Resultaten voor csipirkei kennel

 
csipirkei kennel
Hondenvrienden.be Engelse Cocker Spaniel fokker.
Citaat van: tamaras op oktober 02, 2012, 095834.: mijn cockertje komt van rashonden kennel elmo in Lommel. weet niet of het ver uit je buurt is Pure broodfok, wegblijven dus. Onlangs stonden alle teefjes op MP omdat ze stopte met fokken. Vlak daarna had ze toch weer een nestje uit een nkleur en meerkleur @Noor, je vergeet de VLECS, ook een erkende cockervereniging Gelogd. Re: Engelse Cocker Spaniel fokker. Reactie 12 Gepost op: oktober 03, 2012, 163033.: Citaat van: silas op oktober 03, 2012, 160505.: @Noor, je vergeet de VLECS, ook een erkende cockervereniging Ja, da's' juist, die wou ik er nog bij zetten, maar ben dat vergeten. er staan wel niet veel fokkers op de site van vlecs. Geslacht: Re: Engelse Cocker Spaniel fokker. Reactie 13 Gepost op: oktober 04, 2012, 135744.: Via het net vond ik nog een cocker-fokker: csipirkei: https//sites.google.com/site/csipirkeicockers/home: met regelmatig pups.
Chocolate kleur engelse cocker spaniel pups v Csipirkei kennel YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Chocolate kleur engelse cocker spaniel pups v Csipirkei kennel. Unsubscribe from Szilvia Karnis? Subscribe Subscribed Unsubscribe 17. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Csipirkei Cockers Puppy's' Honden Page.
Kennelnaam: Csipirkei Cockers. Beschrijving: Wij hebben pups te koop. Wij fokken Engelse cocker spaniels. In onze kennel komen de volgende kleuren voor: black and tan, chocolate and tan, sable, blauwschimmel, tricolor, gold en leverschimmel. Deze kleuren kunnen de pups in het algemeen ook krijgen.
Profiel Cockertje Hondencentrum.
Nee, die broer brengt ze zelf naar hier in een stationwagen met een grote bench in, dat heb ik zelf gezien. Het gaat hier om de Csipirkei cockers, maar ik heb er nog maar één keer rode gezien. Ik ben ook bij het forum van CockersFriends daar heb ik nog nooit een slecht woord over deze cockers horen zeggen, integendeel.
Puppies Csipirkei Cockers.
Deze site doorzoeken. Welkom bij Csipirkei kennel. Het Hondenleven in Hongarije bij mijn broer. TE KOOP leuke Hondenbedden. Ingezonden fotos van gelukkige baasjes. Fotoshoot van Cockers. Mijn honden Kyra en Choice. Website van onze cockers en baasjes. Deelname aan hondenshows.
Morgen komt er een puppy bij. pagina 2 HondenForum.
Wij willen eventueel ook bij de Csipirkei kennel een pup halen, maar ik zie dat ze niet zijn aangesloten bij de Nederlandse Spanielclub, terwijl deze kennel wel Euro 850, vraagt voor een pup. Hoe zou dat zitten en voldoen zij wel aan alle regels van de Spanielclub?
Gatverdarrie.
Mijn Cocker komt van Csipirkei en dit is een Hongaarse Cocker fokker en een fokker die heel serieus met zijn vak bezig is. Zijn zus is met een Nederlander getrouwd en woont dus hier dus via haar komen de hondjes naar Nederland dus niet via dierenwinkels.
@ Csipirkei cockers @ fokkers Honden Page.
Fokker vermelding van @ Csipirkei cockers @. Kennelnaam: @ Csipirkei cockers @. Beschrijving: Fokker van Engelse cocker spaniels. In onze kennel komen de volgende kleuren voor: black and tan, chocolate and tan, sable, blauwschimmel, tricolor, gold en leverschimmel. Deze kleuren kunnen de pups in het algemeen ook krijgen.
csipirkei kennel.
Wij willen eventueel ook bij de Csipirkei kennel een pup halen, maar ik zie dat ze niet zijn aangesloten bij de Nederlandse Spanielclub, terwijl deze kennel wel Euro 850, vraagt voor een pup. Hoe zou dat zitten en voldoen zij wel aan alle regels van de Spanielclub?

Contacteer ons