naam van Tia een mastino napoletano uit Engeland die in 2004 24 pups kreeg. De Bordeaux Dog behoort tot de rasgroep Pinschers Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden en. De honden hebben een schofthoogte van 58 tot 69 cm en worden gemiddeld 9 tot 11 jaar. Cultuur kunst en recreatie. De Gelderlander 2016 op dit artikel rust copyright. U kunt deze pagina printen door gebruik te maken van de standaard print mogelijkheden in uw browser. Meer Maas en Waal.
Alles over de Bordeaux Dog.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Bordeaux Dog. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Bordeauxdog fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Kats. wij fokken 2 nestjes per jaar enkel met honden die volgens de show standaard zijn maar ook op lieve karakters van d bordeaux dog. de puppys worden in huis groot gebracht. ouders zijn getest op hupen en ellebogen en zijn hier aan wezig. Bekijk de fokker vermelding van mystery mansion. Of Dizzy Dog Rock. Wij fokken uit liefhebberij maar wel volgens de regels van de rasvereniging Bullterriers en Engelse Bulldogs. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en groeien daar ook op.

Contacteer ons