Meer resultaten voor bearded collie pups

 
bearded collie pups
pups geboren.
Voor Nederland ondersteunen wij uitsluitend de fokvoorwaarden van de Raad van Beheer en Bearded Collie Holland. Voorwaarde is wel dat u een link maakt naar onze website. Advertising is for free. We expect you to make a link to our website. Richtprijs voor een Bearded Collie pup in Nederland is 1150. Geef regelmatig door hoeveel puppen u nog beschikbaar heeft.
Vind bearded collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Op 6 maart 2017 is onze lulu moeder geworden van 8 prachtige bearded collie pups. Er zijn 8 pups geboren 2 reutjes en 6 teefjes. Allemaal in de kleur zwart/wit. Er zijn nog 1 reutje en 3 teefjes beschikbaar. De pups groeien in huis op en worden zowel binnens als buitenshuis goed gesocialiseerd. Gezocht bearded collie /border collie of kruising van 1 1/2 tot 3 a 4 jaar oud met een grote will to please voor dog frisbee liefhebber. Liefst teef gecastreerde reu zou kunnen afhankelijk van ras.
Puppyplaats.nl Bearded Collie pups aangeboden.
Er zijn er nog drie te koop. Vader en moeder hebb. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn gebo. 3 Bearded Collie pups zijn nog op zoek naar een liefdevol baasje of gezin. De pups zijn geboren op 18 april 2015 en inmiddels dus 6 weken oud. Lieve Bearded Collie pups geboren bij Beardiefriends! Op 3 april zijn in sneltreinvaart de knuffelpups van ons dreamteam Lieke en Floris geboren! Het zijn stuk voor stuk schitterende en lieve vrolijke pups met dezelfde prachtige sprekende ogen en lachebekkies als hun vader en moeder.
Bearded Collie Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
NBCC Puppen/herplaatsing.
Aan de fokkers aangesloten bij de NBCC. Nogmaals wil ik u er op wijzen dat voor er pupinfo verleend wordt de benodigde formulieren binnen de termijn van 3 weken in het bezit dienen te zijn van de pupinfo. Nog steeds komen er dekmeldingen binnen die niet compleet zijn! Indien dit het geval is kan er geen dekmelding op de site geplaatst worden. Zorg ervoor dat alle papieren van de reu op het moment van de dekking in uw bezit zijn. Dit scheelt een hoop gedoe en narigheid achteraf.
NBCC Puppen verwacht.
Bearded Collie pups verwacht.
U wilt ook een Bearded Collie? Welkom bij Beardie Corner.
Geweldig dan heeft u de juiste instelling voor dit unieke ras. En als je eenmaal een Beardie hebt gehad wil je nooit meer een hond. Op de websites van de Nederlandse Bearded Collie Club en de Vrienden van de Bearded Collie staan fokkers vermeld die fokken volgens de geldende regels. Natuurlijk zit er ook kaf onder het koren want jezelf de hemel in prijzen kan iedereen. Maar als u een fokker bezoekt kijk rond vraag luister en Google Een paar uiterst betrouwbare fokkers die wij persoonlijk kennen en waarbij wij met eigen ogen hebben gezien hoe bij hen alles in zijn werk gaat zijn op de Links pagina opgenomen. Een Bearded Collie pup kost zo tussen de 800 en 1.000.
Bearded Collie pups!
Klik op de foto om naar de Vers Voer paginas te gaan! Welkom bij Beardiefriends Bearded Collies en KVV van Lotgering DARF Eko Meat4dogs en Alroda PUUR. Gezondheid van de Bearded Collie. Album pups Bassie en Droppen. Gezondheid van de beardie. Prijslijst Darf Meat4dogs Alroda. Wat is een goede KVV?
NBCC Puppen geboren.
Bearded Collie puppen beschikbaar. Onderstaande fokkers voldoen aan alle fokvoorwaarden. OUDER DAN 9 WEKEN. Geboortedatum 12 februari 2017. V Beardie Connections Connor HD-A M Boudicca Bella Babe HD-A ED vrij CEA-PRA cat free. 7 puppen 4-3 4 reuen zwart 2 teven bruin 1 teef zwart. Nog 1 reutje beschikbaar. Brekelmans Merinohof 59 5345 ZJ Oss tel.06-30163126 mail p.brekelmans@live.nl. Geboortedatum 19 februari 2017. V Potterdale Potential M Seagull Stage Whisper HD-A. 11 puppen 3 reuen 8 teven allen zwart. Nog 2 teefjes beschikbaar.

Contacteer ons