Zoeken naar poedel pups

 
poedel pups
Coming Soon Nederlandse Poedelclub.
In afwachting van de nieuwe website zolang een tijdelijke pagina met de belangrijkste informatie. U kunt nu ook ONLINE INSCHRIJVEN voor de KCM 2017!
Poedel pups te koop Poedel puppies te koop Woefkesranch.
Mails van onze klanten. aanschaf van een pup. Uiterlijk van de Poedel. De Poedel is een elegante levendige hond met een kwistig krullende vacht. De oren zijn lang vlak en breed dicht bij het hoofd liggend. Het hoofd is lang met donkere amandel-vormige ogen die een waakzame uitdrukking hebben. De tanden zouden een schaarbeet moeten hebben.
Dwergpoedel puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Onze Poedel pups krijgen s'morgens en s'avonds Denkadog diner en s'middags Eukanuba Lamb Rice. Rasgroep Dwerg en toypoedel Gezelschapshonden. Aard Bedrijvig en trouw. Gemiddelde Levensduur 12 jaar. Vacht Krulhaar egaal zwart wit brui grijs of abrikoos. Omgang met kinderen Uitstekend. Omgang met andere honden Goed. Leefruimte Kan in een flat vaak wandelen. Vachtverzorging Uitgebreide vachtverzorging de vacht moet worden getrimd. Alle Poedels die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet.
Dizzybells.
Alle grote poedel puppys hebben een fijn gezin gevonden. In 1989 heb ik mijn hart verloren aan de Konings of Grote Poedel. Mijn eerste Grote Poedel Klokkendals Josephine heeft voor mij de basis gelegd voor wat later is uit gegroeid tot mijn grotepoedelkennel Dizzybells. Vele lieve vriendinnen hebben ook aan de basis gestaan en mij met raad en daad bijgestaan waar ik ze dankbaar voor ben. De Grote of Koningspoedel is een geweldige hond met een fantastisch karakter zij zijn intelligent trouw en alles wat je met een poedel doet is plezier voor 2. Van lieverlee ben ik overgegaan tot het fokken van dit heerlijke ras de grotepoedel.
Poedel pups te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Honden Puppies en Toebehoren. Poedel pups te koop.
Poedel Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Aussiedoodle Europe.
Wij zijn gevestigd in het zuiden van het land in Molenschot tussen Breda en Tilburg. Wat is een Aussiedoodle? Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen de anti-allergische vacht van de Poedel de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v. Ze hebben uitdaging nodig zowel geestelijk als lichamelijk deze hond is goed geschikt voor baasjes die graag met de hond op stap gaan!
Puppies.
Voets in Bilzen-Belgi├ź tel 0032-0494-297973. Heeft u interesse in een toypoedel pup neemt u dan telefonisch contact met ons op 0031-0314-667269 bellen tussen 17.00-21.30 uur. Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups uitsluitend met interessante en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn. Gezondheid karakter kwaliteit staan bij ons voorop! Vermeerderen kan iedereen serieus fokken doe je echter met een duidelijke visie en doel! Al onze honden zijn/worden getest op erfelijke afwijkingen patella luxatie ECVO oogtest pra/cataract DNA PRCD en zijn in het bezit van een DNA profiel. Test resultaten liggen ter inzage. Inschrijven voor een pup. U kunt zich bij ons zonder verdere verplichting laten inschrijven voor een pup.
Welkom bij daisysbeautifulpoodles en hondentrimsalon Beautiful.
Wij hebben hele mooie toy poedel. en grote poedel pups. Welkom op onze website! Wij zijn Desiree en Martin en wonen in s-Gravenzande samen met onze poedels. Wij hebben ons hele leven al poedels gehad dat waren gewoon huishonden. Maar het leuke eerlijke en vrolijke karakter spreekt ons enorm aan. Onze poedelgekte is pas echt toegeslagen toen we een keer met onze oude poedel meededen in de Exterieur keuring voor veteranen op de Clubmatch van de Nederlandse Poedelclub waar we nog wonnen ook! Onze volgende poede l werd een abrikoos toy poedeltje die nu helaas overleden is.
meerkleurige koningspoedelpupsParti-poedels.
30 thoughts on Meerkleurige koningspoedels zoekt U een pup? corina on 22 november 2013 at 2221 said. graag zou ik willen weten wanneer er ongeveer weer poedel pups worden verwacht ik ben al enige tijd op zoek naar een bruine reu ik zou ook graag willen weten wat de prijs klassen bij u is. met vriendelijke groeten corina. ymollen on 23 november 2013 at 1642 said. Hallo Corina De eerstvolgende nesten worden rond april/ mei verwacht. Voor prijzen kan je me het beste een mailtje sturen naar ons emailadres dat bij contact staat ymollen@gmail.com of bellen. Marjan on 16 februari 2014 at 0956 said. Ik vind deze poedels erg mooi!
Puppy's.

Contacteer ons