Op zoek naar duitse herder kennel?

 
duitse herder kennel
Home Duitse Herder kennel Von Mardanshof.
Samen met onze kinderen Marjolein en Daniel zijn wij de trotse eigenaren van Duitse herderkennel Von-Mardanshof. Wij hebben al jaren Duitse herders en beleven veel plezier aan de gezelligheid en het trouwe karakter van de Duitse herder. Af en toe willen wij een nestje en fokken op karakter en exterieur. Onze honden zijn zeer sociaal en met kinderen opgegroeid. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze site en neem gerust eens contact met ons op. Ilka bevallen van pups. Benthe 2e op clubmatch. Fleur op 03-05-2015 voor levensduur aangekeurd. Nieuwe fotos van Benthe. gjrgeerligs 7671 rm oostermaatweg 3 vriezenveen op Reageren. Jaap en Ria van Schaagen op Reageren. Joyce Elbers op Reageren. Jaap en Ria van Schaagen op Reageren.
Duitse Herder Kennels.
Kennel Van het Poorthuis. Keurfokpups met hoge baldrift moed en werklust. Kennel Vom Haus Tarlars. Duitse Herders uit werklijnen. Siberie 10A 3920 Lommel B. 0032 499 27 5680. Niet de gemakkelijkste wel de beste honden! Maatsteeg 9 4023 CM Rijswijk Gld. Kennel Von der Blitse Düne. Kennel Van het Chainpark. Oranjedijk 20 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden.
duitse herderkennel von nordsee sturm informatie.
Bel of e-mail ons voor meer informatie. Duitse Herderkennel von Nordsee Sturm. Wij Joost en Annemarie Peschier zijn samen eigenaars van Duitse Herderkennel Von Nordsee Sturm. Wij wonen in de mooie provincie Groningen in het plaatsje Meedhuizen. Meedhuizen ligt in de buurt van Delfzijl. Voordat wij naar Meedhuizen verhuisden woonden we in Noordwijk Zuid Holland. Ook daar hebben wij genoten van onze leefomgeving. Vooral het Noordzeestrand is prachtig. Je kunt er uren wandelen met je honden en genieten van de schitterende natuur om je heen. Vooral bij stormweer is het echt genieten! Dat verklaart ook onze kennelnaam van Noordzee Storm maar dan vertaald naar het Duits von Nordsee Sturm.
Duitse herder kennel Unter die Buche Huis onder de beuk.
Kea van huis van Sallandstreek Lies. Gabriëlle vom Christinen Brunnen Gaby. Britt vom Klostermoor Yuna. Fotos Puppys drie tot acht weken. Fotos nakomelingen Unter die Buche. Duitse herder kennel Unter die Buche. Wij zijn Marcel en Miranda de trotse eigenaren van de kleinschalige Duitse herder kennel Unter die Buche in Goor Hof van Twente. De naam komt van de grote beuk die bij ons in de tuin staat en in de zomer een verkoelende schaduw geeft voor de honden en de kennel. Op jonge leeftijd heeft Marcel zelf een aantal jaren een Duitse Herder gehad en Miranda is opgegroeid met herders. Na een periode zonder honden werk kleine kinderen hadden we weer tijd en ruimte om de hobby weer op te pakken.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Wenst u te adverteren op onze site? Stuur dan een verzoek in per mail naar webmaster@vdh.nl. Kennel Van de Mauritshoek. Vrijwilligers gezocht WK 2017. Beste Duitse Herder dierenliefhebber Wij de organisatie van het WUSV WK IPO en WK Agility zijn al een paar jaar bezig met de organisatie. We zijn al een eind. WK Universal Sieger 9-11 Juni in Oostenrijk. WK Universal Sieger 9-11 Juni in Oostenrijk. Voor het eerst in de geschiedenis zijn er VDH leden geïnteresseerd in de deelname aan dit complete Wereldkampioenschap. Compleet omdat de veelzijdigheid van.

Welkom op onze website! Wij zijn Hans en Belinda Kusters en zijn de trotse eigenaren van deze Duitse Herder kennel. Off the Faithfull House welke is opgericht en aangesloten bij de raad van beheer in het jaar 2005. é n vernoemd is naar onze eerste hond Faith. De kennel bestaat op dit moment uit twee teven en één reu. Wij zijn aktief op verschillende vlakken binnen onze VDH kringgroep Rotterdam en tevens heel sportief met onze Duitse Herder honden bezig in de africhting sport. Verder op deze site vindt u informatie over het trainen met onze honden.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Kijk op hun pagina's voor foto's'van hun verdere leventje.
Kennel Melyanna Just another WordPress site.
Aan de socialisatie van de pups wordt veel aandacht besteed. Kijk voor nadere informatie over eerdere en toekomstige nesten op de pagina pups. Welkom op de site van Duitse herder kennel Melyanna. Veel plezier bij het bekijken van onze honden. Heb je wat te vragen of iets op te merken? Stuur een mail of schrijf iets in het gastenboek. Rare wezens zucht de hond. Ze hebben een gehoorapparaat een vals gebit en een bril en niks om beter te ruiken. En dat is nou juist essentieel. Er zijn honden die de TV-gids raadplegen om te weten wanneer ze uitgelaten worden.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker langharige duitse herders pups.
Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim wij hebben 2 zonen Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamelijk duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was hebben wij toen Daan 11 maanden oud was onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125 jarige leeftijd ingeslapen.
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
Endo v Mayernhof IPO 3 Keurklasse I DZB zeer Uitgesproken. Djane v Mayernhof VZH. Imke v Mayernhof VZH. Onze Doelstelling is met de hoogste prioriteit de gezondheid van de Duitse herder. Dit proberen wij ook binnen onze kennel zoveel mogelijk te bereiken. Door onze ervaring met de erfelijke aandoening Hypofysaire dwerggroei zie voor meer informatie de pagina dwerggroei zijn wij ons heel erg bewust geworden dat het voor ons ras belangrijk is om aandacht te besteden aan de erfelijke aandoeningen die voorkomen bij de Duitse herder.
Titel.
Nieuws zie onder Puppies. E li von Juvenisty British Sieg er 2 0 1 6!

Contacteer ons