Resultaten voor csipirkei kennel

 
csipirkei kennel
csipirkei cocker spaniel kennel.
langstokhaar duitse herder pups te koop. kruising maltezer yorkshire te koop. csipirkei cocker spaniel kennel. csipirkei engelse cocker spaniel. field spaniel pups te koop. verschil golden retriever labrador. Golden Retriever Labradorforum. Resultaten voor csipirkei cocker spaniel kennel. csipirkei cocker spaniel kennel.
Gatverdarrie.
Mijn Cocker komt van Csipirkei en dit is een Hongaarse Cocker fokker en een fokker die heel serieus met zijn vak bezig is. Zijn zus is met een Nederlander getrouwd en woont dus hier dus via haar komen de hondjes naar Nederland dus niet via dierenwinkels.
csipirkei kennel.
Wij willen eventueel ook bij de Csipirkei kennel een pup halen, maar ik zie dat ze niet zijn aangesloten bij de Nederlandse Spanielclub, terwijl deze kennel wel Euro 850, vraagt voor een pup. Morgen komt er een puppy bij. pagina 2 HondenForum.
Profiel Cockertje Hondencentrum.
Nee, die broer brengt ze zelf naar hier in een stationwagen met een grote bench in, dat heb ik zelf gezien. Het gaat hier om de Csipirkei cockers, maar ik heb er nog maar één keer rode gezien. Ik ben ook bij het forum van CockersFriends daar heb ik nog nooit een slecht woord over deze cockers horen zeggen, integendeel.
Csipirkei Cockers.
Website van onze cockers en baasjes. Welkom bij Csipirkei kennel. Ik ben Szilvia. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren, die je in Nederland niet vaak ziet.
Csipirkei Cockers HERPLAATSERS.
Welkom bij Csipirkei kennel. Fotoshoot van Cockers. Het Hondenleven in Hongarije bij mijn broer. Ingezonden fotos van gelukkige baasjes. Mijn honden Kyra en Choice. Deelname aan hondenshows. Csipirkei Wandeling nov 2010. TE KOOP leuke Hondenbedden. Website van onze cockers en baasjes.
Hondenvrienden.be Engelse Cocker Spaniel fokker.
Citaat van: tamaras op oktober 02, 2012, 095834.: mijn cockertje komt van rashonden kennel elmo in Lommel. weet niet of het ver uit je buurt is Pure broodfok, wegblijven dus. Onlangs stonden alle teefjes op MP omdat ze stopte met fokken. Vlak daarna had ze toch weer een nestje uit een nkleur en meerkleur @Noor, je vergeet de VLECS, ook een erkende cockervereniging Gelogd. Re: Engelse Cocker Spaniel fokker. Reactie 12 Gepost op: oktober 03, 2012, 163033.: Citaat van: silas op oktober 03, 2012, 160505.: @Noor, je vergeet de VLECS, ook een erkende cockervereniging Ja, da's' juist, die wou ik er nog bij zetten, maar ben dat vergeten. er staan wel niet veel fokkers op de site van vlecs. Geslacht: Re: Engelse Cocker Spaniel fokker. Reactie 13 Gepost op: oktober 04, 2012, 135744.: Via het net vond ik nog een cocker-fokker: csipirkei: https//sites.google.com/site/csipirkeicockers/home: met regelmatig pups.
@ Csipirkei cockers @ fokkers Honden Page.
Fokker vermelding van @ Csipirkei cockers @. Kennelnaam: @ Csipirkei cockers @. Beschrijving: Fokker van Engelse cocker spaniels. In onze kennel komen de volgende kleuren voor: black and tan, chocolate and tan, sable, blauwschimmel, tricolor, gold en leverschimmel. Deze kleuren kunnen de pups in het algemeen ook krijgen.
Csipirkei Cockers Puppies.
Welkom bij Csipirkei kennel. Fotoshoot van Cockers. Het Hondenleven in Hongarije bij mijn broer. Ingezonden fotos van gelukkige baasjes. Mijn honden Kyra en Choice. Deelname aan hondenshows. Csipirkei Wandeling nov 2010. TE KOOP leuke Hondenbedden. Website van onze cockers en baasjes.

Contacteer ons