Op zoek naar cocker spaniel?

 
cocker spaniel
Royal Canin Amerikaanse Cocker Spaniel Producten.
Sinds 1949 komt hij in Nederland voor op tentoonstellingen. Ras afkomst Verenigde Staten. Andere rasnamen Amerikaanse Cocker Spaniel Cocker Spaniel Cocker Ami. Uiterlijke kenmerken van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Het karakter van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Hij is degelijk snel en met zijn gemakkelijke evenwichtige en vrolijke karakter is het een geliefde gezelschapshond. Het is een hond voor tentoonstellingen geen jachthond. Hij kan soms wat koppig zijn en heeft daarom een consequente opvoeding nodig. Zwart met goudgele extremiteiten black-and-tan. Een weinig wit op de borst en/of de keel is toegestaan. Iedere andere effen kleur dan zwart. Meerkleurig twee of meerdere duidelijk aanwezige en evenwichtig verdeelde kleuren waarvan wit een verplichte kleur is.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben. Er zijn verschillende kleuren in hoofdlijnen te verdelen in eenkleurigen en meerkleurigen.
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
Heeft u een vraag of een opmerking.stuur me dan een mailtje! Lid van de Nederlandse Spanielclub en. Lid van The Cocker Spaniel Club Engeland.

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom ongeacht de kleur stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden. Ik kan me geen leven zonder voorstellen! Cocker trimmen mijn lust en mijn leven. Showtrimmen gewone huishondenmodel maar ook gesteriliseerde cockers kunnen hier getrimd worden! U kunt er tijdens het trimmen gezellig bijblijven de koffie staat klaar! John en Joyce Janssen. Bezint eer ge begint. mijn advies aan u over het aanschaffen van een cocker spaniel. Leuke links op mijn pagina.
Alles over de Engelse Cocker Spaniël.
Ze zijn graag bij hun eigenaar en houden van spelen maar gaan ook graag hun neus achterna. Ze kunnen soms eigenwijs zijn en hebben een consequente opvoeding nodig. De vachtverzorging vraagt dagelijks aandacht. De Engelse Cocker Spaniël past het beste bij een actieve eigenaar die zijn hond op een positieve en consequente manier opvoedt en zich niet door de aandoenlijke blik van zijn hond om de tuin laat leiden.
Welkom.
Kopij kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Welkom bij de CockerSpanielClub. Onze club is opgericht in 2009. Met als voornaamste doel gezonde Engelse Cocker Spaniels fokken waar pupkopers jarenlang plezier van hebben. Wij doen dat door goed na te denken over een zorgvuldige combinatie van een reu met een teef. Voor ons staat bij het fokken de gezondheid en het dierenwelzijn van individuele honden voorop. En wij houden bij de fokkerij vooral voor ogen hoe wij nieuwe pups kunnen fokken die gezond geboren gaan worden. Waar dat genetisch mogelijk is proberen wij erfelijke aandoeningen uit te fokken en te voorkomen. En wij laten ons daarbij helpen door de huidige stand van zaken in de veterinaire en de genetische wetenschap.
Engelse Cocker Spaniel.
Copyright 2001-2016 Nickel and Dimes.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Een in Amerika uit Engelse Cocker Spaniels gefokte jachthond die zich vooral onderscheidt van de Engelse Cocker Spaniel in lichaamsbouw hoofd en beharing. Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is een in 1879 geboren reu stammen de Amerikaantjes van Obo II die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
De cockerspaniël is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Billie uit de stripreeks Bollie en Billie is een cockerspaniël. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel. Officiële Rasvereniging Nederlandse Spaniel Club. Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8 Retrievers en waterhonden.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen. De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. Door zijn van nature zachte geaardheid is het van belang dat je de Engelse Cocker Spaniel vriendelijk doch duidelijk begeleid.

Contacteer ons