Zoeken naar labrador

 
labrador
Farbourne Labrador Retrievers.
Farbourne Labradors Farbourne Labradors
Alles over de Labrador Retriever.
Hij staat bekend als enthousiast gehoorzaam en prima geschikt voor een gezin. Bedenk echter wel dat ook de Labrador niet gehoorzaam geboren wordt en dat hij in zijn jonge jaren behoorlijk onstuimig en ook eigenwijs kan zijn! De Labrador Retriever komt goed tot zijn recht bij een rustige maar sportieve eigenaar die genoeg tijd heeft om zijn hond voldoende beweging en uitdaging te geven.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Artikel Waarom iedereen een dikke labrador kent.
Om te voorkomen dat een labrador obesitas krijgt moet het baasje het voedsel van de labrador daarom goed doseren. Al is het volgens de onderzoekers een hele prestatie als je jouw labrador met extreme eetlust slank houdt. Labrador is de ideale hulphond. Voor de studie keken de wetenschappers niet alleen naar labrador-huisdieren maar ook naar labrador-hulphonden. Opvallend genoeg kwam de mutatie in een fokgroep met 81 labrador-hulphonden veel vaker voor dan bij huisdieren. Maar liefst 76 procent van de hulphonden had de mutatie terwijl dit bij huisdieren 23 procent was. Dit komt mogelijk doordat fokkers hulphonden fokken die de juiste eigenschappen hebben. De traditionele manier om honden te trainen is door ze te belonen met voedsel.
Labrador retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 122. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen zoals de Gordon setter de Spaniël de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd in New Foundland gebruikt voor de visvangst de labrador werd in Engeland speciaal gefokt voor de eendenjacht in moerassige gebieden.
JoJaMaCo's Hof Labrador kennel.
Ik breng hem wel terug! Spelen in de sneeuw. JoJaMaCos Hof Labrador kennel. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot daarom is ons streven u met deze site wat dichter bij onze liefde Labrador Retrievers te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken. Het zijn de eerste twee letters van onze vier zonen Johan Jan Martijn en Corne die onze kennel naam in zich draagt. Sinds 1987 hebben wij Labradors en zijn met wat vallen en opstaan verknocht geraakt aan dit echt fantastische ras.
Home Labrador Kring Nederland.
Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
Labrador Retriever.
Hoewel de Labrador Retriever zoals wij hem kennen uit Engeland komt vindt hij zijn oorsprong op New Foundland. Hier werden honden gehouden als hulp bij het binnenhalen van de vissersnetten. Een groot zwaar type dat bekend staat onder de naam Newfoundlander en een lichter type dat bekend stond onder de naam St. Johns Dog of Lesser Newfoundland Dog. Deze Lesser Newfoundland Dog zou door Engelse vissers meegenomen zijn naar Engeland.
Vind labrador in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Spontane raszuivere Labrador Pups te koop. Te koop zuivere zwarte en bruine labrador pups geboren 31 maart 2017. De moeder is een zwarte labrador en de vader een blonde labrador met stamboom. De pups zijn goed gesocialiseerd! We zijn er veel en gezellig mee bezig omdat dieren onze hobby is. Ze gaan veel met kinderen om en wennen hier bewust aan. Kruising labrador met cimarron zijn nog 2 reutjes over van een nestje van 9 puppies zijn obtwormd en ingeëntgechipt en voorzien van een europees paspoort de pups mogen gelijk mee ze zijn nu 13 weken.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.
Labrador Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Labradors komen oorspronkelijk uit Newfoundland voor de kust van Canada en ze kwamen vroeg in de 19de eeuw op vissersboten mee naar Engeland. Daar werden ze verder ontwikkeld en gefokt als jachthond voor het ophalen van wild in ruw terein en ijskoude wateren. Ze waren populair als stevige sterke honden met uitstekend reukvermogen en de wens om het iedereen naar de zin te maken. Labradors worden 12 tot 15 jaar oud. 55 57 cm 30 45 kg. Karakter eigenschappen en temperament.

Contacteer ons