Op zoek naar chihuahua langhaar pups te koop?

 
chihuahua langhaar pups te koop

Niet alle pups staan echter op onze website, het loont zeker de moeite eens langs te komen. Marie is een knappe meid met zeer mooi appelhoofdje en kort neusje. Ze heeft een enorm mooie dikke vacht. Marieke is geboren op 17/02/2017. Van klarakter is het een zeer speels lief meisje die weet wat ze. Belleke is een zeer mooi langhaar chihuahua teefje met een zeer mooi appelhoofdje en kort neusje.
Belgian Chihuahua Club.
Merle is op de koop toe een dominante factor. Wanneer je op zoek zou zijn naar een nieuwe puppy: weiger een Merle Chihuahua te kopen. Er zijn zovele mooie en gezonde hondjes met zoveel andere toegestane kleuren. Je kunt jezelf een grote dosis pijn besparen. Dit is geen speciale en mooie kleur, het is een defect gen dat nooit in het ras aanwezig was en er is ingebracht door personen die er een broodwinning in zagen. Meer informatie hier. Terug naar boven. Mini chihuahua of teacup. Deze benamingen zijn voor de Chihuahua onjuist: in de rasstandaard van de Chihuahua komt uitsluitend de naam Chihuahua" voor, met 2 variëteiten: de korthaar en de langhaar Chihuahua.
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Ook zijn ze medisch onderzocht en hebben een gezondheidsverklaring van een dierenarts. Te koop 2 lieve langharige kleine boomer X Chihuahua pups. Uit een nestje van 5 ondeugende pups zijn deze 2 broertjes nog op zoek zijn naar een nieuw baasje.
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua, langhaar fokkers op de HondenPage. Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker, onze hondjes hebben allemaal stamboek St-Hubertus onze hondjes lopen show waardoor ze de foktoelating behalen om zo de bloedlijn verder te zetten wij hebben de huskykleuren, sable en wit. in de bloedlijnen, mijn voornaamste punt is het socialiseren van de pupjes zodat deze een hele goede basis hebben voor hun hele leven, alles wordt dagelijks bij gehouden op de blog chihuahualiefhebber dominique ook zijn we heel gelukkig als we de pupjes en hun baasjes nog eens terug zien, zo kunnen we de pups zien uitgroeien en weten we of de combinatie mama en papa mooie pups geven.
Chihuahua pups te koop, ik wil een chihuahua pup kopen, pups chihuahua.
Chihuahua pups te koop. Chow Chow pups te koop. Dwergpincher pups te koop. Engelse Bulldog pups te koop. Engelse Cocker pups te koop. Engelse Stafford pups te koop. Fox terriër pups te koop. Franse bulldog pups te koop. Golden retriever pups te koop.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
Nono, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Chihuahua pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Chihuahua pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken.
Chihuahua te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chihuahua te koop 18 zoekertjes. Toon op kaart. Ik ben een epilepsie patiënt En zoek een gratis puppy. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 750 Gits Dierenshop Schellens Bvba. Chihuahua reu pups.
langharig te koop Koopjeskrant.be.
langharig te koop 3 zoekertjes. Toon op kaart. Chihuahua teef pups. Chihuahua, teef, langharig, europees paspoort, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Chihuahua, langharig, europees paspoort, garantie, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Chihuahua teef pups.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Brabançonne pups te koop. Brusselse griffon pups te koop. Cairn Terrier pups te koop. Chihuahua pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergpoedel pups te koop. Dwergschnauzer pups te koop. Pinscher pups te koop. Franse bulldog pups te koop.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Is nog op zoek naar een super thuis. Gezocht: Chihuahua teefje langhaar husky kleur. TE KOOP GEVRAAGD: Langhaar Husky kleur chihuahua teefje met stamboom. Mijn onschuldige lieverd is ter plekke doodgebeten door een. Chihuahua kleine meisjes choco, beige kortharige pups.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Is 3x ingeënt, gechipt en tijdig o. Raszuiver langhaar chihuahua reutje. Groeit op in huis. Is 3x ingeënt, gechipt en tijdig ontwormt. In het bezit van een Europees paspoort. 20 november 2017. te koop twee chiwuawa pups een teefje en een ruetje: geboren op zes oktober; ze worden volgens chema ontwormt spuitjes en gechipt; ze gaan voledig in orde mee met de niuewe baasjes: heeft u vragen of wenst u es te komen kijken vraag gerust; we zijn woonacht.

Contacteer ons