Resultaten voor bearded collie pups

 
bearded collie pups
U wilt ook een Bearded Collie? Welkom bij Beardie Corner.
Geweldig dan heeft u de juiste instelling voor dit unieke ras. En als je eenmaal een Beardie hebt gehad wil je nooit meer een hond. Op de websites van de Nederlandse Bearded Collie Club en de Vrienden van de Bearded Collie staan fokkers vermeld die fokken volgens de geldende regels. Natuurlijk zit er ook kaf onder het koren want jezelf de hemel in prijzen kan iedereen. Maar als u een fokker bezoekt kijk rond vraag luister en Google Een paar uiterst betrouwbare fokkers die wij persoonlijk kennen en waarbij wij met eigen ogen hebben gezien hoe bij hen alles in zijn werk gaat zijn op de Links pagina opgenomen. Een Bearded Collie pup kost zo tussen de 800 en 1.000.
Vind bearded collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Gezocht een zeer sociale jonge active middelmaat tot max.20 Kilo werk hond met een grote wil to please voor dogfrisbee liefhebber. Bearded collie border collie australian sheperd of id. Benchtraining ivm reizen en trainingen enige gedrag en gehoorzaamheid geniet de voorkeur liefst een teef niet. Van tijd tot tijd hebben we een nestje puppen. We hopen midden 2017 op pupjes. Onze pups krijgen een stamboom dna profiel eigendomsbewijs worden ontwormd geënt groeien samen met ons en onze 5 volwassen beardies op in de woonkamer en worden uitstekend gesocialiseerd.
Home.
Wereldberoemde Bearded Collies Firstprizebears Bearded Collies.
Firstprizebears is Europa's vooraanstaande Bearded Collie kennel uit Maaseik België. Fokker van Beardie kampioenen pups en familie honden sinds 1988.
Bearded Collie Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
De Beardedcollie Aanschaf.
De fokker is altijd verantwoordelijk voor het fokken van elk door hem/haar gefokt nest. Hij/zij wordt geacht te fokken volgens de fokvoorwaarden van de B.C.V.N. Aan het aanbieden van pups voor pupinfo kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. heeft alleen een controlerende en voorlichtende rol. De pups van onze fokkers worden met ongeveer 6 á 7 weken gechipt en zijn voorzien van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De prijs van een Bearded Collie pup ligt op dit moment rond de 1000 euro.
Viviannelund uit Den Dolder Beardies.
We verwachten weer Puppys! Groot geluk bij Viviannelund Beardies want Lilith is drachtig! Ongeveer rond 10 maart 2017 zullen de pups geboren worden. Dit wordt het 5 e nest Bearded Collie pups van Viviannelund Beardies maar wel het eerste nest van Lilith dus vooral voor haar is het best spannend. Zij heeft nu al een ronde buik en op de echo hebben we heel wat leven gezien. De puppys groeien bij ons op in het huis en leven gewoon met ons gezin mee. Als ze groot genoeg zijn kunnen ze ook onze tuin inspecteren en kennis maken met de grote buitenwereld. Een goede socialisering is van groot belang bij beardies.
Puppyplaats.nl Bearded Collie pups aangeboden.
Er zijn er nog drie te koop. Vader en moeder hebb. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn gebo. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn geboren op 18 april 2015 en inmiddels dus 6 weken oud. Lieve Bearded Collie pups geboren bij Beardiefriends! Op 3 april zijn in sneltreinvaart de knuffelpups van ons dreamteam Lieke en Floris geboren! Het zijn stuk voor stuk schitterende en lieve vrolijke pups met dezelfde prachtige sprekende ogen en lachebekkies als hun vader en moeder.
Bearded Collie pups www.lovingsecrets.nl.
Overweegt u de aanschaf van een Bearded Collie pup? Vul dan vrijblijvend dit formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Op zoek naar een Bearded Collie pup?
Op zoek naar een Bearded Collie pup? Wij hebben regelmatig een nestje uit prachtige en gezonde Bearded Collie kampioens ouders.
Sunday Mornings bearded collies bearded collie beardie beardies alt hoeselt cornelis anita limburg antwerpen herentals vlaanderen bearded colliepups bearded collie pups beardie pup beardie pups bearded collie puppies.
Bezoek onze nieuwe bearded collie website met alle info over onze honden en onze puppy's!

Contacteer ons