Resultaten voor shih tzu pups te koop

 
shih tzu pups te koop
Shih tzu pups Te koop in Halen Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Shih tzu pups is helaas verwijderd. Wij hebben een nestje shih tzu pupjes tricolor. Deze zijn klaar om het nestje te verlaten. Ze zijn meermaals ontw gevacc en gechipt en in bezit van een europees paspoort. De prijs is vanaf 350 euro. Pluspunt van deze hondjes is dat ze geen haar verliezen. De beide ouders zijn eveneens aanwezig. Kom gerust vrijblijvend eens kijken 0478/918408. Tip Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Boxer Puppies-vrouwtje with FCI pedigree.
Aanschaf pup Shih Tzu Amarantha's.
Copyright 2013 by Shih Tzu Amaranthas. Een shih tzu is ook een hond dus om te kijken of dit ras bij jou past is het al belangrijk te weten of uberhaupt een hond in jou gezin past. Daar komt bij dat een shih tzu wat extra verzorging nodig heeft ook een zaak om mee te nemen in de beslissing of een shih tzu bij jou past. Wanneer je de volgende stellingen met een volmondige JA kunt beantwoorden dan past dit ras zeker bij jou. Dat je 24 uur per dag 7 dagen in de week bezig bent met de hond?
Shih tzu Puppie s Tekoop Shih Tzu Puppies Shih tzu Puppie s Shihtzu en boomer puppies.
Het perfekte adres voor mooie goed verzorgde shih tzu Puppie s. Onze puppie s zijn goed gesocialiseerd en worden perfect verzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in Shih tzu s Puppie s. Shih tzu Puppie s. ze zien er erg mooi en gezond uit. We hebben nog 4 reutjes en 1 teefje Zie fotos. Ze mogen naar een nieuw baasje die erg lief voor ze is en goed voor ze zorgd. Ze zijn ingeënt en Gechipt ontwormd en nagekekeen door de dieren arts. Ze blijven klein zijn nu ongeveer 15cm. Ze zijn lekker wollig en verharen niet. Ze zijn heel lief voor de kinderen. Ze kunnen ook goed een paar uurtje s alleen zijn. U krijgt er natuurlijk Europese paspoort bij.
Afbeelding M/v prachtige shi-tzu pups te koop.
M/v prachtige shi-tzu pups te koop Shih tzu pups hondjes gevraagd. Reutjes teefjes te koop aanbod aanbod foto afbeelding.
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Maak een afspraak dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Af en toe Shih Tzu pups groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen. pups worden optimaal gesocialisseerd! Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes. onze kanjers kunt u bewonderen op www.binkieshihtzukennel.nl en zo nu en dan hebben wij een nestje van icvo geteste reuen en teven die ook nog eens meerdere keren een uitmuntend hebben behaald op show. Bekijk de fokker vermelding van binkies.
Shih Tzu Rassen Hondenplaza.
Oorspronkelijk komt de Shih Tzu uit Tibet. Ze werden in paleizen en in kloosters gefokt. Ze kregen veel liefde en aandacht en vonden hun weg naar het keizerlijk paleis in Peking. Men fokte hondjes die zo klein mogelijk waren maar met het uiterlijk van een leeuw. De Shih Tzu wordt dan ook wel Tibetaans leeuwhondje genoemd. Rond 1935 kwamen de eerste Shih Tzu naar Europa en rond 1962 werd de eerste Shih Tzu naar Nederland geïmporteerd. Ras standaard Shih Tzu.
Shihtzu pups pup kopen aankoop Shih Tzu fokker Houssin Kuurne België.
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Shihtzu pups te koop zijn alle dagen te bezichtigen. 10u tot 12u en 14u tot 18 u. Gesloten op woensdag en feestdagen. 12/03 max de Cavalier King Charles. 25/02 kto de Cavalier King Charles. 09/02 Jules de dwergkees. 09/02 Maya de Mopshond. 29/01 julluke de yorkshire.
Welkom bij de Shih-Tzu kennel van Dosa Carita.
Shih tzu te koop Honden Koopjeskrant.be.
Shih tzu europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Shih tzu europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Diest Shih tzu pups. Shih tzu europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Honden Dieren en toebehoren.
Shih Tzu Club Zeg nooit HOND tegen een Shih Tzu.
Wil ik eigenlijk wel een shih-tzu beest in huis? Een aandachtspunt dat veel mensen vergeten wie is op het idee gekomen van een hondje. Is iedereen in het gezin eens met de aanschaf van een pup want deze rakker gaat deel uitmaken van het gezin en dit voor tien tot vijftien jaar lang.

Contacteer ons