Resultaten voor csipirkei cocker spaniel kennel

 
csipirkei cocker spaniel kennel
Puppyplaats.nl Engelse cocker spaniel pups met stamboom Engelse Cocker Spaniel pups.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse cocker spaniel pups met stamboom. 67623 x bekeken sinds 17 april 2015 om 2029.: Sinds 17 april 2015 om 2029.: Engelse cocker spaniel pups met stamboom. 67623 x bekeken sinds 17 april 2015 om 2029.: Ras: Engelse Cocker Spaniel Info.
Gatverdarrie.
Mijn Cocker komt van Csipirkei en dit is een Hongaarse Cocker fokker en een fokker die heel serieus met zijn vak bezig is. Zijn zus is met een Nederlander getrouwd en woont dus hier dus via haar komen de hondjes naar Nederland dus niet via dierenwinkels.
Puppies Csipirkei Cockers.
Deze site doorzoeken. Welkom bij Csipirkei kennel. Het Hondenleven in Hongarije bij mijn broer. TE KOOP leuke Hondenbedden. Ingezonden fotos van gelukkige baasjes. Fotoshoot van Cockers. Mijn honden Kyra en Choice. Website van onze cockers en baasjes. Deelname aan hondenshows. Csipirkei Wandeling nov 2010. Wij hebben pups beschikbaar in de kleur black. Informeer gerust naar de beschikbaarheid en naar foto's' en filmpjes. Deze pups zoeken nog een lief baasje. Filmpjes van eerdere nesten. Deze pups zijn uiteraard al geplaatst. Filmpjes van eerdere nesten. Dit is zo leuk, dit is pup Edlyn. Ze is uit het nest van de zwarte pups, die nog een lief baasje zoeken. Edlyn is de 3e cocker van ons die naar familie Sparla verhuisde.

Contacteer ons