Op zoek naar chihuahua kruising pups te koop?

 
chihuahua kruising pups te koop
Kruising Chihuahua x Yorkshire Terrier pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Chihuahua x Yorkshire Terrier pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës. meermaals ontwormd reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining voorzien van een microchip geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar schriftelijke garantie een jaar gratis verzorging en. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. chihuahua puber reutje choco bench bij. onze pups zijn sociaal met kinderen en andere dieren ze zijn gechipt en gevaccineerd hebben vaccinatie hondsdolheid ook gekregen.mogen naar b. gisteren 2342: Ieper. weimaraner pups bench bij. onze pups zijn sociaal met kinderen en andere dieren ze zijn gechipt en gevaccineerd hebben vaccinatie hondsdolheid ook gekregen.mogen naar b. gisteren 2301: Ieper. Engelse bulldog pups te koop.
Kruising Honden 2dehands.be.
Kruising Chihuahua x Yorkshire Terrier pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en op. 23 maart 2018 1441: Harelbeke Bavikhove. Kruising Dwergpinscher x Chinese Naakthond pup. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en op. 23 maart 2018 1438: Harelbeke Bavikhove. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten Maltezertjes in familiale kring groot gebracht. De Maltezer is een gezelschapshond met een l. 22 maart 2018 2337: Tongeren Lauw. Het kortharig is een teefje en het langharig is een reutje. Wij zijn een familiale hondenkennel. Gespecialiseerd in kleine rassen. Met 33 jaar. 22 maart 2018 2335: Tongeren Lauw. De licht kleurigen zijn de teefjes en de donkere reutjes. Wij zijn een familiale hondenkennel. Gespecialiseerd in kleine rassen. Met 33 jaar e. 22 maart 2018 2330: Tongeren Lauw. kruising shiba inu en mops pups. HK14302974 Kruisingen van shiba inu en mops pups te koop.
Kruising Chihuahua/Pinscher schoothondje Te koop 2dehands.be.
Kruising chihuahua / dwergpincher en het is een reu met alle toebehoren er nog aan. Rocky is inmiddels 15, jaar oud. Wij hebben Rocky in huis genomen i.v.m. gezondheidsomstandigheden van zijn bazin. Helaas komt zijn bazin niet meer naar huis en kan dus niet meer voor Rocky zorgen. Wij hebben nu de voorlopige zorg op ons genomen van Rocky. Rocky luistert naar de basis commando's, is zindelijk en ingeënt. Ook heeft hij een paspoort. Wij zoeken een goed huis voor Rocky en de. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Chihuahua X pincher pups te koop.
Zeer mooie kruisingen Houssin.
Mila, de chihuahua x vlinderhond. darco, de zeer mooie kruisingen. darco, de zeer mooie kruisingen. Kaya, de zeer mooie kruisingen. Lilou, de zeer mooie kruisingen. Ulla, de zeer mooie kruisingen. Prins, de supermooie kruising. Nina, de zeer mooie kruisingen. Bassie, de zeer mooie kruisingen. kasper, de zeer mooie kruisingen. kasper, de zeer mooie kruisingen. Lady, de zeer mooie kruisingen. Papi, de zeer mooie kruisingen. Diesel, de zeer mooie kruisingen. Zeer mooie kruisingen pups te koop.
Vind kruising chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
mooie kruising lhasa apso x toypoedel pups teefjes en reutje. Mooie lhasa apso x toypoedel pups te koop er zijn zowel reutjes als teefjes beschikbaar ze zijn netjes ontwormd en geënt en gechipt ze krijgen een mooi puppypakket mee als ze naar hun nieuwe baasjes gaan al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen de pups mogen. Goed tehuis gezochtvan een chihuahua kruising tefje van vier jaar.
Kruising Chihuahua x Shih Tzu pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Chihuahua x Shih Tzu pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 vrouwelijk, Kleur: Bicolor, Creme, Wit, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës. meermaals ontwormd reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining voorzien van een microchip geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar schriftelijke garantie een jaar gratis. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Boerefoks Vlaamse foks. Wij bieden U een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee. Prachtig van gestalt. vandaag 0827: Puurs Breendonk. Shar pei reutje te koop.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Mannetje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Amerikaanse bulldog pup. Amerikaanse bulldog pup te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen pups van een goede lijn. Particulier Meerdere dieren Bulldog minder dan 1 jaar Met stamboom. 750, Lanaken Belgi. Lieve Mechelse Herder X Bouvier teefje zoekt een nieuwe. Roxy, een lieve 2 jarige kruising van mechelaar en bouvier zoekt wegens omstandigheden een nieuwe thuis.
Kruising tussen maltezer en chihuahua Te koop 2dehands.be.
Zeer lieve zindelijke pup Weg wegens stop hobbyfok Kan met andere honden en opgegroeid met kinderen 16 weken oud Gechipt ontwormd moet nog 1 i. 14 maart 2018 2000: Dendermonde. Mooie kleine Blauwe chihuahua pups. Wij hebben een prachtig nestje chihuahua pups te koop.
Vind chihuahua kruising op Marktplaats.nl.
mooie kruising lhasa apso x toypoedel pups teefjes en reutje. Mooie lhasa apso x toypoedel pups te koop er zijn zowel reutjes als teefjes beschikbaar ze zijn netjes ontwormd en geënt en gechipt ze krijgen een mooi puppypakket mee als ze naar hun nieuwe baasjes gaan al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen de pups mogen. Goed tehuis gezochtvan een chihuahua kruising tefje van vier jaar.

Contacteer ons