Resultaten voor greyhound pups

 
greyhound pups
Italiaanse windhond pups te koop pup kopen.
De mooiste Italiaanse Windhond Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Italiaanse Windhond Pups te koop vindt. Italiaanse windhond pups nu in onze kennel te koop. Belgische origine wordt aangegeven met een B import met een I. reuen 0 B teven 1 I. Graag meer inlichtingen over de Italiaanse windhond puppies te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Italiaanse Windhond pups te koop op dit ogenblik.
Greyhound Rassen Hondenplaza.
De Greyhound is een zeer oud ras waarvan men afbeldingen heeft gevonden in de Egyptische en Assyrische culturen van 4000-3000 voor Christusdie overeenkomen met de hedendaagse type Greyhound. Met de Romeinen is dit ras van Hellas naar Groot Brittannie meegekomen. Het ie een van de weinige zuiveren rasseneen ras die niet tot stand is gekomen door kruisingen van andere rassen. De Greyhound werd vroeger gebruikt voor de lange jachthedendaags vooral als werenhond en gezinshond of hobby renbaan mensen. Het is een gevoelige hond die snel zal reageren op intonatie.
space.
De Nederlandse Greyhound Club.
Puppyplaats.nl Greyhound pups aangeboden.
Opzoek naar een Greyhound m. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder heeft jaren zelf Greyhounds gehad en ze is eigenlijks wel weer opzoek naar een nieuwe hond ze heeft ervaringen met de hond hij is nooit alleen thuis en zou niks te kort ko. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder h.
GreyhoundFriends NL.
GreyhoundFriends NL wil hulpbehoevende greyhounds galgos en podencos die ons pad kruisen de helpende hand bieden. GreyhoundFriends NL helpt deze honden door ze naar Nederland te halen en hier een betrouwbaar adoptiegezin voor ze te vinden.
Greyhound pups te koop pup kopen.
De mooiste Greyhound Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Greyhound Pups te koop vindt en een ruime keuze heeft. Greyhound pups te koop. De Greyhound pups te koop zijn afkomstig van een belgische fokker. Greyhound pups te koop kunnen thuis geleverd worden. De Greyhound pups te koop zijn gevaccineerd gechipt geregistreerd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44.
Adoptiehonden Greyhounds Rescue Holland.
Wat is er nu leuker dan één windhond adopterenjuist! Of het het nu om een galgo greyhound of podenco gaat uit ervaring weten we dat het er meestal niet bij één blijft. Ze zijn gewoon zo ontzettend leuk. Reu 2007 en 2009. Caleta is samen met dertien andere galgos gered uit het dodingsstation. Caleta is totaal niet gesocialiseerd ze is bang voor alles voor mensen en dan mannen in het bijzonder ook voor kinderen maar gelukkig niet voor andere honden. Teef 12 maart 2013. Tara is gered van de snelweg gedumpt of achtergelatenTara is een speelse vrolijke podenco met een ruwhaar vacht.

Contacteer ons