Resultaten voor greyhound pups

 
greyhound pups
Waar heb je je Greyhound vandaan? HondenForum.
HondenForum Archief Waar heb je je Greyhound vandaan? 15 mei 2011 om 1328 wijzigen. Na lang denken heb ik besloten een Greyhound te kopen. Ik vind helaas geen fokkers in België of Nederland. Ik zou een hondje willen die uit de showlijn komt een puppy. Wie kan me helpen? Waar heb jij je greyhoundpup vandaan? Helaas dit onderwerp staat op slot.
Overzicht honden Greyhounds in nood Nederland.
Puppyplaats.nl Greyhound pups aangeboden.
Opzoek naar een Greyhound m. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder heeft jaren zelf Greyhounds gehad en ze is eigenlijks wel weer opzoek naar een nieuwe hond ze heeft ervaringen met de hond hij is nooit alleen thuis en zou niks te kort ko. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder h.
Pup en herplaatsers te koop Greyhound Startpunthonden.
Greyhound pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Greyhound. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild. Maak kennis met Olly de hilarische Jack Russell. Stop met het aankleden van je hond. Omdat wij als mens falen One Strike Out. Deel jouw foto of video.
space.
De Nederlandse Greyhound Club.
Adoptiehonden Greyhounds Rescue Holland.
Teef 2 juli 2011. Melissa is door één van onze Spaanse vrijwilligers hoogzwanger en met een verschrikkelijk honger gevonden op straat. Ze is meegenomen naar onze shelter en heeft daar acht pups gekregen. Samen met haar pups is ze verhuisd naar een Spaans. Teef 1 januari 2013. Salma hebben wij overgenomen van een andere shelter zij hadden geen goede schuilplaats voor haar en er was kans dat ze gestolen zou worden. Nu is ze veilig bij ons in de shelter. De angst staat nog in haar. Teef Nog niet bekend. Meru is als pup vastgebonden aan de railing langs de Spaanse snelweg. Gelukkig is hij op tijd gered en bij ons in de shelter terecht gekomen.
Greyhound Rassen Hondenplaza.
Met de Romeinen is dit ras van Hellas naar Groot Brittannie meegekomen. Het ie een van de weinige zuiveren rasseneen ras die niet tot stand is gekomen door kruisingen van andere rassen. De Greyhound werd vroeger gebruikt voor de lange jachthedendaags vooral als werenhond en gezinshond of hobby renbaan mensen. Het is een gevoelige hond die snel zal reageren op intonatie.
Greyhound pups te koop pup kopen.
De mooiste Greyhound Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Greyhound Pups te koop vindt en een ruime keuze heeft. Greyhound pups te koop. De Greyhound pups te koop zijn afkomstig van een belgische fokker. Greyhound pups te koop kunnen thuis geleverd worden. De Greyhound pups te koop zijn gevaccineerd gechipt geregistreerd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44. Fax 32 2 463 25 07.
Honden Windhonden Marktplaats.nl.
Bekijk alle advertenties Wat is dit? Te koop amerikaanse Stefford/Potenco pups. Hallo op 31 januari jongstleden zyn wy de trotste eigenaars van een nest amerikaanse steffords /podenco pups. Ze moeten wel zelf ingeent worden maar ik heb ze wel ontwormd en ontvlooid. Ze zyn 10 wk oud en mogen inmiddels het nest verlaten. groot liggend windhond greyhound galgo whippet hazewindhond.

Contacteer ons