Zoeken naar kruising pups

 
kruising pups
Royal Canin Kruising 45kg Giant Producten.
Rasbeschrijving Kruising 45kg Giant. Verantwoord huisdierenbezit welk ras past bij jou? Ontdek direct welk ras goed bij jou past! Stel je vraag aan het Royal Canin kenniscentrum. Ontdek welke voeding bij jouw Kruising 45kg Giant past. Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd ras grootte levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN heeft voor iedere kat en hond een voeding op maat.
Kruising puppies en Boomers Doggo.nl.
Je wilt ten slotte wel een gezonde hond kopen bij een diervriendelijk adres. Waar kun je een kruising puppy of Boomer hondje kopen? Kruising puppies en boomers worden erg veel aangeboden via internet. Vooral op Marktplaats kun je veel advertenties vinden. Ook in het plaatselijke weekkrantje of in de lokale supermarkt kun je op het prikbord regelmatig advertenties van pups vinden. Er zijn grofweg 3 soorten aanbieders van kruisingen en Boomers. Particulieren die het leuk vinden een keer een nestje puppies te hebben of waarvan de hond per ongeluk zwanger is geraakt. Deze puppies groeien meestal op in huiselijke kring en zijn veel in contact gekomen met mensen dus goed gesocialiseerd.
Aussiedoodle Europe.
Wij zijn gevestigd in het zuiden van het land in Molenschot tussen Breda en Tilburg. Wat is een Aussiedoodle? Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen de anti-allergische vacht van de Poedel de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v.
Boefdoodle Dana schenkt leven aan 15 kerngezonde pups Nieuws AD.nl. Weer. Service. Logo. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Logo. Volledig scherm. Facebook. Twitter. Whats App. Mail. Mail. Berichten. Logo. Sluit. Quote. Logo. Volledig scher
En dan heb je opeens vijftien pietepeuterige boefdoodles in huis. Het overkwam Mascha en Barend Lemans die zondagavond toezagen hoe hond Dana het leven schonk aan vijftien kerngezonde pups. Dat alle kleine hondjes nog in leven zijn is uniek. Martijn Krullaars 17-02-16 1051 Laatste update 09-05-16 1931. M 0 M 0. Stuur mij een kopie.
Puppies aangeboden Categorieën Hondenplaza.
Amerikaans Hairless Terrier A.H.T Chinook is 28 maart bevallen van 4 reutjes. Pewi 17 april 2017 Puppies aangeboden. TE KOOP Engelse Bulldog pups met stamboom. De puppys zijn geboren op 22 maart het. Esmodog 16 april 2017 Puppies aangeboden. Berner Sennen pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Onze hondjes zijn bijna klaar voor een nieuwe thuis! Esmodog 15 april 2017 Puppies aangeboden. Tibetaanse terriër pups te koop. Onze hondjes zijn bijna klaar voor een nieuwe thuis! We hebben een nestje van 8. rinus1980 14 april 2017 Puppies aangeboden. op 27 februari heeft onze Elsa 9 prachtige puppy's gekregen 6 dames en 3 heren.
Overige rassen Honden Tweedehands.nl.
Kruisingen.
Goed opgevoed en gesocialiseerd kun je er overal mee komen. De hoogte zal tussen de 45 en 55 cm komen. Ze kunnen lang of kortharig worden. KRUISING BEAGLE X CHOW CHOW. Deze kruising is net zoals de kruising labrador/ chow chow een sportieve mix. Alleen zal deze kruising met de beagle misschien wat eigenwijzer zijn. Goed opgevoed en gesocialiseerd is dit een fijne gezinshond die niet al te groot wordt. De schofthoogte zal tussen de 35 en 45 cm liggen. In de kleuren bruin en zwart en lang en kortharig. KRUISING middenslag SCHNAUZER/BEAGLE X TIBETAANSE TERRIER. Dit is een kruising van 3 verschillende rassen de moeder is een middenslag schnauzer met een beagle de vader is de tibetaanse terrier.
14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen Curioctopus.nl.
Deel Ga naar het volgende verhaal. 14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen. Liefde is blind en onze honden vormen geen uitzondering op deze regel. We weten nooit wie ze als partner kiezen. Veel mensen met een rashond kiezen vaak met een financieel oogpunt voor een hond van hetzelfde ras als partner voor hun hond om raszuivere pups te krijgen. De negatieve effecten van deze extreme selectiviteit is algemeen bekend het ras wordt zwakker met betrekking tot gezondheid bepaalde fysieke eigenschappen en gedrag.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Groetjes en een knuffel voor de kleine vriend. K verkoop 4 pups Kruising Labrador Border collie 1 teef 3 reu Ze zijn bijna 7 weeken oud.K zoek dringen en leuk nieuwe thuis voor un.Jullie kunnen mij altijd sturen op Chelsea.Brain@hotmail.com.K hoop zo vlug mogelijk iets de weten.Grtz Tondeur Christophe. Chihuahua puppys te koop n.o.t.k. Onze pups zijn geboren op 11 februari en zijn nu zeven weken oud. Dus zaterdag 8 april mogen ze weg. Daisy de moeder van de pups weegt normaal ongeveer 3 kg maar is nu iets te zwaar.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Jack russell puppies.females 12 weken oud. heel speels grat rondkinderen. Particulier Jack Russell Met stamboom. Adorable chihuahua pups beschikbaar. We hebben een nestje van schattige chihuahua pups beschikbaaronze pups worden opgevoed met veel aan. Particulier Chihuahua Met stamboom. Uitstekende kwaliteit tonen topklasse chunky britse buldoggen uitstekende bloedlijn met meer dan 30 wer. Particulier Bulldog Met stamboom. Deze 11 weken jonge puppy is op zoek naar een betrouwbare en lieve baasje! hij is voorzien van een chip en is r. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Beloning 3000 euro mij 3 chihuahuas zijn nog niet terecht ze zijn van uit mij tuin gestolenik be.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.

Contacteer ons