Zoeken naar duitse herder

 
duitse herder
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes. Het was voornamelijk Rittmeister Max von Stephanitz die veel energie stak in het creëren van wat al snel een zeer veelzijdig gebruikshondenras werd. Wist je dat niet alle Duitse Herders die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes.
duitseherdershond.com Duitse Herder Honden Informatie.
Spring naar de inhoud. Spring naar de eerste sidebar. Duitse Herder Honden Informatie. Tandverzorging Bij Oudere Duitse Herders. Als honden ouder worden net als bij mensen beginnen hun tanden meer bros en minder functioneel te worden. U kunt dit beginnen te merken als uw Duitse Herder een aantal tanden heeft verloren of dat sommige van zijn vroegere zuivere sterke tanden Lees Verder. Duitse Herder Tsjechische Werklijn. De Tsjechische werklijn van Duitse herders zijn geen traditionele herders.
Duitse Herder Gratis afbeeldingen op Pixabay.
Alle afbeeldingen Foto's Vectoren Illustraties Video's. Alle oriëntaties Horizontaal Verticaal.
Duitse herdershond Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Duitse herder bestond niet voor 1899. De grondlegger van het ras Kapitein Max von Stephanitz fokte ze als werkhonden. Dit is nog steeds belangrijk voor veel fokkers want het gezonde lichaam en het betrouwbare en trouwe temperament van de Duitse herder maken hem tot zon ideaal gezelschap. Deze slimme honden worden meestal 8 jaar maar met veel liefdevolle verzorging en de juiste hoeveelheid voeding kunnen Duitse herders tien tot twaalf jaar worden. Gemiddelde grootte en gewicht.
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
vereniging oudduitse en duitse herder
Duitse Herder.
Past de Duitse Herder bij jou? Hieronder geven we je de details van het ras. Geschiedenis van de Duitse Herder. De Duitse Herder de naam zegt het al is een hondenras dat zijn oorsprong in Duitsland heeft. Ze hielden zich daar voornamelijk bezig met het bijeenhouden en bewaken van kuddes vee. In 1899 schafte legerofficier Von Stephanitz een hond aan die in zijn ogen de meest perfecte bouw had voor dit werk. Deze hond Horand van Grafath genoemd werd de stamvader voor het ras zoals we het nu kennen. Na de aanschaf van Horand werd de eerste rasvereniging voor de Duitse Herder opgericht en richtte zich op het verbeteren van het ras.
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Duitse Herdershond. Als u op zoek bent naar een sterke intelligente hond die beschikt over een goed karakter dan is een Duitse Herdershond een goede keuze. Deze hond komt zoals de naam al aangeeft uit Duitsland en is zeer geschikt als gezinshond. De Duitse Herder staat bekend om zijn intelligentie en zijn trouw. Daar staat tegenover dat deze hond wel uitgedaagd wil worden. Hij heeft zijn capaciteiten niet voor niets.
Duitse herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
precies zoals mijn groote maatje eruit zag. en tuurlijk zal hij niet de hond zijn die ik hadmaar hij kan minstens net zo trouwlief en een goed maatje zijn als mijn overleden herder. Vind de duitse herder helemaal geweldig ze bezitten prachtige kwaliteiten. geplaatst op 11 april 2012 1432. Wij hebben thuis ook een Duitse herder op een keer hadden we ons hekje perongeluk open laten staan de deur van onze auto stond open en je raad het al ze zat voorin achter het stuur! Het was wel een heel mooi gezicht! E-mail deze wordt niet gepubliceerd. Anti-spam Waar gaat deze website over honden paarden of olifanten. Hou mij op de hoogte bij reacties.
Duitse herder Herdershonden.nl.
Met name tijdens de lente kan de hond flink verharen. Een te dikke Duitse herder loopt verschillende risicos waaronder het optreden van heupdysplasie. Een variant op de Duitse herder is de Oudduitse herder. De Oudduitse herder is voortgekomen uit de Duitse herder en in veel opzichte hetzelfde. Verschillen tussen de twee rassen zitten met name in de vacht en ruglijn. De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart. Word nu lid van de herdershonden club en ontvang exclusieve updates in je inbox! Ik wil lid worden!
Duitse Herdershond Rashondenwijzer.
De Duitse Herdershond wordt vaak niet ouder dan 11 jaar. Er zijn een aantal organisaties die het zich sterk maken voor de Duitse Herdershond zoals de Stichting de Gezonde Duitse Herder en de stichting FGH Fokregistratie en Gezondheidsbeheer Honden. Ga voor een advies over Duitse Herdershonden naar de stichting FGH of naar uw dierenarts. Zeer hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal bij dit ras bekende erfelijke aandoeningen 67. Degeneratieve myelopathie aantasting ruggenmerg. Hypofysaire dwerggroei tekort aan groeihormoon. Multidrug resistance gen 1 deficiëntie overgevoeligheid voor bepaalde medicijnen. Nodulaire dermatofibrose knobbels in huid. ernst behandelbaarheid x risico'Minpunten. 8 of meer minpunten. Albinisme gebrek aan pigment.
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Gebruik een gebaar met je handpalm in plaats van voedsel. Dit zal een aangeleerd signaal worden. Het opvolgen van dit bevel is belangrijk in gevaarlijke situaties. Leer hem geduldig wachten. Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien. Elke hond moet een persoonlijke ruimte hebben. Een mand of een kooi die van hem is. Je herder zal leren om zich er tevreden in terug te trekken terwijl jij je ontspant of bezig bent met huishoudelijke zaken.

Contacteer ons