Resultaten voor cocker spaniel

 
cocker spaniel
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.
Engelse Cocker Spaniel.
Copyright 2001-2016 Nickel and Dimes.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Hierin kwam verandering toen de Britse Kennel Club in 1892 besloot beide honden als apart ras te erkennen waardoor het lichaamsgewicht niet langer bepaalde of het nou om een Field Spaniel of om een Cocker Spaniel ging. Het uiterlijk van de Cocker uit die tijd verschilde nogal met dat van de hedendaagse honden. Het vroegere type had een platter hoofd een puntiger snuit en kortere oren terwijl ook de bouw nogal afweek van de elegante types van tegenwoordig. Ook nu nog vindt men onder de werkende Cocker Spaniels sporadisch honden van dat oude type. Door de jaren heen is de Cocker Spaniel behoorlijk verfijnd. Hij hoefde niet meer te werken maar werd opgenomen in het grote legioen van huis en showhonden.
home Winterglows Engelse Cocker Spaniel.
Winterglows Engelse Cocker Spaniel
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke zachtaardige uitbundige intelligente gevoelige trouwe aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur. Ze willen niets liever dan de hele dag achter hun baasje aan lopen. Hun werklust en will to please maakt van hen ook ideale werkhonden. Cockers kunnen wel eens koppig zijn en een eigen willetje hebben. Ze kunnen ook mokken als ze hun zin niet krijgen maar door hun goede karakter leggen ze zich daar uiteindelijk wel bij neer. Ze kunnen tot op hoge leeftijd behoorlijk eigenwijs en speels zijn.
Alles over de Engelse Cocker Spaniël.
Ze zijn graag bij hun eigenaar en houden van spelen maar gaan ook graag hun neus achterna. Ze kunnen soms eigenwijs zijn en hebben een consequente opvoeding nodig. De vachtverzorging vraagt dagelijks aandacht. De Engelse Cocker Spaniël past het beste bij een actieve eigenaar die zijn hond op een positieve en consequente manier opvoedt en zich niet door de aandoenlijke blik van zijn hond om de tuin laat leiden.
Engelse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Geplaatst op januari 4 2016 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 8 Retrievers spaniels en waterhonden. De Engelse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers Spaniels en Waterhonden. Geschiedenis van de Engelse Cocker Spaniel De Engelse Cocker Spaniel maakt deel uit van de grote familie van Britse Spaniels en continentale Epagneuls een familie waartoe ook rassen behoren zoals de Drentse Patrijshond de Epagneul Breton de Engelse Springer Spaniel en de Heidewachtel. De voorlopers van deze honden stonden in de middeleeuwen bekend als de zogenaamde vogelhonden.
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
Heeft u een vraag of een opmerking.stuur me dan een mailtje! Lid van de Nederlandse Spanielclub en. Lid van The Cocker Spaniel Club Engeland.
Engelse Cocker Spaniel.
De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar. Dit is namelijk sterk afhankelijk of er met de voorouders nog actief wordt gejaagd. De Cocker Spaniel is een fijne gezinshond mits men voldoende onderneemt met de hond. De Engelse Cocker Spaniel is niet zo heel moeilijk op te voeden.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben. Er zijn verschillende kleuren in hoofdlijnen te verdelen in eenkleurigen en meerkleurigen.
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een mooie en intelligente hond en daardoor is het een geweldig huisdier. Dit ras moet goed gesocialiseerd worden als pup om gedragsproblemen zoals verlegenheid te voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot agressie en onderdanig urineren. Cocker Spaniels zijn intelligente en zeer trouwe honden. Echter ze vereisen een actieve eigenaar omdat ze erg speels en actief zijn. Dit levendige ras is een geweldige huisgenoot. Dit ras brengt zeker een overvloed van vreugde in je leven.

Contacteer ons