Meer resultaten voor fokker golden retriever

 
fokker golden retriever
Golden Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Sequins and us Arsnouphis. Waalderweg 50 7263 RT Mariënvelde. Golden Retriever en Landseer ECT. From the Golden Globe. Zouwendijk 143a 4231 CD Meerkerk. Van de Vijf Akkers. Wethouder Vinkplein 5 2841 SL Moordrecht. Leerlooierstraat 3 6151 DC Munstergeleen. Noorder Hoofddiep 16 7912 TP Nieuweroord. Solid as a Rock. Hulsterpad 4 7711 HZ Nieuwleusen. Wij zijn een kleine kennel in de provincie Overijssel. Onze honden houden wij in huis. Zo af en toe fokken wij een nestje.
IRRUMA golden retrievers.
NEVER OWNED A DOG. Jazz Caya Lolo Pebbles en Olly. Op deze website wil ik u deelgenoot maken van mijn passie en liefde voor de golden retriever en stel ik u graag voor aan mijn goldens Pebbles Caya Jazz Olly en Lolo. Onder het kopje IRRUMA-weetjes kunt u info lezen over mijn kleine kennel. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag en verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen op 06-22551989 / 0545-221730. bij voorkeur in de avonduren of te mailen naar irruma@xs4all.nl. bezoekersaantal IRRUMA Golden retrievers.
Home The Dutch Coast.
De andere drie heeft ze ook met een volledig vrij voor een jaar verklaring gedaan. Bent u op zoek naar een Golden Retriever pup of informatie over dit ras? Neem gerust contact met ons op dit kan via het contactformulier. Deze is te vinden onder contact! Ook is het mogelijk om ons te volgen via Facebook zo blijf je altijd op de hoogte omtrent onze activiteiten! Over The Dutch Coast. The Dutch Coast is een kleinschalige huiselijke kennel gelegen in Hellevoetsluis Zuid-Holland die af en toe een nestje Golden Retrievers heeft.
Kennel v.h. Aambeeld.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
Welkom bij Golden Retriever kennel Tribute to Tweedmouth. Golden Retrievers voor werk en show. Ons streven is Goldens te fokken die niet alleen mooie plezierige en vrolijke honden voor in huis zijn maar die ook in uiterlijk ruimschoots aan de rasstandaard voldoen. Wij hebben daarbij een speciale voorliefde voor de oorspronkelijke echte warme Golden kleur. Minstens zo belangrijk vinden wij het om scherp op gezondheid te letten. Niet alleen eisen wij goede heup en ooguitslagen bij de ouderdieren maar ook goede uitslagen voor de ellebogen. Verder proberen we zo goed mogelijk andere erfelijke ziektes bij de ouderdieren uit te sluiten.
De Peatfarm Golden Retrievers Golden Retrievers.
Welkom op onze vernieuwde website. Mocht u via de link van onze bedrijfswebsite www.turfhoeve.nl door gelinkt hebben bent u nu beland bij De Peat Farm Peat-Turf Golden Retrievers. Naast onze drukke leven hebben wij onze belangrijkste hobby Golden Retrievers. Als we met onze honden bezig zijn laten we in onze gedachten de zaak even helemaal los. Onze honden worden huislijk opgevoed een Golden wil namelijk niets liever dan bij je zijn ze hebben graag aandacht. Ze zijn natuurlijk ook graag buiten in hun speel ren of wei.
Remy Martin Golden Retrievers.
30 jaar Remy Martin Goldens. In al die jaren een begrip bij Golden Retriever-kenners in binnen en buitenland!
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1519. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
Xanthous Golden Retriever Kennel.
Golden Retriever Kennel in Zwolle Overijssel Pups
Welkom bij Goldenretriever kennel Amor d Oro.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?

Contacteer ons