Op zoek naar stafford pups?

 
stafford pups
American Staffordshire Terrier pups met FCI stamboom en DNA oudstaffordForum.nl.
Rasstandaard American Stafford Terriër. StaffordForum.nl Voor Stafford en Pitbull liefhebbers Pups. American Staffordshire Terrier pups met FCI stamboom en DNA. Advertenties van pups met FCI stamboom. Lees eerst goed de regels. 8 berichten Pagina 1 van 1. Berichten 150 Lid geworden op 07 Jun 2010 1514 Locatie Sliedrecht Contact. American Staffordshire Terrier pups met FCI stamboom en DNA. Bericht door history-iceboy 20 Feb 2015 1022. Beiden ouderdieren volledig getesten op gezondheid. De moeder heeft FCI stamboom HD C ED vrij MAG test DNA en ATAXIA vrij. De vader heeft FCI stamboom HD A ED vrij MAG test DNA en ATAXIA vrij.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
De pups hebben uitstekende stambomen waaronder Spaanse Hongaarse Belgische Nederlands Tsjechoslowaakse Poolse en Russische kampioenen Deze groeien in zeer grote en dikke pups. De pups komen met hun KC papieren 5 generaties worden ze getormd microchipped en dierenarts gecontroleerd en als standaard bij KC geregistreerde pups komen ze ook met 5 weken gratis verzekering. Microchipped Franse Bulldog Puppies 300. Topkwaliteit Franse Bulldogpups Puppies zijn nu beschikbaar voor hun nieuwe woningen Ontvangen alle schoten ingeënt microchip en gezondheid gecontroleerd. Kc Geregistreerde Dalmatische Puppies Te Koop 273.
Daydreamers American Staffordshire Terrier Kennel Puppies.
De pups vertrekken bij mij met een FCI stamboom gechipt door de raad van beheer Europees paspoort en eerste inenting ontwormingen goede socialisatie in woonkamer tussen andere honden en veel mensen over de vloer alle geluiden geuren en kl euren Ook worden ze verkocht met een verkoopcontract en 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen. Indien u besluit na bezoek een pup bij ons te kopen vragen wij een aanbetaling deze is niet terugvorderbaar! Pinnacle's Benmars Future Daydreamer. 3 Gaff Cedarbar Solor Power.
Home.
Afleren bijtgedrag bij Engelse Stafford pup HondenForum.
HondenForum Archief Afleren bijtgedrag bij Engelse Stafford pup. 09 juni 2009 om 1657 wijzigen. Sinds 2 weken zijn mijn vriend en ik nu eindelijk trotse eigenaar van onze Engelse Stafford Jenna. Voor mij is het mijn eerste hond mijn vriend heeft wel eerdere ervaring met een hond maar niet met een Stafford. Jenna is nu bijna 9 weken oud en een vrolijke lieve pup.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Als verantwoord fokker en liefhebber van onze honden en pups willen wij dat de pups bij de best mogelijke eigenaren terecht komen die goed doordacht en weloverwogen een keuze hebben gemaakt om in voor en tegenspoed de zorg voor een hond op zich willen nemen. Wij raden u daarom ook aan om deze HONDEN-BIJSLUITER aandachtig door te lezen. Want A dog is for Life not just for Christmas! en een Ozzles pup is derhalve A friend for Life. Klik op WERKWIJZE om in het kort te lezen hoe onze manier van werken is om in aanmerking te komen voor een Ozzles pup.
Stafford Honden Tweedehands.nl.
Selecteer afstand Alle afstanden.
Stafford Honden 2dehands.be.
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop Amerikaanse Stafford puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
aanschaf van een pup. Beschrijving van de Amerikaanse Stafford. De American Staffordshire Terriër is een zeer gespierde en behendige hond en is uiterst sterk voor zijn grootte. Hij heeft een brede krachtige hoofd korte snuit en zeer sterke kaken. De ogen van de American Staffordshire Terriër zijn rond en zwart. De tanden moeten in een kruisbeet staan. Zijn vacht is dik kort en glanzend. Alle kleuren zijn toegelaten maar ze mogen niet voor meer dan 80% wit zijn. De staart eindigt in een punt. De oren staan rechtop.
Diva Staffords.
De krachtige uitstraling in combinatie met het zachte lieve karakter is waarom we voor de Staffordshire bull terriër gevallen zijn. Af en toe hebben we puppy's aangezien we hobbymatig nestjes hebben en absoluut geen brood-fokker zijn. We willen met onze puppy's iets bijdragen aan het ras en niet fokken om te fokken.
Engelse Stafford pups te koop YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jun 5 2015. engelse stafford pups te koop bij engelse stafford pups fokker Hezehof. Alle inlichtingen over deze engelse stafford pups vind je op onze website www.hezehofkennel.be. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. Abby The Staffordshire Bull Terrier Puppy to Adult Duration 315. engelse stafford moeder speeld met haar pups Duration 419. The Real Staffordshire Bull Terrier. A MUST SEE BBC Experiment!

Contacteer ons