Op zoek naar cairn terrier pups?

 
cairn terrier pups
Cairn Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Onze honden leven bij ons in een huiselijke kring waar de pups ook worden gesocialiseerd daar hechten wij veel waarde aan. Kleine Cairn Terrier kennel. Langen Akker 152 6325 CN Berg en Terblijt. Van t Goln Hammerk. Lalleweer 8 9949 TA Borgsweer. Wij fokken zo nu en dan een nestje volgens de regels van de Nederlandse Cairn Terriër Club. Hertog Willemstraat 6 6121 NJ Born. Wij hebben een kleine kennel van Cairn Terriers in Zuid Limburg. Born out of Kindness. Van Drimbornstraat 3 6121 NN Born. Cairn Terriers af en toe een nestje.
cairn terrier.
Welkom op de site van Cairn Terrier kennel van Ostadeshof. We hebben een Cairn Skunck en fokken zo nu en dan een nestje pups. Wij zijn al vele jaren lid van de Nederlandse Cairn Terrier Club en uiteraard fokken wij uitsluitend volgens de regels van de NCTC en eisen van houden van honden voorheen de Raad van beheer. Wij vinden het belangrijk om een raszuivere gezonde vrolijke en mooie Cairns te fokken en tevens met een goed karakter. Onze Pups groeien op in onze huiskamer en worden goed gesocialiseerd met alledaagse geluiden situaties andere huisdieren en kinderen. We hebben wij altijd 2 honden gehad. Momenteel zijn dat de Cairn Terriër Skunck en de Sharpei Coco. De honden zijn vooral voor de gezelligheid in en rondom het huis.
Cairn terrier Rassen Hondenplaza.
De Cairn Terriër is een kleine heerlijke vlegel met een groot hart die als geen ander je hoofd op hol weet te brengen. Hij is pienter en vrolijk Dapper en brutaal als hij isvalt een Cairn Terriër graag op en meestal lukt hem dat vrij goed.Hij is compact van formaat en actief van aard heeft een sterke persoonlijkheid. Iedereen raakt vertederd door zijn manier van doen. Hij kan als geen ander het iedereen naar zijn zin maken en ze om zijn vinger winden.
Cairn Terrier fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Cairn Terrier fokkers op de HondenPage. Wij hebben een kleine kennel in Limburg. Af en toe hebben wij een nestje waar we ontzettend van genieten. We proberen zoveel mogelijk onze puppen te socialiseren veel bezoek mee naar de markt en/of dierenpark in de auto naar bevriende kennels met andere rassen enz. We fokken volgens de regels van de NCTC en ze worden dus natuurlijk getest op levershunt. Wilt U meer informatie?
cairn terriers.
gaat de confrontatie ook niet uit de weg. Hij is aanhankelijk beslist geen schoothond maar een knuffel op. zijn tijd is welkom. De Cairn is een kleine pittige kortbenige terrier. pientere actieve hond die niets ontgaat. Niet verwonderlijk dat hij in vroeger dagen vooral gebruikt werd op. boerderijen voor de jacht op vossenotters en ander ongedierte. Hoewel de Cairn tegenwoordig meer voor het plezier wordt gehouden. is deze aanleg gebleven. Als hij vogels of katten zietzal hij dat duidelijk kenbaar maken door. er op af te gaan. Door zijn aanleg ziet hij dat als een leuk spel en zal. moeite hebben met of gewoon niet willen luisteren. Alle opvoedkunde ten spijt deze eigenwijsheid is een karakter die.
Index.
Welkom bij Splinterhill's en Quoymeasson's.
Sound of Canna's.
Ons gezin bestaat uit onze zoon Tymo onze dochter Sarah en vier Cairn Terriers Tessa Nikki Romy en Ally. Wij zijn lid van de Nederlandse Cairn Terrier Club en wij fokken volgens de regels van deze club. Ons doel is om vrolijke stoute onbevangen Cairns te fokken met een goede gezondheid en een rastypisch uiterlijk. Op 18 november 2015 zijn de eerste pupjes van onze Bloem geboren. Hun vader is Poker Smoke Gets In Your Eyes Cloud of Joy. Vanaf nu zijn fotos en updates te zien op de pagina van het H-nest. Voeding Back to Nature! In onze kennel krijgen alle honden verse voeding overwegend KVV van Carnibest en biologische KVV van DARF.
Breezy Kingussie Home.
Welkom bij Breezy Kingussie Cairnterriers. Op deze site vindt u allerhande informatie over de Cairnterriër in het algemeen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Wij zijn lid van de Nederlandse Cairn Terriër Club en de Belgische Vereniging voor de Cairn Terriër. Misschien dat u na het bezoeken van onze website net zo verliefd wordt op het ras zoals wij dat werden na onze eerste ontmoeting omstreeks 1996. Ook informatie over onze nestjes kunt U op onze site vinden. Nieuwsgierig naar de filmpjes en foto's? Klik en kijk dan op de knop Pups. Ook kunt U bij ons terecht om uw Cairntje te laten trimmen. Wij zouden het leuk vinden als U een berichtje achterlaat in ons gastenboek!
Cairneyhills Cairn Terriers Cairngezond en goudeerlijk.
Wij vinden het zeer belangrijk dat toekomstige cairn terrier bezitters weten wat er rondom dit ras speelt. Regelmatig hebben we nieuwe cairn terrier puppies. Hou daarom onze speciale pagina cairn terrier pups in de gaten. Lees meer Meer weten? Neem contact met ons op. Wilt u meer weten over ons en onze honden? Wilt u informatie over pups? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Geschiedenis van het ras. Terrier is afkomstig van het latijnse woord Terra aarde. Terrier is dan ook latijns voor aardhond. Cairn is Schots voor steenhoop. Hieruit blijkt wel wat de oorspronkelijke taak was van de Cairn Terrier. De cairnterrier moest als werkhond tussen de rotsen.
Home.
Wij zijn Hans en Anita de Bresser wij wonen samen met onze zoon Roy en onze 7 cairn terriërs in het uiterste zuiden van Limburg in het dorp Berg en Terblijt. Het cairn-virus begon in 1990 toen we onze Cairn terriër Patty kregen voor onze dochter Angelique. Zij is inmiddels getrouwd en natuurlijk loopt er bij haar thuis ook een cairntje rond.
Puppyplaats.nl Cairn Terriër pups aangeboden.
Momenteel zijn er geen Cairn Terriër pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. het karakter afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Cairn Terriër. PRACHTIGE PUPS UNIEKE KRUISING. Te Koop Prachtige pups Unieke Kruising Uit twee bijzondere rassen stellen wij u voor aan 8 prachtige pups. Geboren op Januari 2017. 5 reutjes en 3 teefjes 5 orange bruin met iets wit 1 orange bruin/wit gevlekt 1 zwart/wit gevlekt en 1 donkerbruin m. Te Koop Prachtige pups Unieke Kruising Uit t.

Contacteer ons