Meer resultaten voor stafford pups

 
stafford pups
American Stafford pups FCI stamboom Puppy te Koop.
American Stafford pups FCI stamboom. American Staffordshire terrier pups met FCI stamboom uit volgende top combinatie. Ground Zero Fifth.Av HD A ED 0 Ataxia clear. Ground Zero Lookalike HD C ED 0 Ataxia clear DNA getest. Ouders zijn kerngezond en uitvoerig getest wat wij heel belangrijk vinden in ons fokprogramma. Daarom geven wij ook 2 jaar garantie. Al onze pups groeien in huis op en maken vanalles mee voor ze opgehaald worden op 8 weken. Ze groeien op met andere honden en kinderen. Ze krijgen een FCI stamboom van Sint-Hubertus welke ook geldig is in Nederland.
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Sterk taai gespierd moedig hardnekkig vasthoudend de Amerikaanse Staffordshire Terrier is een geboren waak en verdedigingshond. Voeding Amerikaanse Staffordshire Terriër. Onze stafford pups krijgen s'morgens en s'avonds Denkadog diner en s'middags Eukanuba Lamb Rice. Gemiddelde Levensduur 12 jaar. Gewicht 25 30 kg. Vacht Iedere kleur egaal gedeeltelijk gevlekt of gevlekt toegestaan. Aanleg Waak en verdedigingshond jachthond. Omgang met kinderen Goed. Omgang met andere honden Goed mits training. Leefruimte Liever buiten past zich mits goed opgevoed in de stad aan. Alle Amerikaanse Staffords die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Geschikt voor show sport en natuurlijk als huishond. Ouders generaties vrij van HD en ED Pups worden ingeènt Gechipt DNA onderzocht Stamboom Keurfok Geheel ontwormd Koopcontract HD Garantie 1e jaar Zeer mooie Zwart Bruine Duitse Herder Pups met stamboom. 2 Reuen 3 Teefjes Pups worden afgeleverd met stamboom Raad van Beheer. Koopcontract Garantie op HD in het eerste jaar Internationaal Hondenpaspoort Ingeent Ontwormd Groeien in huiselijke kring op Goed gesocialiseerd Pups zijn geschikt voor sport show of huishond Ouders hebben op veel shows goede resultaten behaald Voor. Doodle pups goldendoodle labradoodle Op aanvraag. Eind april verwachten we pups van onze geweldige lieve goldendoodle Sterre. De pups groeien liefdevol op in onze huiskamer waardoor ze sociale vaardigheden leren.
Het team.
Maikel woonde bij zijn opa en oma die een eigen kennel hadden waar ze de Engelse Bull fokten. Rond 2005 zijn wij verliefd geworden op dit mooie ras de Amerikaanse Stafford. We vielen meteen op het stoere uiterlijk maar vooral op het ontzettend lieve karakter van deze honden. Toen we eenmaal de keus hadden gemaakt voor dit ras zijn we op zoek gegaan naar een teefje omdat we in de toekomst onze eigen kennel wilden beginnen. Onze eerste hond is Steffy zij is inmiddels al een tijdje bij ons. Als snel wilden we er ook nog een reutje bij en kwam Hummer ons team versterken. Uit het eerste nestje van Steffy hebben we Britt gehouden.
American staffordshire Terrier Kennel Van De Oude Schacht.
Update 11-04-2016 Momenteel hebben wij pups van Buck en Bibi v d Oude Schacht voor sommigen zoeken wij nog een warm mandje. V oor foto's zie pups. Klik op een afbeelding om verder te gaan. Momenteel hebben wij geen Pups zie Pups.
Tips bij het opvoeden van de Amerikaanse Staffordshire Terriër Startpunthonden.
Bij het terugkomen was het weer ruzie om geen duidelijke reden Graag raad om onze 2 dames overeen te laten komen. 2 October 2016 1232. Kan ik mijn stafford reu van nu 8 maand in een buitenkennel doen overdag? 22 September 2016 1250. Ga ik doen Bedankt diana. 22 September 2016 1135. Hallo Diana Kira is dus een ontzettende lieve hond die nu haar plaats even niet weet door haar soort ras. Ik denk dat het wel goed komt als je de nieuwe methode gaat toepassen. Misschien de eerste 3 weken is het even wennen voor iedereen. Als het beide vrouwtjes zijn dan is het iets pittiger vind ik zelf. Mannetjes zijn wat dat betreft makkelijker.
Staffordshire Bull Terrier Opvoeding SBT INFO NL.
Ondanks het feit dat wij daar helemaal niet blij mee zijn. De opvoeding van Engelse Stafford pups begint dus vanaf het eerste moment dat de pup in huis is. Veel mensen denken dat door het harde uiterlijk van de Staffordshire Bull Terrier ze ook hard aangepakt moeten worden. Echter de Engelse stafford is juist helemaal geen mentaal harde hond integendeel zelfs! Een boze toon in de stem is vaak al voldoende en harder straffen dient dan ook alleen te gebeuren wanneer dit echt nodig is.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Het is ook niet aan te raden om twee jonge Staffordshire Bull Terriers bij elkaar te zetten. Ga indien mogelijk vaker dan 1 x bij de Engelse Stafford pups kijken. Let op dat de pups bij voorkeur in huis verblijven en niet in een achteraf gelegen schuurtje of berging waar zij geen contact hebben met mensen en alle mogelijke huiselijke bezigheden geluiden en geuren. De pups komen vrolijk speels en nieuwsgierig op u af en vluchten niet weg in een hoekje of gaan dreigend tegen u staan blaffen. Ook de eventueel aanwezige volwassen honden zijn vriendelijk en begroeten u als een vriend. Hou er wel rekening mee dat de moeder van de pups niet altijd even vriendelijk hoeft te zijn.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Als verantwoord fokker en liefhebber van onze honden en pups willen wij dat de pups bij de best mogelijke eigenaren terecht komen die goed doordacht en weloverwogen een keuze hebben gemaakt om in voor en tegenspoed de zorg voor een hond op zich willen nemen. Wij raden u daarom ook aan om deze HONDEN-BIJSLUITER aandachtig door te lezen. Want A dog is for Life not just for Christmas! en een Ozzles pup is derhalve A friend for Life. Hoe onderscheid je een goede fokker van een slechte fokker. Lees in dit uitgebreide artikel hier meer over.
Clubfokkers SBTCN.
minimaal twee nesten Staffordshire Bull Terriers moet hebben gefokt alvorens men. aangemerkt kan worden als clubfokker. Bij de kennels waarvan de kennelnaam in het rood is aangegeven met de vermelding PUPS! zijn pups geboren of worden pups verwacht. Onderstaande lijst is opgemaakt in alfabetische volgorde op basis van provincie. Kennel Staffs off Nimscho. Kennel Of Ozzles Family PUPS! Kennel Frisian Staffs PUPS!
Diva Staffords.
Staffordshire bull terriër pups. Scroll omlaag naar de content. De Staffordshire bull terriër heeft ons hart veroverd met zijn uitmuntende karakter en geweldige voorkomen. De krachtige uitstraling in combinatie met het zachte lieve karakter is waarom we voor de Staffordshire bull terriër gevallen zijn. Af en toe hebben we puppy's aangezien we hobbymatig nestjes hebben en absoluut geen brood-fokker zijn.

Contacteer ons