Op zoek naar chihuahua pups korthaar te koop?

 
chihuahua pups korthaar te koop
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Te koop mooi klein raszuiver chihuahua tricolor reutje hij is geboren 10 december 2017 en mag het nest verlaten hij is op tijd ontwormd en 1x ingeë. langharige chihuahua pups. nestje, langharige chihuahua pups nog 2 reutjes nu 8 weken en mogen het nest nu verlaten.
Belgian Chihuahua Club.
Merle is op de koop toe een dominante factor. Wanneer je op zoek zou zijn naar een nieuwe puppy: weiger een Merle Chihuahua te kopen. Er zijn zovele mooie en gezonde hondjes met zoveel andere toegestane kleuren. Je kunt jezelf een grote dosis pijn besparen. Dit is geen speciale en mooie kleur, het is een defect gen dat nooit in het ras aanwezig was en er is ingebracht door personen die er een broodwinning in zagen. Meer informatie hier. Terug naar boven. Mini chihuahua of teacup. Deze benamingen zijn voor de Chihuahua onjuist: in de rasstandaard van de Chihuahua komt uitsluitend de naam Chihuahua" voor, met 2 variëteiten: de korthaar en de langhaar Chihuahua.
Chihuahua pups te koop, Lang en kortharige Chihuahua puppies te koop bij Woefkesranch.
Chihuahua wordt genoemd na de Mexicaanse staat Chihuahua waarvan hij werd meegebracht door reizigers destijds. Dit ras werd als heilig beschouwd door Pre-Columbiaans Indische volkeren. Informatie over de Chihuahua. Langharige Chihuahua pups te koop. Kortharige Chihuahua pups te koop. Mixed Chihuahua pups te koop.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Chow Chow pups te koop. Chihuahua pups te koop. Cavalier King Charles pups te koop. Cane Corso pups te koop. Brusselse griffon pups te koop. Bull Terrier Miniatuur pups te koop. Boxer pups te koop. Cesky Fousek pups te koop.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
TE KOOP GEVRAAGD: Langhaar Husky kleur chihuahua teefje met stamboom. Mijn onschuldige lieverd is ter plekke doodgebeten door een. chihuahua pups ze zijn reeds zelfstandig, eten goed en mogen het nest al verlaten. speelse pups sociaal opgevoed met kinderen, katten en.
Vind mini chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Hoogte tas 27 cm breedte tas 47 cm. Mini Chihuahua reutje te koop. Hallo mijn naam is amigo. Ik ben geboren op 06-05-2017. Na een wat moeizame start ben ik eindelijk klaar om te gaan verhuizen. Ik ben helemaal gezond en ik heb al mijn prikjes gehad en heb ook mijn chip.ik heb mijn eu paspoort ook. Ik ben niet zo groot als mijn broertjes en zusjes en weeg maar 1.3 Kg, maar. heel mooie chihuahua pups micro t.cup mini raszuiver! Chihuahua pups micro t.cup mini zeer mooie raszuiver, supermooi.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
Nono, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Chihuahua pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Chihuahua pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Ze groeien op met katten, sp elen enorm veel net elkaar en kittens, zijn gezond verklaard door de dierenarts. Mama korthaar wit met zwarte en biege vlekjes laatste 3 fotos ons liefste princess! 2200 Kg, heeft appel. Milou en Mischa 2 kruising Chihuahua Dwerg Pincher pups. Te koop 2 super lieve pups zijn gezond en heel speels, met zacht en heel knuffelig karakter.
Chihuahua pups te koop Startpagina Facebook.
Chihuahua teefje korthaar champagne, kleurtje klein blijvend heel speels en vrolijk zoek nieuw baasje en goude mandje houd, van knuffels en spelen. Chihuahua pups te koop. 16 november 2016 Dendermonde, Flemish Region. Chihuahua reutje korthaar een echt klein deugenietje maar zoooo lief.
SCHATTIGE CHIHUAHUA PUPS TE KOOP. CHIHUAHUA PUPS TE KOOP.
Let wel heel goed op waar je u chihuahua pup aankoopt, het is het beste dat je u eerst heel goed informeerd, dat je de chihuahua ouderdieren ook te zien krijgt, is dit niet het geval koop dan je chihuahua elders aan waar je de ouders van de chihuahua pups wel te zien krijgt. Wij zijn een erkende chihuahua hobby particulier fokkeraf, en toe hebben we een nest langhaar en korthaar chihuahua pups te koop bij onze kennel genaamd chihuahua lovers.
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Pupje van Noa en Paco 6 weekjes. Pupjes van Lou-Lou en Paco 10 weekjes. Pupjes van Juicy en Paco 8 weekjes. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lostraat 30 8600 Nieuwkapelle. T 32 494 45 08 92. Chihuahua Ranch HK nr 10304350 Powered by LMD Cooked spiced by Tasty Creations.

Contacteer ons