Zoeken naar chihuahua kruising pups te koop

 
chihuahua kruising pups te koop
Vind chihuahua kruising pups op Marktplaats.nl.
Te koop aangeboden: 4 zeer lieve chihuahua kruising reutjes de pups zijn geboren op 16-04-2018 op de huidige fotos zijn zij 4 weken oud de moeder is een prazki x dwergkwees foto 9 en de vader is een chihuahuafoto 10 pups groeien op in huiselijke kring met kinderen en andere honden en zijn zeer sociaal.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Altdeutsche htehund Harzer Fuchs x Border Collie te h. kruising harzer fuchs x border collie. deze hond heeft dagbesteding nodig. Particulier Mannetje Overige honden 4 t/m 10 jaar Zonder stamboom. Kleinblijvend maltezer reutje 100% Koreaanse bloedlijn m. Kleinblijvend maltezer reutje 100% koreaanse bloedlijn met mooie stamboom, geboren op 09-03-2018, mag het nest. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Met stamboom. Zeer lieve chihuahuapups. Twee zeer lieve chihuahuapups zoeken warme thuis. Particulier Vrouwtje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Dalmatier pups de allermooiste gezinshond hk10301.
Vind chihuahua kruising op Marktplaats.nl.
Nog twee lieverds zoeken gouden mandje moeder is kruising chihuahua/ jackrussel papa is chihuahua. Ouders zijn beide aanwezig als ze na hun mandje gaan zijn ze ontwormd gechipt en nagekeken door de dieren arts Alleen serieuze reacties. prachtige pups te koop kruising Chihuaua/Shih Tzu Tibetaan.
Zeer mooie kruisingen Houssin.
Mila, de chihuahua x vlinderhond. darco, de zeer mooie kruisingen. darco, de zeer mooie kruisingen. Kaya, de zeer mooie kruisingen. Lilou, de zeer mooie kruisingen. Ulla, de zeer mooie kruisingen. Prins, de supermooie kruising. Nina, de zeer mooie kruisingen. Bassie, de zeer mooie kruisingen. kasper, de zeer mooie kruisingen. kasper, de zeer mooie kruisingen. Lady, de zeer mooie kruisingen. Papi, de zeer mooie kruisingen. Diesel, de zeer mooie kruisingen. Zeer mooie kruisingen pups te koop.
Kruising Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Jack Russel pups kruising Chihuahua. De pups worden gevaccineerd, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Ze verlaten het nest steeds onder toezicht van onze dierenarts. gisteren 2131: Lier. Volwassene teef kruising zoekt een familie. LORELEI is in de dierenaziel van Alina in Roemenie Bucarest. Onze organisatie zorgt voor de rapatriereing van honden in Belgie en Frankrijk. gisteren 2051: Brussel. Toffe rotsky pupjes beschikbaar. Hallowij, hebben toffe rotsky pupjes te koop.
Kruising chihuahua x jack russel Te koop 2dehands.be.
Voor de juiste thuis bieden wij ons mini chihuahua reutje te koop aan. Hij werd geboren op 28/02/2018 en is klaar om de mama te verlaten. vandaag 0859: Lochristi. Chihuahua zachte pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
Kruising Chihuahua Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Zo hebben wij ook enkele leuke Kruising Chihuahua pups te koop. Kruising Chihuahua pups.: De Kruising Franse Bulldog pups zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.
Vind kruising chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Kruising chihuahua vlinderhondje puppies teefje. Met pijn in mijn hart, omdat ik ze niet allemaal zelf kan houden, zijn de laatste 3 pups uit een nest van 7 te koop, 2 reutjes en 1 teefje. De reutjes staan in een andere advertentie.
Kruising Yorkshire Terrier x Chihuahua pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Yorkshire Terrier x Chihuahua pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës. meermaals ontwormd reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining voorzien van een microchip geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar schriftelijke garantie een jaar gratis verzorging en. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. duitse herder reu puber 7 maand. ontvang op moederdag een leuke verassing! bezoek onze website! de puppy's' zijn sociaal, lief met kinderen en andere dieren. ze zijn ontwormd. vandaag 0009: Ieper. Pomchi Pomeriaan X Chihuahua pups te koop.

Contacteer ons