Zoeken naar chihuahua pups te koop marktplaats

 
chihuahua pups te koop marktplaats
Vind mini chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij geven u een koopovereenkomst door middel van garantie. Er zijn reutjes en teefjes te koop en zijn goed gesocialiseerd! De honden zijn lief voor. Mini Maltezer pups hagelwit. Mama is aanwezig en is maar 20 cm hoog, dit zijn super mooie wollige beertjes, die naar een nieuw baasje mogen. Er zitten reutjes en teefjes bij en ze drinken nog regelmatig bij moeder. Ze zijn ingeent en gechipt en meerdere keren ontwormd. Deze kleintjes leven bij ons in huis en bij mooi weer zet ik ze even. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Chihuahua mini pup husky kleuren.
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Goedendag wij hebben een nestje van 3 langharige pups gekregen 2 teefjes en 1 reutje ze zijn geboren op 21 juni ze mogen rond 20 augustus het nestje verlaten ze zijn inmiddels 2 x ontwormt gechipt en hebben hun eerste enting gehad en ze hebbe een paspoortje gekregen de vader is er ook de moeder heet snowie is. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. mini chihuahua zwart langharig reu-pupje. Reutje, 4 weken oud, zwart langharig met wit streepje op de borst waarschijnlijk wordt puppie 16, a 17kg, geboortegewicht: 102gr broertje eveneens te koop, maar heeft een schoonheidsfoutje knik in de staart geboortegewicht: 74gr papa is een ieni mini, zwart langharig, rond appelkopje, mooie dikke vacht.,
Chihuahuas Chihuahua Marktplaats.nl.
Zet het op Marktplaats. super mooi mini chihuahua reutje black and tan langhaar. Deze mooie kleine chihuahua pups zoeken een liefdevol nieuw baasje ze zijn sociaal speels en aanhankelijk. Klaar voor de grote wereld. Het is de moeite waard om een keer te komen kijken. Als je spontaan verliefd word op een van onze pups neem dan telefonisch contact met ons de pups zijn bij ons op geboren. Chihuahua pup reutje mag meteen mee! Hele mooie langharige chihuahua pup. Reutje bij ons geboren op 15 juni. Nestje van 4 pups 1 teefje en 3 reutjes nog 1 reutje beschikbaar mag meteen mee naar een goed nieuw huisje. De pup is volgens schema ontwormd, gechipt en ingeënt. Ook is hij nagekeken door de dierenarts, deze heeft hem helemaal gezond. Chiwawa reu pups. Te koop chiwawa reu pups twee zijn geboren op 18 juni ze zijn ingeend krijgen paspoort en worden gechipt kunnen rond 10 augustus weg voor 50000, per stuk.
Vind chihuahua pup in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Te koop knap chihuahua teefje, kleur wit met bruin merle vlekken geboren op 30-7 2018 moeder is eefje van 35, kg, lief aanhankelijk hondje en de papa is beertje foto 5 eefje heeft al vaker nestje gehad van beertje, het zijn vrije en sociale pups die in de huis opgoeien met onze andere honden.
Vind langharige chihuahua pups op Marktplaats.nl.
Super leuke langharige chihuahua pups te koop! Ik heb een nestje mooie chihuahua puppies. De moeder en vader zijn allebei chihuahuas het zijn alle 3 reutjes. Ze zijn in de woonkamer opgegroeid wat ook wel te zien is want ze zijn super vrij en nergens bang voor.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
3 Reutjes: knut wit met wat creme met zwart neusje en lichter mondje stoer en ondernemend, floris wit met wat creme, zwart en zwarte mond komiek uit nest, joey beige met beetje wit en zwart masker lekker. Langharige chihuahua pup te koop. Geboren op 17-5-2018 een nestje van 4 pups.
Vind chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. mini chihuahua pups. chihuahua te koop. chihuahua pups langharig. chihuahua pups teefje.
Vind chihuahua in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Help en info. chihuahua te koop. Dieren en Toebehoren. 1.528 resultaten voor chihuahua. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden 1.046. Honden Dekreuen 86. Honden Toebehoren 344. Honden Niet-rashonden 9. Honden Jack Russells en Terriërs 4. Honden Hokken en Kooien 5. Overige Toebehoren 4. Katten en Kittens Toebehoren 3. Overige Dieren 2. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers 1. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen 1. Honden Herdershonden en Veedrijvers 1. Moet nu weg. Moet nu weg 1. Ophalen Ophalen 57. Verzenden Verzenden 26. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 186. Een week 676. Advertenties gerelateerd aan chihuahua. Dieren en Toebehoren. Schitterende, kerngezonde Chihuahuapups! Little jewels heeft schitterende, kerngezonde chihuahuapups beschikbaar. Ook gezonde mini chihuahuapups! Little jewels chihuahua's' is uniek in nederland omdat wij pups verkopen waarvan alle ouders, heel vaak ook de grootouders en zelfs de overgrootouders en de generatie erna aanwezig zijn, dat zijn 3 tot.
Vind chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Te koop knap chihuahua teefje, kleur wit met bruin merle vlekken geboren op 30-7 2018 moeder is eefje van 35, kg, lief aanhankelijk hondje en de papa is beertje foto 5 eefje heeft al vaker nestje gehad van beertje, het zijn vrije en sociale pups die in de huis opgoeien met onze andere honden.
Vind chihuahua pups op Marktplaats.nl.
chihuahua pup teefje wit merle. Te koop knap chihuahua teefje, kleur wit met bruin merle vlekken geboren op 30-7 2018 moeder is eefje van 35, kg, lief aanhankelijk hondje en de papa is beertje foto 5 eefje heeft al vaker nestje gehad van beertje, het zijn vrije en sociale pups die in de huis opgoeien met onze andere honden.

Contacteer ons