Zoeken naar chihuahua pups te koop marktplaats

 
chihuahua pups te koop marktplaats
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
te koop langharig Chihuahua's' pups reu. Hoi we hebben nog een chihuahua reu te koop 10 weken oud geboren 20 april 2018 ik ben 2 keer ingent gechipt ontwormt en 2 keer na gekeken bij de veeart en ik ben gezond verklaart ik mag gelijk met je mee me moeder en vader allebij langharige chihuahuas moeder aan wezig vader niet sta wel op foto moeder.
Vind chihuahua pups langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Heel mooi nestje langharige chihuahua pups. Heel mooi nestje langharige chihuahua pups het nestje bestaat uit 4 pups 2 teefjesblack en tanen 2 reutjeschoco tan en black en tan de pups zijn zeer sociaal worden in huiselijke kring opgevoed en veel in de hand door.mijn kleinkinderen ze mogen vanaf vrijdag 13juli naar hun nieuwe baasje verhuizen ze. Nog 2 raszuivere langharige chihuahua pups. Er zijn nog 2 hondjes. 1 Reutje foto 2 en 3 en 1 teefje foto 1 en 2 beschikbaar. Deze pups zijn in de huiskamer geboren en opgegroeid met meerdere hondjes en kinderen. Ze zijn krantzindelijk en gesocialiseerd. De mogelijkheid bestaat de pup na u vakantie op te halen. Vrijblijvend komen kijken mag ook. Van der Heijden. Choco chihuahua pups langharig. Goedendag, wij hebben 4 super mooie langharige choco chihuahua pups. Waarvan 2 reutjes en 2 teefjes. Ze zijn geboren op 30 juni 2018 en mogen eind augustus naar hun nieuwe baasje. Dan zijn ze ingeent en ontwormt en gechipt en krijgen ook een puppy pakket mee. Moeder is een choco-tan en vader van de pups ook. Te koop gevraagd langharig chihuahua Teefje pup.
Vind chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Hij is hier. Zeer sociale vrije chihuahua pups mogen het nest verlaten bleu merle, choco merle choco en black tri color reutjes en teefjes teefjes 700 euro reutjes 500 euro eerste 8 fotos zijn de 2 teefjes pups lijken groot op foto maar zijn ze zeker niet moeder weegt 2.3 En vader 1.7 Sociale hondjes en beide aanwezig. Jolanda van de Ven. Te koop aangeboden dwergkees teefjes reutjes thuis geboren en grootgebracht speels en sociaal opgevoed met alles in orde chip, entingpaspoortcontrole, dierenarts mogen gelijk met de nieuwe eigenaar mee, moeder is aanwezig vaste prijs pomeranian pomeriaan dwergkees contact 0687606753.
Vind mini chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mini lavendel Chihuahua pup te koop! Chihuahua teefje te koop. Super lieve en aanhankelijke pup. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Tea Cup Mini chihuahua pups. Ik heb chihuahua pups te koop. De pups zijn ontwormd, en ingeen.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
mooie lieve pomeranian dwergkees pups. Te koop aangeboden dwergkees teefjes reutjes thuis geboren en grootgebracht speels en sociaal opgevoed met alles in orde chip, entingpaspoortcontrole, dierenarts mogen gelijk met de nieuwe eigenaar mee vaste prijs pomeranian pomeriaan dwergkees contact 0687606753. Grijze chihuahua pups! Op 22 april 2018 zijn er 2 prachtige chihuahua reutjes geboren. Hun kleur zie je niet elke dag ze zijn prachtig grey and tan gekleurd en verkeren in uitstekende conditie. De mannen zijn lieve en ondernemende pups met een goed gevoel voor humor. Ze zijn recent na gekeken door de dierenarts en volledig gezond. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats.
Vind chihuahua pup in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Kooiker pups kruising. Prachtig mooie pups de zijn bij ons op de boerderij geboren. Ze zijn gechipt en ingeënt en na gekeken door de dierenarts. Ze zijn ontwormt ze groeien op met kinderen. Zijn lieve en speelse hondjes het zijn 3 teefjes en 3 reutjes moeder boeren fox vader ras kooiker zijn geboren op 19 mei voor meer. chihuahua pups teefjes. Deze prachtige pups teefjes zijn 22juni geboren.wij zoeken een fijn huisje waar we oud mogen worden.als we naar ons nieuw huisje mogen zijn we ingeentgechipten, meerdere keren ontwormt.mijn papa en mama wonen hier samenen, zijn super lief.groeien in huislijke kring op met meerdere dieren.we mogen rond. Shi tzu pup. Choco pup voor herplaatsing wegens omstandigheden 10 weken oud. pomeranian pomeriaan dwergkees pups, moeder aanwezig. Te koop aangeboden dwergkees teefjes reutjes thuis geboren en grootgebracht speels en sociaal opgevoed met alles in orde chip, entingpaspoortcontrole, dierenarts mogen gelijk met de nieuwe eigenaar mee, moeder is aanwezig vaste prijs pomeranian pomeriaan dwergkees contact 0687606753.
Chihuahuas Reu Chihuahua Marktplaats.nl.
Ook vinden wij socialisatie heel erg. 2 chihuahua pups reutjes te koop. Op 2/6/2018 zijn er bij ons 3 super mooie pups geboren. Het zijn 2 reutjes en 1 teefje. Teefje is al verkocht. Mama is een dear head chihuahua en weegt 2.1 Kilo.
Chihuahuas Chihuahua Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. choco merle pomeranian prachtig, blauwe ogen. Uit prachtige combinatie van onze pomchi teefje choco merle kleur en raszuivere choco pomeranian met stamboom-afkomstig uit beroemde yin yang lijn, meerdere kampioen hebben wij deze prachtige reutje te koop hij is dus 75 procent pomeranian met super dikke vacht balou is nu 8 weken oud balou is dan. Mini Chihuahua Teefje heel mooi, wit-creme zoekt lieve gezin. Chiara deze naam hebben wij alvast gegeven is een heel mooi klein korthaar teefje, crème wit van kleur, geboren op 25 mei 2018. Zij is een vrolijke, grappige dame en speelt de hele dag met haar zusje brenna-rosa brenna-rosa is al gereserveerd en haar broertje djowj is ook al gereserveerd. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? pomchi pups, thuis geboren en grootgebracht, mama aanwezig.
Vind chihuahua pups op Marktplaats.nl.
Er zijn nog vrouwtjes en mannetjes beschikbaar in meerdere kleuren. De pups zijn oud. erg lieve blauwe chihuahua pups. Wij hebben een prachtig nestje chihuahua pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.

Contacteer ons