Meer resultaten voor cairn terrier pups

 
cairn terrier pups
cairn terriers.
gaat de confrontatie ook niet uit de weg. Hij is aanhankelijk beslist geen schoothond maar een knuffel op. zijn tijd is welkom. De Cairn is een kleine pittige kortbenige terrier. pientere actieve hond die niets ontgaat. Niet verwonderlijk dat hij in vroeger dagen vooral gebruikt werd op. boerderijen voor de jacht op vossenotters en ander ongedierte. Hoewel de Cairn tegenwoordig meer voor het plezier wordt gehouden. is deze aanleg gebleven. Als hij vogels of katten zietzal hij dat duidelijk kenbaar maken door. er op af te gaan. Door zijn aanleg ziet hij dat als een leuk spel en zal. moeite hebben met of gewoon niet willen luisteren. Alle opvoedkunde ten spijt deze eigenwijsheid is een karakter die.
CAIRN TERRIER PUPS TE KOOP in Baarle. Dierenarts Myriam De PRINS Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Dierenarts Myriam De PRINS heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. CAIRN TERRIER PUPS TE KOOP in Baarle Hertog donkergrijze en tarwekleurige moeder en vader aanwezig. puppyvaccin en ontwormd chip en paspoort.
Cairn Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Onze honden leven bij ons in een huiselijke kring waar de pups ook worden gesocialiseerd daar hechten wij veel waarde aan. Kleine Cairn Terrier kennel. Langen Akker 152 6325 CN Berg en Terblijt. Van t Goln Hammerk. Lalleweer 8 9949 TA Borgsweer. Wij fokken zo nu en dan een nestje volgens de regels van de Nederlandse Cairn Terriër Club. Hertog Willemstraat 6 6121 NJ Born. Wij hebben een kleine kennel van Cairn Terriers in Zuid Limburg. Born out of Kindness. Van Drimbornstraat 3 6121 NN Born. Cairn Terriers af en toe een nestje.
Cairn terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Niets van wat er om hem heen gebeurt ontgaat een Cairn. Karakteristiek voor de Cairn is de eigenwijsheid en eigengereidheid waarmee hij door het leven dartelt de eigenwijze zelfstandige boskabouter. De Cairn Terrier is een levendige oplettende Terrier met het natuurlijke voorkomen van een werkende hond. Hij moet goed over de voorbenen staan en een sterke achterhand hebben. Hij moet diep in ribben zijn en een zeer vrij gangwerk hebben evenals een weerbestendige vacht. Onbevreesd en vrolijk van aard. Zelfbewust maar niet agressief. Mits goed opgevoed is de Cairn Terrier een leuke gezinshond en hij is gék op kinderen. Die zijn immers ook altijd te porren voor een spelletje evanls de Cairn Terrier.
Wie zijn wij.
Beachfun Gallery Herfst Gallery. De cairnterrier Puppy Nieuws. Mijn eerste Cairn Terrier kreeg ik van mijn vader en moeder. Henk en ik woonden samen met onze 2 kinderen net in ons nieuwe huis en we vonden de tijd rijp om een hondje te hebben. Mijn moeder heeft altijd een Boxerkennel gehad en wilde op een gegeven moment een klein hondje erbij dit werd een Cairn Terrier. Hier wilde ze ook eens een nestje bij en zo kwamen wij dus aan onze eerste Cairn onze Flos geboren op 4 mei 1992. Onze Flos was een zeer eigenzinnige Cairn met heel veel streken dus wij leerden al snel dit ras heel goed kennen.
Cairn terrier Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Cairn terrier. De Cairn Terriër is een kleine heerlijke vlegel met een groot hart die als geen ander je hoofd op hol weet te brengen. Hij is pienter en vrolijk Dapper en brutaal als hij isvalt een Cairn Terriër graag op en meestal lukt hem dat vrij goed.Hij is compact van formaat en actief van aard heeft een sterke persoonlijkheid. Iedereen raakt vertederd door zijn manier van doen. Hij kan als geen ander het iedereen naar zijn zin maken en ze om zijn vinger winden.
Cairn Terrier fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Cairn Terrier fokkers op de HondenPage. Wij hebben een kleine kennel in Limburg. Af en toe hebben wij een nestje waar we ontzettend van genieten. We proberen zoveel mogelijk onze puppen te socialiseren veel bezoek mee naar de markt en/of dierenpark in de auto naar bevriende kennels met andere rassen enz. We fokken volgens de regels van de NCTC en ze worden dus natuurlijk getest op levershunt. Wilt U meer informatie?
Breezy Kingussie Home.
Op deze site vindt u allerhande informatie over de Cairnterriër in het algemeen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Wij zijn lid van de Nederlandse Cairn Terriër Club en de Belgische Vereniging voor de Cairn Terriër. Misschien dat u na het bezoeken van onze website net zo verliefd wordt op het ras zoals wij dat werden na onze eerste ontmoeting omstreeks 1996. Ook informatie over onze nestjes kunt U op onze site vinden. Nieuwsgierig naar de filmpjes en foto's? Klik en kijk dan op de knop Pups. Ook kunt U bij ons terecht om uw Cairntje te laten trimmen. Wij zouden het leuk vinden als U een berichtje achterlaat in ons gastenboek!
Cairn Terrier Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NCTC Nederlandse Cairn Terrier Club opgericht 1951. Prijs van een pup. De prijs van de Cairn Terriër vastgesteld door de rasvereniging bedraagt 700. De Cairn Terriër komt oorspronkelijk uit Schotland en is daar vermoedelijk een van de oudste terriërs. Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan de vorming van de Schotse terriër en de West Highland white terriër. Hij werd vroeger ook kortharige Skyeterriër genoemd.
Puppyplaats.nl Cairn Terriër pups aangeboden.
Momenteel zijn er geen Cairn Terriër pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. het karakter afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Cairn Terriër. Op 2 april geboren in Kampen. Vader heeft kwart pitbull in zich. 4 reutjes en 1 teefje. 3 zwarten en 2 blauwen. De zwarten 500 euro De blauwe 600 euro Paspoort zit erbij. Op 2 april geboren in Kampen. Vader heeft kwart pitbul. Op 2 april geboren in Kampen. Vader heeft kwart pitbull in zich.
Cairneyhills Cairn Terriers Cairngezond en goudeerlijk.
Wij vinden het zeer belangrijk dat toekomstige cairn terrier bezitters weten wat er rondom dit ras speelt. Regelmatig hebben we nieuwe cairn terrier puppies. Hou daarom onze speciale pagina cairn terrier pups in de gaten. Lees meer Meer weten? Neem contact met ons op. Wilt u meer weten over ons en onze honden? Wilt u informatie over pups? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Geschiedenis van het ras. Terrier is afkomstig van het latijnse woord Terra aarde. Terrier is dan ook latijns voor aardhond. Cairn is Schots voor steenhoop. Hieruit blijkt wel wat de oorspronkelijke taak was van de Cairn Terrier. De cairnterrier moest als werkhond tussen de rotsen.

Contacteer ons