Op zoek naar labrador?

 
labrador
Kingfields Labradors Voor een rastypische labrador.
Voor een rastypische labrador. Welkom op de internetpagina van. Onze kennel is gelegen in een van de zuidelijkste puntjes van Zuid Limburg en is sinds 1989 een begrip in de wijde omtrek. Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld. Wij fokken gemiddeld 2 nesten per jaar.
Alles over de Labrador Retriever.
Hij staat bekend als enthousiast gehoorzaam en prima geschikt voor een gezin. Bedenk echter wel dat ook de Labrador niet gehoorzaam geboren wordt en dat hij in zijn jonge jaren behoorlijk onstuimig en ook eigenwijs kan zijn! De Labrador Retriever komt goed tot zijn recht bij een rustige maar sportieve eigenaar die genoeg tijd heeft om zijn hond voldoende beweging en uitdaging te geven.
Labrador Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Labradors komen oorspronkelijk uit Newfoundland voor de kust van Canada en ze kwamen vroeg in de 19de eeuw op vissersboten mee naar Engeland. Daar werden ze verder ontwikkeld en gefokt als jachthond voor het ophalen van wild in ruw terein en ijskoude wateren. Ze waren populair als stevige sterke honden met uitstekend reukvermogen en de wens om het iedereen naar de zin te maken. Labradors worden 12 tot 15 jaar oud. 55 57 cm 30 45 kg. Karakter eigenschappen en temperament.
Artikel Waarom iedereen een dikke labrador kent.
Om te voorkomen dat een labrador obesitas krijgt moet het baasje het voedsel van de labrador daarom goed doseren. Al is het volgens de onderzoekers een hele prestatie als je jouw labrador met extreme eetlust slank houdt. Labrador is de ideale hulphond. Voor de studie keken de wetenschappers niet alleen naar labrador-huisdieren maar ook naar labrador-hulphonden. Opvallend genoeg kwam de mutatie in een fokgroep met 81 labrador-hulphonden veel vaker voor dan bij huisdieren. Maar liefst 76 procent van de hulphonden had de mutatie terwijl dit bij huisdieren 23 procent was. Dit komt mogelijk doordat fokkers hulphonden fokken die de juiste eigenschappen hebben. De traditionele manier om honden te trainen is door ze te belonen met voedsel.
Campbell's Lair Labradors.
gezondheidsonderzoeken ondergaan zoals HD en ED heupen en ellebogen en oogonderzoeken. Deze onderzoeken zijn vereist voor het fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador. Vereniging en Labrador Kring Nederland. Je wilt als fokker toch weten dat beide ouders van je. toekomstige pups gezond zijn en geen ernstige erfelijke afwijkingen hebben die ze aan hun pups. Naast de verplichte onderzoeken laten wij ook nog extra DNA testen uitvoeren op andere regelmatig. voorkomende afwijkingen bij de Labrador Retriever zodat er die informatie wetende een weloverwogen. combinatie van ouderdieren gemaakt kan worden. Met de nodige kynologische kennis in huis en de positieve uitslagen van de gezondheidstesten van Nikki zijn.
Labrador retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 122. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen zoals de Gordon setter de Spaniël de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd in New Foundland gebruikt voor de visvangst de labrador werd in Engeland speciaal gefokt voor de eendenjacht in moerassige gebieden.
Labrador alles over labradors fokkers rassen Startkabel.nl.
Opvang / Herplaatsing / Hulp. Organisaties / Verenigingen Pensions Reisverzekering doorlopend Trimsalons Vakantie singles honden. Vermiste/gevonden dieren Welkom op deze site. Wereldreisverzekering annuleringsverzekering met hond honden oppas. Cabla Maak zelf ook een kabel over Labrador. Op zoek naar Labrador? Zoek Labrador in alle zoekmachines. Start een campagne jouw website over Labrador direct in beeld. Welkom op deze site. Hier vindt u alles over labradors. Uw site gratis toevoegen.
De Labrador Retriever Doggo.nl.
Veelzijdige vriendelijke en hardwerkende gezinshond. Geel zwart en bruin. Labrador Retriever in het kort. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Veelzijdige vriendelijke en hardwerkende gezinshond. Rashond nummer 1 de Labrador Retriever. Een hond die als je een goede hebt heel wat kwaliteiten in huis heeft. Hij is stabiel werkwillig vriendelijk en open van karakter. Dol op water en op mensen. Ook op inbrekers trouwens.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Labradors staan bekend om hun goedmoedige en vriendelijke karakter. Retrievers zijn speciaal gefokt om te apporteren het geschoten wild op te halen en naar de voorjager te brengen. Dat doen ze zowel op het land als in het water. Labrador Retrievers horen rustige dieren te zijn die de jager niet tot last zijn. De hond mag op jacht niet piepen of zich nerveus gedragen en pas aan de slag gaan als hij van de voorjager de opdracht krijgt.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.

Contacteer ons