Zoeken naar kruising mechelse herder duitse herder pups

 
kruising mechelse herder duitse herder pups
Puppyplaats.nl pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder Kruising: Mechelse Herder x Duitse Herder pups.
Mechelse Herder x Duitse Herder. pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder. 83083 x bekeken sinds 04 april 2014 om 0953.: Sinds 04 april 2014 om 0953.: pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder. 83083 x bekeken sinds 04 april 2014 om 0953.:
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Als ik tussen deze twee moest kiezen, zou ik het niet kunnen, ik vind de Duitser wel veel en veel makkelijker inpassen in het dagelijks leven en de maatschappij, maar die onvoorwaardelijke liefde" van de Mechelaar is ook heel bijzonder. ik had vroeger een kruising duitse herder, flurk, ik vermoedde al kruising met belgische herder.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Er zijn 6 teefjes en 4 reutjes. Moeder is een mechelse herder. Vader is een schotse collie. Ze worden netjes ontwormd, geënt en gechipt. Ze mogen pas met 8 weken bij moeders weg. 23 Maart alleen bij interesse reageren. Pups te koop Herder kruising herder. Uit nestje van 8 herderpups nog 2 reutjes te koop. Moeder cryla super intelligent is raszuivere tervuerense herder en vader tommy hoog knuffelgehalte een kruising tussen een witte herder x duitse herder.
Vind kruising herder in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn nagekeken door een dierenarts en in bezit van een europees paspoort en een gezondheidsverklaring. De pups zijn geboren op een boerderij en. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Te koop kruising Mechelse herder Schotse collie.
Puppyplaats.nl super mooie en lieve herder pups. Kruising: Mechelse Herder x Oudduitse Herdershond pups.
Op zondag mei is onze mechelse herder nikki bevallen van 5 super mooie pups. 3 reutjes en 2 teefjes. 2 bruine teefjes, en 1 zwart reutje en 2 bruinen. Zoals het er nu uitziet, zijn alle bruine pups langharig en de zwarte pup kort harig. Alle 5 de pups zijn krachtig gebouwd. Nikki heeft 15, jaar gelden ook een nestje gehad met Sem, alle 8 de pups zijn super mooie en krachtige en sociale honden geworden. Die allemaal gek zijn op spelen met de bal enzen, willen werken voor je. foto is een pup uit het vorige nest, ze is nu mnd oud. De vader van de pups is sem, een super mooie zwarte oud duitse herder.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Kruising duitse herder mechelse herder. Prachtige puppies te koop Kruising duitse herder mechelse herder Vader mooie duitse herder Moeder mechelse herder uit werk-sportlijn Nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 5 reutjes beschikbaar Beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig Pu.
Vind kruising in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Prachtige puppies te koop kruising duitse herder mechelse herder vader mooie duitse herder moeder mechelse herder uit werk-sportlijn nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 3 reutjes en er is 1 teefje nog beschikbaar beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig puppies groeien op in.

Contacteer ons