Resultaten voor field spaniel pups te koop

 
field spaniel pups te koop
Field spaniel gezocht Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. wij hebben momenteel 3 border collie pups te koop. Vermits het om een okkasionele nest gaat zowel de moeder, pure border c als de vader, pure border c werken bij ons als koehond zijn wij niet geregistreerd als fokker en kunnen bij gevolg niet adverteren. Zoekertjes op kapaza e.a. worden onmiddellijk verworpen bij gebrek aan registratienummer. Ik misbruik dit topic dus bij deze om toch even reclame te maken voor onze lieverds. Lid vanaf: 10/03/2006. Geplaatst op: 28-05-2008 204458.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Wij hebben een jaar lang op de wachtlijst gestaan voor een Field Spaniel bij de Belgische fokker Cuniculus www.cuniculus.be.
field spaniel pups.
Heel soms komt het voor dat een gezin afstand moet doen van hun field spaniel. Dat is triest voor het gezin en zeker zo vervelend voor de hond. Als fokker doe je je best om de toekomstige eigenaren zo goed mogelijk uit te kiezen, maar niemand kan in de toekomst kijken, ook fokkers niet.
field spaniels reedmace.
Home.
De Field Spaniel. Welkom bij of" the Fields Society." Welkom op de site van kennel of the Fields Society. Sinds 1982 fok ik Field Spaniels, een ras waarvoor ik lang geleden door de knieën ben gegaan en waar ik nog nooit een seconde spijt van heb gehad. Een ras met wereldwijd nog altijd een kleine populatie, maar dat toch zo de moeite waard is om er eens kennis mee te maken.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Wij hebben prachtige Engelse Cocker Spaniel pups in blacktan zwart en in rood, net klaar om het nestje te verlaten! De pupjes zijn gevaccinee. vandaag 1254: Laakdal Eindhout. engelse cocker pups. Wij hebben een prachtig nestje Engelse Cocker pups te koop.
field spaniel pups te koop.
Field Spaniel puppies te koop, kopen Field Spaniel hond, Field Spaniel hondenrassen, Field Spaniel. Field Spaniel pups belgi, Puppies Field Spaniel te koop, Field Spaniel hond, fokkers Field Spaniel in Belgi, pups Field Spaniel 2016, afbeeldingen Field Spaniel, honden Field Spaniel, zoeken naar Field Spaniel, Prijs puppies Field Spaniel, nestje pups Field Spaniel, pup kopen Field Spaniel.
Nederlandse FOKKERS.
Af en toe wordt er een gelegenheidsnestje gefokt door particulieren en daarnaast zijn er nog een paar fokkers die hun uiterste best doen om het Field Spaniel bestand omhoog te krijgen. Het aantal pups die door een teef geworpen worden lopen ook sterk uiteen.
Field Spaniel Club Nederland Home.
De Field Spaniel is een uit Engeland afkomstige spanielvariëteit. Diverse malen heeft dit ras op het punt van uitsterven gestaan en even zoveel maal heeft een klein aantal fokkers het ras weten te behouden. Met recht kunnen wij stellen dat de Field Spaniel een ras van vechters om te overleven is.
Pup en herplaatsers te koop Field Spaniel Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Field Spaniel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Field Spaniel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?

Contacteer ons