Meer resultaten voor labrador

 
labrador
Welkom Labrador Garden's.
Tussen de zeven en de acht weken mogen zij het nest verlaten. Ze zijn dan gechipt en hebben een stamboom en een DNA profiel. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring.
Home.
Hartelijk welkom op de website van. Old Averest Labradors en. Dit is de site van mijn professionele maar kleinschalige labrador en teckelkennel. Op deze site kunt u kennis maken met Old Averest Labradors en Orpha's Home teckels en met mij als fokster c.q. eigenaresse van de kennel. Deze site is tevens een informatieplatform voor heel veel labradorgerelateerde onderwerpen. Zo kunt u lezen over de Labrador retriever en de Teckel in zijn algemeenheid zijn rasstandaard over omgang met kinderen en training. Daarnaast geeft de site een kijkje in de keuken van de resultaten en toekomstplannen van. van Old Averest Labradors en Orpha's Home Teckels. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Labrador Retriever.
Hoewel de Labrador Retriever zoals wij hem kennen uit Engeland komt vindt hij zijn oorsprong op New Foundland. Hier werden honden gehouden als hulp bij het binnenhalen van de vissersnetten. Een groot zwaar type dat bekend staat onder de naam Newfoundlander en een lichter type dat bekend stond onder de naam St. Johns Dog of Lesser Newfoundland Dog. Deze Lesser Newfoundland Dog zou door Engelse vissers meegenomen zijn naar Engeland.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Spring naar de secundaire inhoud. geplaatst op 11 juni 2017. Wij zijn op zoek naar een jonge labrador half jaar tot een jaar of 3 een maatje voor ons maatje. Ons maatje is een tweejarige bruine grappenmaker. We wonen buiten grote omsloten tuin ruimte om te spelen sloten in de buurt om in te plonzen een bos om in te racen. geplaatst op 8 juni 2017. We hebben een nestje pups van Oxalis v. t Bovenveen Klaver en Leannanalba Droigheann Moon. Er zijn 7 teefjes en 2 reutjes geboren. Moon is de Nimrodwinnaar van 2015. Klaver heeft een KNJV B-diploma. Zwarte en blonde pups.
Alles over de Labrador Retriever.
Hij staat bekend als enthousiast gehoorzaam en prima geschikt voor een gezin. Bedenk echter wel dat ook de Labrador niet gehoorzaam geboren wordt en dat hij in zijn jonge jaren behoorlijk onstuimig en ook eigenwijs kan zijn! De Labrador Retriever komt goed tot zijn recht bij een rustige maar sportieve eigenaar die genoeg tijd heeft om zijn hond voldoende beweging en uitdaging te geven.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 154. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 9. Golden retriever Golden retriever 39. Labrador retriever Labrador retriever 113. Overige rassen Overige rassen 124. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 47. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 51. Eén hond Eén hond 117. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 102. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 123. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 37.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Mocnys Knoxville papa zijn 8 mooie pups geboren. Lees op onze puppy pagina het wekelijkse nieuws over dit nest. U bent op de site van Darbytrails Labrador Retrievers uit Landgraaf. Mijn eerste zwarte Labrador heette Darby en naar haar heb ik de kennel genoemd. Darby was een prachthond met een super karakter. Slim lief en aanhankelijk. Helaas heb ik haar in 2005 moeten laten inslapen op de leeftijd van 12 jaar en 4 maanden. Momenteel heb ik 3 labradors de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.
Labrador Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Labradors komen oorspronkelijk uit Newfoundland voor de kust van Canada en ze kwamen vroeg in de 19de eeuw op vissersboten mee naar Engeland. Daar werden ze verder ontwikkeld en gefokt als jachthond voor het ophalen van wild in ruw terein en ijskoude wateren. Ze waren populair als stevige sterke honden met uitstekend reukvermogen en de wens om het iedereen naar de zin te maken. Labradors worden 12 tot 15 jaar oud. 55 57 cm 30 45 kg. Karakter eigenschappen en temperament.
Home Labrador Kring Nederland.
Workingtest Lageveld / Wierden 2017. Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Labrador Retriever is van oorsprong een apporterende jachthond. Dat betekent dat hij tijdens de jacht wordt ingezet om het geschoten wild op te zoeken en naar de jager te brengen. Het zijn erg meegaande honden ze zijn erg vriendelijk voor mens en dier. Ook zijn het goede gezelschapshonden. Het zijn erg intelligente en werklustige honden ze zijn graag de hele dag bezig zodat zij hun energie goed kwijt kunnen. Algemeen beeld FCI rasstandaard.

Contacteer ons