Zoeken naar boston terrier pups

 
boston terrier pups
Boston Terrier Kennel Boogle Bostons.
Welkom bij onze Boston Terrier Kennel. Welkom en bedankt om mijn website te bezoeken neem even de tijd om onze verschillende pagina's te bekijken. Wij fokken boston terriers sinds enkele jaren en hebben gedurende deze tijd veel geleerd over dit geweldige ras en er een grote liefde voor ontwikkeld. Wij streven ernaar om boston terriers te fokken die gezond zijn van lichaam en geest. Om dit te doen laten wij onze honden testen op bepaalde rasgebonden gezondheidsproblemen. Daarenboven proberen we de genenpool te verruimen door zoveel mogelijk onverwante dieren te gebruiken hierbij steeds lettend op type en karakter.
Kaya en Indy onze Boston Terriers.
S inds zondag 10 februari zijn de Boston Terriers Kaya en Indy bij ons gekomen. We hebben ze in Duitsland gehaald. Hier in Nederland is dit ras vrij zeldzaam en kom je altijd eerst op een wachtlijst om in aanmerking te komen voor een pup. We hebben 2 volle zusjes en het gaat super goed. Ze geven vanaf dag twee al aan dat ze eruit moeten eten goed en zijn ook best weleens ondeugend. De bedoeling is dat we er straks mee naar shows/keuringen gaan en af en toe een nestje mee gaan fokkenmits ze daarvoor geschikt zijn natuurlijk.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Boston Terrier.
Pagina 1 van 7. Ga naar pagina 1 2 3 4 5 7 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Geplaatst 16 Mei 2006 1523. Geregistreerd 08 Mei 2006 1423. Ik ben zelf de trotse eigenaresse van een Boston teefje van 5 maanden. Ik vroeg me af of er nog meer Boston bezitters op dit forum zijn. Geplaatst 16 Mei 2006 1545. Geregistreerd 10 Jan 2006 1152. Ja hoor er zijn er nog een paar! Kijk maar eens in je voorsteltopic daar staat nog iemand in met een BT.
Home.
We hebben 6 gasten online. Mijn naam is Sylvia Hoorman en ik heb 4 kinderen Kimberley Denise Zoey en Nick. Ik vind het leuk om u op deze manier met ons en mijn honden kennis te laten maken. Ik heb mijn hele leven al honden gehad maar in de loop der jaren zijn de Boston Terriërs en de Bullmastiffs mijn favorieten geworden. De Bullmastiffs heb ik als gezelschap hier fok ik dus niet mee!
WELKOM OP DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN DE PASCHARDENA.
We Fokken af en toe een nestje duitsedoggen. En af en toe een nestje Boston Terriers. Deze Boston pup is Twirre en is Eigenaar van Jessica de Jong. We verwachten een nestje Boston Terriers. Nieuws over de Boston Terrier. We verwachten half April 2016. Op 14-3-2012 pups geboren. Pups bij nieuwe baasjes. De jongehonden dag 2011.
Boston Terrier De Nieuwe Hond.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Boston Terrier. Rasgroep 9 Gezelschaps en dwerghonden. Verenigde Staten Huidige en oorspronkelijke taken. Er zijn geen richtlijnen voor de schouderhoogte. Ze wegen tussen de 4 en 11 kilo. De Boston Terrier heeft een vierkante schedel. Het voorhoofd is recht met een duidelijke stop. De oren zijn dun en worden rechtop gedragen. De ogen zijn groot en rond. Ze staan wijd uit elkaar. De rug is kort.
Rashondenonline boston terrier boston boston terriers boston fokkers boston terrier fokkers boston terrier pups boston terrier kennels fokkerij boston terriers pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0474/698 314. klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
Boston Terrier pups Honden.
Dinsdag 9 februari 2016. Boston Terrier pups klaar voor een nieuwe woning. Pups zijn erg vriendelijk voor kinderen en andere huisdieren die je hebt thuis. contact met mij op voor meer foto's en details. stuur bericht over Boston Terrier pups.
Boston Terrier fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Boston Terrier fokkers op de HondenPage. AMAZON MOGWAIS Boston Terrier breeding for quality and exellence. Bekijk de fokker vermelding van AMAZON MOGWAIS. wij zijn een kleine kennel en al 40 jaar ervaring met Duitse dog en nu hebben er ook Boston terriers 3 hele lieve meisjes die heel aanhankelijk en vrolijke hondjes zijn en allemaal bij ons in huis wonen tussen de duitse doggen.
Puppyplaats.nl Boston Terriër pups aangeboden.
Te koop Ik heb slechts 2 mannelijk 1 teef Voor mijn hond is het belangrijk om de liefde en het hart Het kleintje is ontwormd gechipt e. Boston Terrier hond metgezel voor familie Als u op zoek bent naar een kleine vriend geliev. Boston Terrier hond metgezel voor familie Als u op zoek bent naar een kleine vriend gelieve ons te contacteren! Te koop Ik heb slechts 2 mannelij. Adverteren op Puppyplaats is gratis.
Pup en herplaatsers te koop Boston Terriër Startpunthonden.
13 tot 15 jaar Gewicht. Boston Terriër pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Boston Terriër. Bent u een fokker en wilt u graag uw pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben u particulier en zoekt u vanwege omstandigheden een nieuw huis voor uw hond? Meld u dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Je hond begrijpt wat je zegt en hoe je het zegt video. De acht snelste rashonden. 13 voedingsmiddelen die je niet aan je hond moet geven. De top 10 van slimste rassen. Deel jouw foto of video.

Contacteer ons