Meer resultaten voor cocker spaniel

 
cocker spaniel
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
From Luna's Star Engelse Cocker Spanils Netherlands
Alles over de Engelse Cocker Spaniël.
Ze zijn graag bij hun eigenaar en houden van spelen maar gaan ook graag hun neus achterna. Ze kunnen soms eigenwijs zijn en hebben een consequente opvoeding nodig. De vachtverzorging vraagt dagelijks aandacht. De Engelse Cocker Spaniël past het beste bij een actieve eigenaar die zijn hond op een positieve en consequente manier opvoedt en zich niet door de aandoenlijke blik van zijn hond om de tuin laat leiden.
Cocker Spaniel Gratis afbeeldingen op Pixabay.
Alle afbeeldingen Foto's Vectoren Illustraties Video's. Alle oriëntaties Horizontaal Verticaal.
Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer van Eukanuba bij zooplus.
Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer. Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer speciaal voor de voedingsbehoeften van volwassen Cocker Spaniels aangepast caloriegehalte gezonde huid en glanzende vacht meer informatie. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer 5 3. 3 beoordelingen 3 Hier kunt u het product beoordelen. Perfecte voeding Dit droogvoer is speciaal voor de Cocker Spaniel. Ze vinden het heerlijk en er zit alles in wat de Cocker nodig heeft voor een gezond leven. Als je de gebruiksaanwijzing volgd dan wordt hij niet te dik en wat ook belangrijk is ze krijgen een prachtige glanzende vacht.
Cocker Spaniël Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Cocker Spaniël staat te boek als werkdier en huisdier sinds Hendrik VIII koning was. De naam komt van wood-cocking Spaniëls het waren ideale kleine honden voor de jacht op houtsnip woodcock ze konden gemakkelijk door de heggen en het kreupelhout waar deze vogeltjes zich graag verstoppen.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen. De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. Door zijn van nature zachte geaardheid is het van belang dat je de Engelse Cocker Spaniel vriendelijk doch duidelijk begeleid.
Engelse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Geplaatst op januari 4 2016 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 8 Retrievers spaniels en waterhonden. De Engelse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Cocker Spaniel De Engelse Cocker Spaniel maakt deel uit van de grote familie van Britse Spaniels en continentale Epagneuls een familie waartoe ook rassen behoren zoals de Drentse Patrijshond de Epagneul Breton de Engelse Springer Spaniel en de Heidewachtel. De voorlopers van deze honden stonden in de middeleeuwen bekend als de zogenaamde vogelhonden.
Welkom.
Kopij kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Welkom bij de CockerSpanielClub. Onze club is opgericht in 2009. Met als voornaamste doel gezonde Engelse Cocker Spaniels fokken waar pupkopers jarenlang plezier van hebben. Wij doen dat door goed na te denken over een zorgvuldige combinatie van een reu met een teef. Voor ons staat bij het fokken de gezondheid en het dierenwelzijn van individuele honden voorop. En wij houden bij de fokkerij vooral voor ogen hoe wij nieuwe pups kunnen fokken die gezond geboren gaan worden. Waar dat genetisch mogelijk is proberen wij erfelijke aandoeningen uit te fokken en te voorkomen. En wij laten ons daarbij helpen door de huidige stand van zaken in de veterinaire en de genetische wetenschap.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
De cockerspaniël is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Billie uit de stripreeks Bollie en Billie is een cockerspaniël. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel. Officiële Rasvereniging Nederlandse Spaniel Club. Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8 Retrievers en waterhonden.
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een mooie en intelligente hond en daardoor is het een geweldig huisdier. Dit ras moet goed gesocialiseerd worden als pup om gedragsproblemen zoals verlegenheid te voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot agressie en onderdanig urineren. Cocker Spaniels zijn intelligente en zeer trouwe honden. Echter ze vereisen een actieve eigenaar omdat ze erg speels en actief zijn. Dit levendige ras is een geweldige huisgenoot. Dit ras brengt zeker een overvloed van vreugde in je leven.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.

Contacteer ons