Resultaten voor jack russel puppies

 
jack russel puppies
Stombaershoeve Welkom bij Stombaershoeve!
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze honden worden met de grootste zorg omringd. Dit maakt dat we altijd gezonde en mooie puppy's hebben. Wij zijn gespecialiseerd in Blauw-grijze Jack Russels Chocolade Labradors en Berner Sennens. De puppy's worden ontwormd gevaccineerd gechipt hebben een Europees paspoort en verlaten gezond en wel het nest steeds op toezicht van onze dierenarts. Kijk dan snel verder op onze website hier vind je een overzicht van al onze honden. Voor meer informatie bel of mail ons. Gsm 0477 54 53 21. Of contacteer ons via het contactformulier. Koningshooikt Lier Provincie Antwerpen. Bellen is sneller maar mailen mag natuurlijk ook. Lees of teken hier.
Jachterhoek Jacks Jack Russell Terriër kennel Zutphen.
Wij zijn Dirk en Jolanda van Meerten en wij hebben 2 studerende kinderen die nog thuis wonen. Wij hebben ook een kleine roedel ruwharige Jack Russell Terriers die gewoon bij ons in huis wonen. Wij hebben dus geen kennelhonden. Onze honden krijgen veel beweging wij gaan dagelijks met ze naar het bos en wij fietsen veel met ze. Zo nu en dan fokken wij een nestje ruwharige Jack Russell Terriers volgens de eisen van de rasvereniging. Dit wil zeggen dat wij onze honden jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen laten keuren en zij zijn gekeurd en vrij bevonden van patella luxatie. aandoening aan de knieschijf. Ook bezoeken wij regelmatig shows.
Home.
Welkom op onze site. De Parson Jack Russell Terrier Club Nederland is opgericht op 25 november 1984. In het jaar 2000 kreeg de Parson Jack Russell Terrier na een splitsing van de vereniging met zijn kleinere soortgenoot zijn nieuwe naam Parson Russell Terrier. Op 21 februari 2003 is de naam van de vereniging officieel veranderd in Parson Russell Terrier Club Nederland PRTCN. De PRTCN heeft ten doel. De instandhouding en verbetering van het ras Parson Russell Terrier. De bevordering van de gezondheid en het welzijn van de Parson Russell Terrier. Bevorderen van het contact tussen fokkers en liefhebbers van de Parson Russell Terrier.
Title bar.
Wij hebben drie rassen de Jack Russell de Border Collie en de Rottweiler. Al onze honden hebben een stamboom. Op deze site vindt u meer informatie over onze honden
Of Jack's Paradise Jack Russell Terrier Kennel.
Jack Russel Terrier Kennel Of Jack's Paradise.
Jack Russell Terrier Fokkers / Breeders.
Dit is een overzicht van Jack Russell Terrier fokkers die Jack Russell Terriers fokken met stamboom volgens de regels van de Raad van Beheeren waarvan de ouders zijn onderzocht op erfelijke afwijkingen.Wij adviseren wel aan de fokkers te vragen naar geldige uitslagen van oog en patella onderzoeken. Voor info stuur een e-mail naar Jack Russell Fokkers NL. From Diesels Dream Udenhout. Kennel Jack Beauty Goes. King Bassie's/Jack Trouble Shooter's. Just Jercha's Berkel en Rodenrijs. Kennel Merza /vh Insula Maris Poortvliet. Look It's Me Nijmegen. Of Dylans Dynasty Almere. Of Free Spirit Heerle NB.
Jack Russell Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Jack Russell Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Veel van onze honden zijn gek op jachttraining en behendigheid. Biezenstraat 10 4703 SM Roosendaal. Jack Russell in Roosendaal kleinschalige kennel. Jack Russell Terriër kennel. Malledijk 6f 3208 LA Spijkenisse. Hoogstraat 136 5931 GE Tegelen. Jack Russell Terriers met garantie en een officiële FCI stamboom. Bundersestraat 38 5012 TB Tilburg. Fokker van Jack Russell Terriër en Pyreneese Herdershond. Kennel van t Drieske. Langsteeg 5 5463 PA Veghel. Rottweilers Jack Russell Terriers en Border Collies.
Jack Russel Pups tricolor kortbenig Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Honden Puppies en Toebehoren. Jack Russel Pups tricolor kortbenig.
Jack Russell Terriër.
Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network. Wanneer u overweegt een Jack Russell Terriër aan te schaffen kunt u op deze website onder pupinfo de op dit moment beschikbare pups vinden.
Home.
Opgericht in 1998 officieel erkend sinds 2000. CLUBWINNAAR 2016 Jack-Tonic World Collection Imp. van Bussel-Tersteeg alle reuen dhr. patella uitslagen nu online bij de Raad van Beheer! Jip van de Timburgt van Clary Goosens. Lumberlake Beyond The Ordinary NJK'15 LJK'15 LU-BW'15 Eig G.

Contacteer ons