Op zoek naar cavalier king charles pups?

 
cavalier king charles pups
Cavalier King Charles Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Cavalier King Charles Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Cavalier King Charles Spaniel fokkers op de HondenPage. Ik fok al pl.m. 16 jaar Cavalier King Charles Spaniels. Daarvoor heb ik vanaf 1976 Barsois gefokt waarvan vele gexporteert zijn over nagenoeg de hele wereld en ook vele hun landskampioenschapstitel hebben gehaald. Gezondheid van mijn honden is voor mij altijd een pre geweest en ook bij de Cavalier is dat nog steeds zo.
Cavalier King Charles-spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Ze laten in die zin nog iets zien van het hoofdtype van de moderne Cavalier King Charles Spaniel. Het schilderij van Landseer The Cavalier Pets laat echter een hoofd zien dat al wat korter is en meer opgevuld onder de ogen. Met andere woorden een Cavalier die nog meer neigt naar het type van vandaag de dag. Onder invloed van de mode aan het hof in het tweede deel van de 18e eeuw veranderde het hoofdtype drastischiets wat onder het koningschap van Willem III was ingezet. Hij was het die in Engeland de zeer kortsnuitige Mopshond introduceerde.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Puppy te KoopPuppy te Koop.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens. We hebben te koop 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens en we zullen zeer triest om te zien hen gaan. De mama is onze mooie familie huisdier ze is een blenheim en kan worden gezien in ons huis. Vader is een driekleur. Ze hebben allemaal hun eigen kleine personages mooie noteringen.
Algemene informatie An Excellent Choice.
Het ras Cavalier King Charles Spaniel heeft net als alle andere rassen een paar rasgebonden problemen wat betreft de gezondheid. Het is daarom heel belangrijk dat een fokker zijn fokmateriaal test op erfelijke afwijkingen die binnen het ras voorkomen. afwijkingen waarover ik praat zijn hartafwijkingen patella-luxatie oogafwijkingen cc-de-ef en syringomyelia. Al mijn cavaliertjes worden met regelmaat getest op bovenstaande afwijkingen. Door middel van een goede selectie worden er alleen verantwoorde combinaties gemaakt met als doel de gezondheid van de cavalier te verbeteren.
HOME.
res cavalier clubma bob Brussel bob Eindhoven 2 de in groep Ned Kamp. Cavalier king charles spaniel van het jaar 2015 bob Utrecht 9 de in de groep bob Eindhoven-bob Zwolle. Cavalier King Charles spaniëls Franse Bulldogs. Cavalier king charles Spaniëls. Fien from Floor v Ludmilla. Wij Cor en Mariette fokken sinds 1970 Cavalier King Charles Spaniels en hebben ook zo af en toe een nestje Franse Bulldogs! Fokken doen we volgens de regels van de Rasclub. Wij fokken alleen met geteste honden! Cavalier King Charles Spaniel puppy.
Cavalier King Charles-spaniël Wikipedia.
4 Bekende Cavalier King Charles-spaniëls. De Cavalier King Charles spaniël heeft over zijn hele lichaam lang zijdeachtig haar. De rassenstandaard van de FCI specificeert dat het haar vrij is van krullen een lichte golving is toegestaan. Wanneer de honden ouder worden groeit de bevedering op hun borst oren staart poten en voeten. De rassenstandaard eist dat dit lang wordt gehouden. De rassenstandaard specificeert vier kleurcombinaties elke andere kleur of combinatie is ongewenst. Black tan Ravenzwarte vacht met Tan bruin gekleurde aftekeningen zonder wit.
Cavalier King Charles Spaniels The Lovely Little Rascal.
Volg ons ook op Facebook.
Pup info Cavalier King Charles Spaniels.
Een Cavalier King Charles Spaniël is een echte gezelschapshondje. Ze houden van mens en kind! Zo hoort dat ook bij het ras. Ze vinden het heerlijk om lekker te wandelen en na afloop tegen jou aan te kruipen op de bank. Het beste is om je Cavaliertje zo jong mogelijk te laten wennen aan andere huisdieren. Ze kunnen namelijk goed met andere dieren overweg. Een Cavalier pup kan zich makkelijk aanpassen aan allerlei woonsituaties. Of u nou in een rijtjes woning woont met tuin of in een flat in de stad. Dat maakt hem niet uit.
Cavalier King Charles Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij fokken sinds 1970 Cavalier King Charles Spaniels in alle vier de kleuren en Franse Bulldogs. Pannenhuisstraat 51 9190 Stekene Oost Vlaanderen. Cavalier King Charles Spaniël kennel. Molenbeek 4 5932 SL Tegelen. Cavalier King Charles Spaniël kennel. Kennel van het Molenhof Maltia. Molenweg 2 4588 RH Walsoorden. Wij zijn een kleine kennel en hebben af en toe eens een nestje met Cavalier pups. Postkade 22 9648 JS Wildervank. Cavalier King Charles Spaniëls. Bijsterbosmarke 19 8016 BH Zwolle.
Cavalier King Charles Spaniel Honden 2dehands.be.
Cavalier King Charles Spaniel. Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Cavalier King Charles Spaniel Pup kopen Fokker Noord-BrabantThe Garden of Beauties.
Het wachten is op de geboorte van het nestje van Sofietje. Zodra deze geboren zijn zal de webcam weer live gaan.

Contacteer ons