Meer resultaten voor bull terrier pups te koop

 
bull terrier pups te koop
Miniatuur Bull Terrier pups in Nederland.
Wij streven er naar om onze pups te plaatsen in een liefdevol huis waar zij dan ook hun hele leven kunnen verblijven. Daarom vragen wij als u geïnteresseerd bent in een van onze miniatuur bull terrier pups een leuke informatieve mail te schrijven over uzelf. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en zijn aangesloten bij de Miniatuur Bull Terrier Vriendenkring. Beide ouders zijn DNA PLL vrij UPC goed hartdoppler goed. Onze pups worden afgeleverd met. Pipi 1ste plaats met Uitmuntend beste jonge teef Jeugd CAC. Miniatuur Bull Terrier pups in huis? Meld je aan voor de puppycursus!
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Als verantwoord fokker en liefhebber van onze honden en pups willen wij dat de pups bij de best mogelijke eigenaren terecht komen die goed doordacht en weloverwogen een keuze hebben gemaakt om in voor en tegenspoed de zorg voor een hond op zich willen nemen. Wij raden u daarom ook aan om deze HONDEN-BIJSLUITER aandachtig door te lezen. Want A dog is for Life not just for Christmas! en een Ozzles pup is derhalve A friend for Life. Hoe onderscheid je een goede fokker van een slechte fokker. Lees in dit uitgebreide artikel hier meer over.
super mooie bull terrier pups! Puppy te Koop.
super mooie bull terrier pups! We hebben drie bullterrier pups te koop. Een witte pup is een teefje. de andere witte pup met het vlekje bij het oor is een reutje en de. bruine is ook een reutje. De ouders zijn bij ons aanwezig. Het zijn prachtige pups en ze zijn goed gesocialiseerd. entingen gehad en zijn steeds op tijd ontwormd. Ze zijn in het bezit. van een paspoort en een gezondheidsverklaring.
Kingsfarm's Bull Terriers.
Alles valt gelukkig mee even goed in de gaten houden vandaag. Maar ik ben nu zo wakker dat ik maar naar mijn werk ga. Toch handig dat flexwerken. Hans zorgt voor de pups. Dinsdagnacht liggen de pups heel erg verspreid in de bak te warm dus. Gauw lamp omhoog gezet zodat ze elkaar en de moeder weer opzoeken. De stamboomaanvraag is ingevuld voor alle pups nu een naam doorgegeven die op de stamboom komt deze kan niet meer worden gewijzigd. Als de chipper komt na 5 a 6 wekendan zoeken wij het betreffende hondje erbij chip erin en klaar. De pups wegen bijna allemaal even zwaar en komen ook zeer gelijkmatig aan. De agenda loopt al aardig vol leuk zo veel belangstelling.
Wij fokken miniatuur bull terriërs in Amsterdam.
Wij zijn Vanessa en Bart en wij wonen met onze 5 miniatuur Bull Terriërs in Hillegom Nederland. Onze mini bulletjes wonen bij ons in huis en gaan graag overal mee naar toe. De mini bullterrier is en sociale hond met een geweldig karakter. Als wij een nestje plannen steken wij veel tijd in het vinden van een goede combinatie. Gezondheid karakter en een ras typische miniatuur bull terriër staat voor ons voorop het ras in stand houden en verbeteren is ons doel.
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
Wij fokken uitsluitend met raszuivere minis waarvan wij weten dat de ouders MINI zijn. dus niet uit een interbreed uit de eerste lijn deze zijn na onze mening niet Raszuiver. de pups hiervan kunnen veel te groot uitgroeien tot een standaard Bull. Minis hebben een goed karakter zijn sociaal en rustig in huis maar gaan wel vaak hun eigen. gangetje of ze hangen de clown uit en zijn blij met iedereen die op visite komt. Wij raden aan om met een pup een puppy cursus te gaan volgen. Onze minis worden medisch getest. dmv.een Doppler hart test Niertest PLL DNA. Verder moet u er opletten dat de mini PLL vrij of drager is dit is een erfelijke oogziekte. Onze minis zijn allemaal PLL vrij.
Advertenties Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Dwergkees Pomeranian Reutje Creme Kleur. Aanbieder maria benzer 1082 MK. Te Koop Gekruiste Mops Met Schipperke Pups. Aanbieder Astrid Broks Gemonde. Mooie Kruising Rottweiler Teef X Boomer Reu. Aanbieder Arline Tilburg Tilburg. Aanbieder Wilma Plantinga Raalte. Aanbieder Debbie Willemse Riethoven.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
Bull terrier pups beschikbaar Bull terrier pups beschikbaar. Kwaliteit Bull Terrier pups te koop Kwaliteit Bull Terrier pups te koop. Mooie bull terrier pups te koop Mooie bull terrier pups te koop. Gift mannelijke en vrouwelijke bull terrier Gift mannelijke en vrouwelijke bull terrier.
Miniatuur Bullterrier Rassen Hondenplaza.
De Miniatuur Bull Terrier is een hond die veel mensen aanspreekt en even zo velen afstoot. Net als zijn grote broer de standaard Bull Terrier heeft de Miniatuur te kampen met de vooroordelen die er heersen over vechthonden. Wie het ras echter kent heeft juist een enorme waardering voor het fijne karakter. In het gezin gedragen zij zich zeer sociaal vrij gehoorzaam en rustig. Het zijn geen al te goede waakhonden want ze slaan maar. Over het algemeen zijn ze heel flegmatiek van karakter. Bezoek is van harte welkom. Ook de omgang met andere huisdieren is meestal geen probleem. Van de eigenaar wordt wel enig inzicht geëist in het specifieke Bullen karakter.
Aanschaf B.O.A. Staffs. Staffordshire Bull Terriers made for loving you!
Daardoor zal deze optie niet correct werken. Braveheart of Angels Staffordshire Bull Terriers. Made for loving you.
Bull terrier pup puppies kopen aankoop fokker houssin Kuurne België.
Oona de Bull Terrier. Rockco de Bull Terrier. jules de Bull Terrier. django de Bull Terrier. Tosca de Bull Terrier. Oona de Bull Terrier. Aïko de Bull Terrier. Marie de Bull Terrier. Bull terrier pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Bull terrier pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Bull terrier pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.

Contacteer ons