Meer resultaten voor maltezer pup

 
maltezer pup
Soort pups Kennel Alblasserwaard.
Veel mensen denken dat boomer een zuiver ras is. Dat is niet zo. Een boomer ontstaat door een kruising tussen 2 langharige rassen. Van oorsprong kruising Maltezer x Shih Tsu. Dat is ook de kruising die wij eigenlijk alleen maar doen tegenwoordig. Soms kruisen we niet daarom hebben we heel soms ook zuivere Maltezers. Wij hebben meestal boomers tussen de kruising Maltezer x Shih Tsu. Alle Boomers kosten bij ons 450. boomer pups kruising York x Shih Tsu nestje zuivere maltezer pups nestje pups kruising York x Shih Tsu.
Maltezer Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Maltezer Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
12 weken oud Maltese Puppies. Maltezer sophieclarke 8 maart 2017. 12 weken oud Maltese pups te koop. Zal komen met schot plaat en AKC kentekenbewijs. Geboren en binnenshuis verhoogd met familie geweldig met kinderen andere honden en katten. Zal grote metgezellen te maken. Een zwart-wit vrouwelijke en één mannelijke bruin. 12 weken oud Maltese Puppies Manila. Maltezer sophieclarke 1 maart 2017. 12 weken oud Maltese pups te koop. Zal komen met schot plaat en AKC kentekenbewijs. Geboren en binnenshuis verhoogd met familie geweldig met kinderen andere honden en katten.
Trimsalon Caja Maltezer.
Complete Trimworkshop Maltezer Shih Tzu en Boomer. De populaire Maltezer is een actieve en aanhankelijke hond met een bescheiden formaat. Dit ras is ook geschikt voor wie nog geen ervaring heeft met honden. Vergeet niet hem goed op te voeden zodat u hem gemakkelijk met u mee kunt nemen. De Maltezer houdt er namelijk niet van om lang alleen te zijn. Hij leert snel en is speels waardoor u van alles met hem kunt ondernemen. De Maltezer is een kleine gezelschapshond. Hij behoort samen met vijf andere kleine rassen tot de bichons.
Alles over de Maltezer.
Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond op www.licg.nl. Let goed op als u een Maltezer pup wilt aanschaffen. Pups die via een rasvereniging worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van deze vereniging. Er zijn geen verplichte gezondheidstests voor dit ras op grond waarvan dieren wel of niet voor de fok gebruikt mogen worden. Wel worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een maximum aantal nestjes per teef en mag alleen met gezonde dieren gefokt worden.
Puppies.
Na een periode van 9 tot 12 weken zullen zij uiteindelijk toch ons huis verlaten en naar hun nieuwe baasjes gaan. De Maltezer pup krijgt bij vertrek de volgende zaken mee. Entingen passend bij de leeftijd. Ontwormingen volgens de standaard. Gezondheidsverklaring van diverse dierenartsen. Chip voor unieke identificatie. Voeding verzorging en speelpakket. U hoeft niks meer voor uw hond aan te schaffen! zit erbij van bench tot riem. Advies en raad ALTIJD! Zindelijkheids training al begonnen. Wat u ook met de pup gaat doen is voor ons niet belangrijk als het maar een liefdevol en blijvend tehuis krijgt is voor ons het belangrijkste voor de Maltezer pup. Voorwaarden voor onze pups.
De maltezer het ideale gezelschapshondje! Dier en Natuur Huisdieren.
Dit legt de basis voor een lang en gelukkig hondenleven binnen het gezin. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een pup? Als je een maltezer pup wilt aanschaffen is het van belang op zoek te gaan naar een goede fokker. Hoe weet je of je met een goede fokker te maken hebt? Belangrijk is dat de fokker is aangesloten bij de rasvereniging. In het geval van een maltezer is dit de rasvereniging Maltezer Vereniging Nederland MVN. Daarbij is mond-op-mond reclame vaak een goede raadgever. Kies bij voorkeur een fokker die maar één ras aanbiedt. Een goede kennel stelt eisen aan de pups maar ook aan de nieuwe eigenaren.
Tips bij het opvoeden van de Maltezer Startpunthonden.
Reu 21-25cm Teef 20-23 cm Leeftijd. Tips bij het opvoeden van het ras Maltezer. Zindelijk maken van je pup. Een pup zindelijk maken is niet de meest eenvoudige klus. Er zijn pups die het heel snel onder de knie hebben maar het kan ook zijn dat je maanden bezig bent met de zindelijkheidstraining. Ga naar de volledige beschrijving. Hond rijdt tegen benen of op andere honden.

Welkom bij de officile website van de Nederlandse Maltezer Club. Bij de Nederlandse Maltezer Club zijn fokkers aangesloten met ruim 32 jaar ervaring van het ras de Maltezer. De aangesloten fokkers bij de Nederlandse Maltezer Club zijn erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Het doel van de vereniging is. Bij de vereniging staat de liefde voor en gezondheid van het ras voorop. Wij zijn er voor pupkopers fokkers en genteresseerde in ons ras. Volgens het fokbeleid van onze vereniging wordt getracht de erfelijke gebreken te voorkomen dan wel terug te dringen.
Maltezer Pups.
Heeft u een Maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf en kunnen wij uw vragen beantwoorden en natuurlijk kunt u meteen kennis maken met deze lieve hondjes. Aarzel dus niet ons geheel vrijblijvend telefonisch te contacteren op het telefoonnummer 0032 475 54 09 52 waarvoor onze dank want mails kunnen niet altijd onmiddellijk beantwoord worden.
Maltezerkennel Welke fokker.
Waar moet u beginnen als u een Maltezer pup wilt aanschaffen? Wachtlijst bij onze kennel. Wachtlijst bij een rasvereniging Via deze instanties kunnen fokkers hun pups opgeven en bemiddelen ze tussen pupkopen en fokker. Nadeel is dat u adressen krijgt door heel Nederland misschien erg ver bij u vandaan. Voordeel is dat u adressen krijgt waar in ieder geval met goedgekeurde ouderdieren wordt gefokt. Of de manier van werken van de betreffende fokker u aanspreekt moet u echter zelf beoordelen. I nternet Het aanbod daar is echter zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom eerst wat achtergrondinformatie.

Contacteer ons