Zoeken naar kruising golden retriever labrador

 
kruising golden retriever labrador
LABRADOR / GOLDEN RETRIEVER KRUISING PUPS Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Labrador / golden retriever kruising pups. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Witte golden retriever/ labrador/ keeshond kruising pups. 1.00000, Arnhem, GE. Golden Retriever x Border Collie kruising pups.
bewust fokken van kruizingen Pagina 2 Labradorforum.
Immers, als je stamboomhonden fokt en je zou de teef meer laten dekken dan toegestaan, dan heb je een probleem. Maar eens per jaar een stamboomnest en de andere loopsheid kruising, kan niemand controleren. En dan is de cirkel weer rond: geen controle is al snel het verval in broodfok en dus geldkwestie, waarbij van zorgvuldige fok geen sprake is. En ook dat zie je bij labradors, er zijn diverse kruisingen die dan ook weer tegelijk met stamboomhonden gefokt worden: de ene loopsheid zit er een labrador op, want tja, dat verdient toch het meeste blijkbaar, de andere loopsheid gaat er iets" anders op: herder, boxer, bull mastiff, staanders, golden retriever en ga maar door.
Vind kruising in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Met pijn in mijn hart en na lang nadenken heb ik besloten om bacchus weg te doen basshus is een teefje en kruising labrador ze is heel erg lief naar iedereen en erg speels ze is van 25 april 2009 ik hoeft geen rare reacties van heeft u wel een hart enzo daar reageert ik niet op want ik weet zelf donders. Prachtige dekreu kruising Golden Retriever/ Friese Stabij. Aangeboden prachtige dekreu kruising tussen een golden retriever en een friese stabij.
flatcoated retriever belgische retriever club kruising golden retriever flatcoated retriever.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun. kruising golden retriever flatcoated retriever.
Kruising Golden Retriever x Labrador Retriever pup Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Golden Retriever x Labrador Retriever pup is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 vrouwelijk, Kleur: Gold, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.
XENA Kruising Labrador x Golden Retriever Pets.be.
Wij zullen haar niet plaatsen bij kleine kinderen omdat hun onvoorspelbare bewegingen Xena's' onzekerheid in de hand kunnen werken. Ben jij die baas die nooit het geduld verliest? Weet jij hoe je stap voor stap haar vertrouwen terug kan opkrikken? Contacteer ons dan snel voor meer info! Kruising Labrador x Golden Retriever.
Kooikerhondjes kooikerhondje prijs kruising labrador golden retriever te koop.
Kooikerhondjes kooikerhondje prijs kruising labrador golden retriever te koop. Nog 2 knappe kruising labrador golden retriever pups. Wij hebben een mooi nestje labrador x golden retriever pups te koop die het nest mogen verlaten. Kruising Golden Retriever x Labrador Retriever pup Te koop 2dehands.be.
kruising golden retriever labrador HondenForum.
08 juli 2012 om 1207.: wie kan me raad geven, ik heb hier en kruising golden retriever labrador lopen van, 5jaaris, en zoon van ons labrador, maar er is al 5jaar geen land met hem te leven, met ze zoon, hij luister niet, doen gewoon ze eigen dien, buiten is zo erg hij gaan zo te keer tegen ander honden, dat zelf achter en auto moet gaan staan als er 1e aan komt, in huis pak hij als af van ze vader, en spring tegen de mensen op, en bijt hun in hun hand niet hard maar toch.,
Golden retriever kruising pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Zo hebben wij ook enkele leuke Kruising Golden Retriever pups te koop. Kruising Golden retriever pups.: De Kruising Golden Retriever pups zijn afkomstig van.: een Belgische particuliere hobbyfokker. Onze Kruising Golden Retriever pups te koop kunnen thuis worden geleverd. Onze Kruising Golden Retriever pups te koop zijn gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Contacteer ons