Meer resultaten voor kruising golden retriever flatcoated retriever

 
kruising golden retriever flatcoated retriever
Puppy's' kruising Golden Retriever/Labrador/Flatcoated Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
35000, Amersfoort, UT. te koop friese stabij kruising puppy's.' 35000, Haarle, OV. te koop unieke friese stabij kruising puppy's.' 35000, Haarle, OV. pups kruising herder x golden retriever. 40000, Vaassen, GE. Puppy Eloa kruising pincher van 35, maand zoekt thuis.
Vind retriever kruising op Marktplaats.nl.
Golden Retriever x Border Collie kruising pups. Prachtige speelse golden retriever x border collie kruising pups van boerderij. De moeder is een kruising van border collie x husky en de vader een golden retriever. Het zijn hele sociale pups die bij ons gewend zijn met kinderen en andere honden.
Flatcoated retriever Hondencentrum.
door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming. Toch kan de herkomst van de Flat teruggevoerd worden naar de golven van de Britse havens waar houtschepen aanmeerden die Lesser Newfoundland honden vervoerden. Deze honden werden wellicht verkocht aan Britse jachtopzieners. Door zorgvuldige fokkerij werd het in de jaren zestig in ere hersteld. Flat Coated Retrievers zijn intelligente gezelschapshonden die veel beweging nodig hebben. Kan alleen zijn.: Heeft beweging nodig.: Training Flatcoated retriever.
main.
Haar moeder heeft een beetje Golden Retriever in zich, vandaar dat ze een wit kinnetje en twee witte achterteentjes heeft. De rest is glanzend zwart, en haar naam is Daantje. Daantje 10 weken oud. In het verleden hebben we al twee andere Flatcoated Retrievers gehad, Mira en Tara. Waarom dit iets minder bekende ras? Het ras is sinds 1958 in Nederland. Van oorsprong komen de honden uit Engeland. Het is een kruising tussen de rassen New-Foundlander, Labrador, Ierse Setter en Collie.
flatcoated retriever belgische retriever club kruising golden retriever flatcoated retriever.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun. kruising golden retriever flatcoated retriever.
Golden Retriever X Flatcoated Retriever HondenForum.
Golden Retriever X Flatcoated Retriever. HondenForum Archief Golden Retriever X Flatcoated Retriever. 16 januari 2012 om 0526.: De moederhond is een Golden Retriever en de vaderhond is Flatcoated Retriever. Wie heeft er zelf een hond van zo een soort kruising?
Flat coated retriever Dierenhof Debrabandere.
Het ras werd laat in de 19de eeuw ontwikkeld, maar was na de Tweede Wereldoorlog bijna verdwenen. Toen het ras werd ontwikkeld werd het eerst de Wavy-Coated Retriever genoemd, maar toen het type eenmaal gevestigd was en de verscheidenheid toenam o.a. door kruising met de Collie, veranderde de vachtstructuur en werd zijn naam vervangen door de huidige benaming.
kruising flatcoated / golden retriver HondenForum.
Hallo, Na 15 jaar is Bowie, een kruising flatcoated / golden retriever overleden. Bowie was een sterke hond met een heel lief karakter, een echte familiehond. Beetje gek, maar dat hoort erbij. Wij zijn derhalve op zoek naar zo'n' kruising.
Labrador Retriever.
Toen, en ook nu nog, is het opleiden van een Labrador iets gemakkelijker dan een Flatcoated. Fig 3: De drie kleuren van Labradors. Waren de Lab's' in de beginperiode allemaal zwart dan weten we dat er nu 3 kleurslagen zijn: zwart, geel men zegt nooit goud' en leverkleurig chocolade. De eerste gele reu die beschreven is, werd in 1899 geboren uit een kruising van twee zwarte Labradors.

Contacteer ons