Zoeken naar chihuahua pups te koop friesland

 
chihuahua pups te koop friesland
Gezocht Chihuahua voor Friesland Honden.
Ze zijn tot op heden gevaccineerd met hun eerste vaccinatie, voor meer informatie Contact. TEACUP AKC Chihuahua Puppie TEACUP AKC Chihuahua PuppiesIk heb 1 vrouwelijke en twee mannelijke Chihuahua-pups te koop. Ze hebben staarten aangemeerd en Hubertusklauwen verwijderd. Beide ouders zijn Akc. Vader is 3 kilo. Moeder is aangekomen, maar voor de worp woog ze 45, kilo. chihuahua puppy Mooie rasechte Chihuahua puppy bundels van vreugde. Uitstekend met kinderen In hun geweest sinds ze 2 dagen oud waren. ze zijn ingeënt, vlooien en wormed en microchipped. chihuahua pups Mooie en lieve chihuahua pupsmooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoedontwormd, gevaccineerd en gechipt.
Gezcht Chihuahua voor Friesland Honden.
TEACUP AKC Chihuahua Puppie TEACUP AKC Chihuahua PuppiesIk heb 1 vrouwelijke en twee mannelijke Chihuahua-pups te koop. Ze hebben staarten aangemeerd en Hubertusklauwen verwijderd. Beide ouders zijn Akc. Vader is 3 kilo. Moeder is aangekomen, maar voor de worp woog ze 45, kilo. chihuahua puppy Mooie rasechte Chihuahua puppy bundels van vreugde. Uitstekend met kinderen In hun geweest sinds ze 2 dagen oud waren. ze zijn ingeënt, vlooien en wormed en microchipped. chihuahua pups Mooie en lieve chihuahua pupsmooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoedontwormd, gevaccineerd en gechipt.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
we zijn een zuiver ras beide, ouders aanwezig, ze worden gechipt ingeend, en meerdere malen ontwormd met boekje erbij kunnen, het nest verlat. gisteren 1953: Torhout. Chihuahua pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
Mooie langharige Chihuahua pups. Op 2 juli 2018 zijn bij ons 4 langharige chihuahuapups geboren. 3 reutjes en 1 teefje Het teefje is al gereserveerd. Ze groeien op in huisseli. 30 juli 2018 1345: Gemert. Chichauhau pup reutje. Lief en speelse Pat zindelijk 9 weken oud reutje Choco tan kleur Lang haar Ingeënt en gechipt en ontwormd Dierenpaspoort Puppy pakket krijgt mee. 25 juni 2018 1214: Leeuwarden. Super Mooie Chihuahua Pup reutje. Nog een mooi reutje te koop met aparte aftekening.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
ze zijn om de twee weken ontwormd met drontal puppy wormer, dierenarts gecont. Particulier Overige honden Met stamboom. Chihuahua pups te koop. Voor twee chihuahua pups ben ik nog op zoek naar een gouden mandje. ze worden meermaals ontwormd, gechipt en geë.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
3 Reutjes: knut wit met wat creme met zwart neusje en lichter mondje stoer en ondernemend, floris wit met wat creme, zwart en zwarte mond komiek uit nest, joey beige met beetje wit en zwart masker lekker. Langharige chihuahua pup te koop. Geboren op 17-5-2018 een nestje van 4 pups.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Te koop zeer kleine jack russell x chihuahua pups. Op 15 mei is er bij mijn schoonouders een heel leuk nestje pups geboren. Moeder is een jack russell foto 6 en 7 en vader is een chihuahua foto 8 De pups zijn goed gesocialiseerd en zijn gewend aan andere honden en kleine kinderen Ze zijn ingeënt, gechipt.
Chihuahua Chihuahua 2dehands.be.
Ik heb een leuk nestje chihuahua pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is ge. vandaag 1349: Beerse. Chihuahua pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Wilt u meer informatie over fokkers of pups? Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Drenthe. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Flevoland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. The Rising Star of Anroja. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Friesland.
Vind chihuahua te koop in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Chihuahua pups te koop. Chihuahua pups te koop! Geboren op vrijdag 24 augustus 2018 alle pups worden ontwormt, gechipt en ingeënt. Moeder black tan chihuahua 3 kg vader blue chihuahua 18, kg nest van 7 pups 4 reutjes 3 teefjes.

Contacteer ons