Op zoek naar bearded collie pups?

 
bearded collie pups
Vind bearded collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Honden Herdershonden en Veedrijvers. 4 resultaten voor bearded collie. Honden Herdershonden en Veedrijvers 4. Moet nu weg 0. Overige rassen Overige rassen 3. Meerdere dieren Meerdere dieren 4.
Bearded Collie Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
pups geboren.
Voor Nederland ondersteunen wij uitsluitend de fokvoorwaarden van de Raad van Beheer en Bearded Collie Holland. Voorwaarde is wel dat u een link maakt naar onze website. Advertising is for free. We expect you to make a link to our website. Richtprijs voor een Bearded Collie pup in Nederland is 1150. Geef regelmatig door hoeveel puppen u nog beschikbaar heeft. Keep us informed how many pups you have available.
De Beardedcollie Aanschaf.
De fokker is altijd verantwoordelijk voor het fokken van elk door hem/haar gefokt nest. Hij/zij wordt geacht te fokken volgens de fokvoorwaarden van de B.C.V.N. Aan het aanbieden van pups voor pupinfo kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. heeft alleen een controlerende en voorlichtende rol. De pups van onze fokkers worden met ongeveer 6 á 7 weken gechipt en zijn voorzien van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De prijs van een Bearded Collie pup ligt op dit moment rond de 1000 euro.
NBCC Puppen/herplaatsing.
Aan de fokkers aangesloten bij de NBCC. Nogmaals wil ik u er op wijzen dat voor er pupinfo verleend wordt de benodigde formulieren binnen de termijn van 3 weken in het bezit dienen te zijn van de pupinfo. Nog steeds komen er dekmeldingen binnen die niet compleet zijn! Indien dit het geval is kan er geen dekmelding op de site geplaatst worden. Zorg ervoor dat alle papieren van de reu op het moment van de dekking in uw bezit zijn. Dit scheelt een hoop gedoe en narigheid achteraf.
Bearded Collie pups!
Klik op de foto om naar de Vers Voer paginas te gaan! Welkom bij Beardiefriends Bearded Collies en KVV van Lotgering DARF Eko Meat4dogs en Alroda PUUR. Gezondheid van de Bearded Collie. Album pups Bassie en Droppen. Gezondheid van de beardie. Prijslijst Darf Meat4dogs Alroda. Wat is een goede KVV?
U wilt ook een Bearded Collie? Welkom bij Beardie Corner.
Geweldig dan heeft u de juiste instelling voor dit unieke ras. En als je eenmaal een Beardie hebt gehad wil je nooit meer een hond. Op de websites van de Nederlandse Bearded Collie Club en de Vrienden van de Bearded Collie staan fokkers vermeld die fokken volgens de geldende regels. Natuurlijk zit er ook kaf onder het koren want jezelf de hemel in prijzen kan iedereen. Maar als u een fokker bezoekt kijk rond vraag luister en Google Een paar uiterst betrouwbare fokkers die wij persoonlijk kennen en waarbij wij met eigen ogen hebben gezien hoe bij hen alles in zijn werk gaat zijn op de Links pagina opgenomen. Een Bearded Collie pup kost zo tussen de 800 en 1.000.
Puppyplaats.nl Bearded Collie pups aangeboden.
Er zijn er nog drie te koop. Vader en moeder hebb. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn gebo. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn geboren op 18 april 2015 en inmiddels dus 6 weken oud. Lieve Bearded Collie pups geboren bij Beardiefriends! Op 3 april zijn in sneltreinvaart de knuffelpups van ons dreamteam Lieke en Floris geboren! Het zijn stuk voor stuk schitterende en lieve vrolijke pups met dezelfde prachtige sprekende ogen en lachebekkies als hun vader en moeder.
NBCC Puppen geboren.
Bearded Collie puppen beschikbaar. Onderstaande fokkers voldoen aan alle fokvoorwaarden. Geboortedatum 12 februari 2017. V Beardie Connections Connor HD-A M Boudicca Bella Babe HD-A ED vrij CEA-PRA cat free. 7 puppen 4-3 4 reuen zwart 2 teven bruin 1 teef zwart. Nog 1 reutje beschikbaar. Brekelmans Merinohof 59 5345 ZJ Oss tel.06-30163126 mail p.brekelmans@live.nl. Geboortedatum 19 februari 2017. V Potterdale Potential M Seagull Stage Whisper HD-A. 11 puppen 3 reuen 8 teven allen zwart. Nog 2 reuen en 4 teefjes beschikbaar.

Contacteer ons