Resultaten voor fokker golden retriever

 
fokker golden retriever
Joy and Devotion Golden Retriever Kennel.
Ga naar de inhoudsopgave. puppydagboek Ziva week 1-2. puppydagboek Ziva week 3-4. puppydagboek Ziva week 5-6. puppydagboek Ziva week 7-8. puppydagboek Doris week 1-2. puppydagboek Doris week 3-4. puppydagboek Doris week 5-6. puppydagboek Doris week 7-8. Welkom op onze website. Neem rustig de tijd om alle pagina's te bekijken. de foto's filmpjes en teksten op elke pagina geven u een indruk over onze honden en de manier waarop wij met hen en de fokkerij omgaan.
Chapter Challenge Golden Retrievers.
en de Reunie 2010 P-nest click hier. Eerdere reuniefoto's A t/m L nesten zijn te vinden in het fotoalbum menu. Onder de knop Links vindt u heel veel informatie over aanschaf opvoeding trainingen en gezondheid van golden retrievers. Ook vakantie en wandelplaatsen zijn daar niet vergeten. Hans en Sita Peters.
Golden Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Sequins and us Arsnouphis. Waalderweg 50 7263 RT Mariënvelde. Golden Retriever en Landseer ECT. From the Golden Globe. Zouwendijk 143a 4231 CD Meerkerk. Van de Vijf Akkers. Wethouder Vinkplein 5 2841 SL Moordrecht. Leerlooierstraat 3 6151 DC Munstergeleen. Noorder Hoofddiep 16 7912 TP Nieuweroord. Solid as a Rock. Hulsterpad 4 7711 HZ Nieuwleusen. Wij zijn een kleine kennel in de provincie Overijssel. Onze honden houden wij in huis. Zo af en toe fokken wij een nestje.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1419. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Ook verwijst het naar de voorliefde voor water die zo kenmerkend is voor dit ras. Bekijk de fokker vermelding van The Dutch Coast. familiale fokker van welsh corgi cardigan en golden retrievers occasioneel fokker pups groeien in huiselijke sfeer op. pups met stamboom vaccinatie ontwormd europees paspoort. Bekijk de fokker vermelding van Ankolis Tres Reyes. Wij verwachten elk moment Goldendoodles F1b. De ouders zijn beiden bij ons thuis. Meer weten kijk dan op Facebook Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van Bij Olly. Bekijk de fokker vermelding van bouncing. Wij hebben thuis 3 Goldens en fokken af en toe een nestje uit liefhebberij. Binnenkort verwachten we pups.
Kennel v.h. Aambeeld.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
De Golden Retrieverclub Nederland is de door de Raad van Beheer erkende rasvereniging van de Golden Retriever. Tenslotte de Golden Retriever is van oorsprong gefokt als jachthond. Wij werken veel op het veld met onze Goldens en we letten op de werk en karaktereigenschappen van de door ons beoogde fokcombinaties. Tenslotte zeggen de werkeigenschappen ook veel over het karakter van een hond ook buiten het werkveld lees ook als huishond! Op de pagina Hoe wij fokken kunt u onze uitgangspunten bij het fokken meer uitgebreid terugvinden.
IRRUMA golden retrievers.
and a smile in my heart. Laatste update 9 januari 2017. Jazz Caya Lolo Pebbles en Olly. Op deze website wil ik u deelgenoot maken van mijn passie en liefde voor de golden retriever en stel ik u graag voor aan mijn goldens Pebbles Caya Jazz Olly en Lolo. Onder het kopje IRRUMA-weetjes kunt u info lezen over mijn kleine kennel. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag en verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen op 06-22551989 / 0545-221730. bij voorkeur in de avonduren of te mailen naar irruma@xs4all.nl. bezoekersaantal IRRUMA Golden retrievers.
Remy Martin Golden Retrievers.
30 jaar Remy Martin Goldens. In al die jaren een begrip bij Golden Retriever-kenners in binnen en buitenland!
Hoe Vindt Je Een Betrouwbare Golden Retriever Fokker?
De keuze voor een Golden Retriever moet met zorg gemaakt worden. Mensen moeten goed nadenken voordat ze beslissen om een Golden retriever in huis te nemen. Voor sommige mensen is het zelfs beter om te besluiten maar geen hond te nemen dit is altijd beter dan later een hond terug te brengen naar de fokker of naar een asiel. Net zoals andere hondenrassen hebben Golden Retrievers specifieke kenmerken en eigenschappen die dit ras uniek maakt.
Welkom bij Pzzazz Golden Retrievers.
Fijn dat u ons bezoekt! Graag laten wij u kennismaken met onze Golden Retrievers en onze gedachten over dit geweldige hondenras. Want in onze ogen heeft de Golden Retriever het helemaal! PZZAZZ te omschrijven als zéér levenslustig vol zelfvertrouwen en met veel flair. En met n fijne will to please. Begrijpt u meteen waarom we PZZAZZ als kennelnaam hebben gekozen één woord zegt alles. Ook omdat we bij onze Goldens jong en oud graag al deze kwaliteiten terug willen zien. Waarbij de will to please zich uit in gedrevenheid om voor t baasje te willen apporteren. Want dat behoren Goldens van oudsher te kunnen als de beste!

Contacteer ons