Zoeken naar chiwawa pups

 
chiwawa pups
Chihuahua pups zoeken een lief baasje. Geld Besparen.
Chihuahua pups zoeken een lief baasje. Chihuahua pups zoeken een lief baasje. Chihuahua pup is op zoek naar een nieuw baasje. 1 Chico-reutje is verkocht. 2 Baika-reutje is verkocht. / 4 weken oud Chico speelt. 3 Niki-teefje is verkocht! Nog 1 lieve chihuahua pup beschikbaar Chico. Pups zijn nu bijna 6 weken oud 39 dagen en zijn ontwormt en gecheckt door de dierenarts. 1e inenting chippen en het paspoort gebeurt aankomende week 04-12-2015 zie fotos onderaan de pagina.
Fokkers Chihuahua pups te koop.
Pups groeien op in huiselijke kring. De Woefkesranch is een erkende rashondenkwekerij Erk.NHK 1010 1339. Wij kweken de meeste hondjes zelf. Sommige nestjes worden aangekocht bij betrouwbare fokkers in binnen en buitenland. Al onze pups worden gevaccineerd geïdentificeerd met microchip en verkocht met de verplichte garanties van het ministerie van Landbouw. e-mail info@woefkesranch.com website www.woefkesranch.com. Gezondheid van de Chihuahua.
Littlejewelschihuahuas.nl.
Omdat de teefjes in een roedel na enige tijd allemaal tegelijk loops worden kan het zijn dat wij in 1 keer veel pups hebben en dan weer een aantal maanden heel weinig pups. Als onze pups gaan verhuizen zijn ze zo goed als krantzindelijk en krijgen ze het volgende mee. Europees Paspoort / vaccinatieboekje. Afstammingscertificaat van onze kennel. Gezondheidsverklaring van de dierenarts. Puppypakket van Royal Canin. Schriftelijke koopovereenkomst u heeft een jaar garantie op erfelijke afwijkingen/gebreken. Knuffel of dekentje met nestgeur. Tips voor de eerste dagen. De pups zijn in de huiskamer opgegroeid en goed gesocialiseerd met andere ook grote honden katten kinderen etc. We willen benadrukken dat Little Jewels niets te maken heeft met broodfok alle hondjes lopen lekker vrij rond op het terrein en natuurlijk in huis.
Schattige mini chihuahua pups beschikbaar chiwawa Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Honden Puppies en Toebehoren. Schattige mini chihuahua pups beschikbaar chiwawa.
Wil jij alles weten over chihuahuapuppies lees hier alles!
Alles wat jij moet weten voor je een chihuhua puppy koopt. Er zijn veel verschillende soorten chihuahua pups te koop. Op deze site vind je alles over de aanschaf van je puppy kleding en accessoires fokkerinformatie handige bespaartips op voeding hèt boekje over chihuahuas en hele leuke YouTube filmpjes van chihuahuas. Lees verder over een van s werelds schattigste hondjes. Als je je oog hebt laten vallen op een chihuahua sta je aan het begin van een periode vol plezier. De chihuahua is een van swerelds meest geliefde hondjes. Het is een heel gezellig schoothondje. Ze vinden het heerlijk om geborgen op jou schoot te slapen.
Chihuahua puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur Huisdieren.
De chihuahua is ook in Nederland een trend geweest die nog altijd door lijkt te zetten. Een leuk meeneem-hondje. Vergis je echter niet Het is een kl.
Tips bij het opvoeden van de Chihuahua Startpunthonden.
Welke opvoeding kun je het beste geven aan de Chihuahua? Heb je problemen met het opvoeden van de Chihuahua? Lees hier alles over hoe je de Chihuahua het beste op kunt voeden en trainen.
Twee Belangrijke Regels Voor Het Succesvol Opvoeden Van Je Chihuahua.
Ontdek hier de twee belangrijkste regels voor de opvoeding van je chihuahua.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Voor een stamboomloze Chihuahua betaal je zon 500 à 600. Waarom is een Chihuahua zo duur? Een goede fokker investeert veel tijd én geld in de verwekking en verzorging van een nestje pups. Men gaat op zoek naar een geschikte reu met stamboom voor de dekking. Deze dekking kost geld. Denk aan dierenartskosten ontworming 1ste inenting en chippen. Aanvraag van een stamboom bij Raad van Beheer. Eventueel aangepaste voeding voor de moederhond. Veel Chihuahuas komen via een keizersnede ter wereld deze dierenartskosten komen er ook nog eens bij. Chihuahuas hebben vaak minder pups per nestje in vergelijking met andere rassen. Serieuze fokkers gaan regelmatig naar tentoonstellingen om hun hondjes te laten beoordelen daar zijn ook kosten aan verbonden. Chihuahuas in de media.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Alles over de Chihuahua.
Bij het aanschaffen van een puppy is het daarom erg belangrijk dat u een goede fokker uitkiest! Evenals pups van enkele andere kleine rassen krijgen pups van chihuahuas snel hypoglycemie een te lage bloedsuikerspiegel doordat ze nog niet in staat zijn hun bloedsuikerwaarden onder controle te houden. Dit is een gevaarlijk verschijnsel de hond kan in coma raken en overlijden. De symptomen zijn niet eten sufheid slechte coördinatie wankelen spierzwakte spiertrekkingen en soms epileptische aanvallen. Hypoglycemie kan al optreden als een pup zon acht uur niet heeft gegeten. Dit is een spoedgeval er moet direct ingegrepen worden.

Contacteer ons